reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@ni_kusia no nic nie mowie narazie ale ja akurat potwierdzam dzialanie testow owu na wykrywanie ciazy[emoji4]
Na dowod foto ze stycznia ,zielone ciazowe ,cien a owu dwie kreseczki[emoji4]
1497453679-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Noo nieźle... Zobaczymy jak to u mnie bedzie. Testuje w niedziele choc najchetniej testowalabym co godzine ale dam rade bede cwiczyc silna wole [emoji5]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie też wyszła kreska na owulacyjnym ale słabsza niż na ciążowym. Dla porównania testy owulacyjne mi lekko wychodziły jak w ciąży nie byłam.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Odebrałam wyniki:
Tsh 1.8
Ft4 0.96
Ft3 3.14
Prolaktyna 69

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@mififi04 no wysoka,a kochaliscie sie dzien przed lub moze jakis trening byl?wynik jest miarodajny kiedy jestes wyspana i zrelaksowana a czy torbiel moze zawyzyc wynik to nie wiem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@mififi04 no wysoka,a kochaliscie sie dzien przed lub moze jakis trening byl?wynik jest miarodajny kiedy jestes wyspana i zrelaksowana a czy torbiel moze zawyzyc wynik to nie wiem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie nic nie robiliśmy.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry