reklama
roxie123
Fanka BB :)
Wysłałam M do apteki po ten PROVAG [emoji23] mówię nie musisz tłumaczyć pani bd wiedzieć co to
U mnie dziś też pyszności [emoji7]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
roki_1991
@roxie123 nie przejmuj się, ja też się tego dowiedziałam dopiero z forum od was w sumie nigdy nie interesowałam się tymi rzeczami. Myślałam że "każdy głupi potrafi zajść w ciążę i urodzić dziecko"... A tak na prawdę, to sądziłam że skoro dobrze się czuje, to wszystko będzie ok...
Ale mi zrobiłaś smaka na takie ciacho, mniam
Ja tymczasem dostałam od teściowej mięsko i ziemniaczki na obiad, a do tego jej domowa pizze. Także chyba nam pupcie rozerwie jak to wszystko zjemy
Ale mi zrobiłaś smaka na takie ciacho, mniam
Ja tymczasem dostałam od teściowej mięsko i ziemniaczki na obiad, a do tego jej domowa pizze. Także chyba nam pupcie rozerwie jak to wszystko zjemy
D
Deleted member 170039
Gość
wow smacznego a ja u fryzjeta w nosie mam ich nie bede sie tym przejmowac
A mialas wczesniej w ogóle jakis ujemny?@ni_kusia ie wiem od czego to zależy ja od 13dc mam cały czas pozytywny
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki [emoji5]Nie robiłam wcześniej tylu ;p więc nie mam porównania w tym miesiącu robiłam , to wcześniej był negatyw dopiero od 13dc kreska i tak jest dalej
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Funia90
@ni_kusia no nic nie mowie narazie ale ja akurat potwierdzam dzialanie testow owu na wykrywanie ciazy[emoji4]
Na dowod foto ze stycznia ,zielone ciazowe ,cien a owu dwie kreseczki[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na dowod foto ze stycznia ,zielone ciazowe ,cien a owu dwie kreseczki[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom