reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Margotka ja nie mam tylozgiecia ale pamietam ze kilka dni mialam okropne bole krzyza az musialam odpoczywac a na necie pisalo ze to normalne ja tak mialam w 5 tyg :)

reklama
@Funia90 tak zaczęliśmy i testuje 20-22 czerwca. Choć może się nie udać bo planuję córeczkę więc przytulanie było przed owulacją :) jak się do września nie uda przez takie kombinację to już będę celować na owulację :)

@roxie123 i super, że masz zajęcie :)
@Funia90 tak zaczęliśmy i testuje 20-22 czerwca. Choć może się nie udać bo planuję córeczkę więc przytulanie było przed owulacją :) jak się do września nie uda przez takie kombinację to już będę celować na owulację :)

@roxie123 i super, że masz zajęcie :)
no to kochana testujemy razem ja 25 ale sprobuje juz 24 :) a w dniach plodnych bylo tylki 2 razy bo moj M zneczony eh a co do coreczki ja zaszlam w dzien przed owu z nia bo bylo wtedy tylko raz :)

@zosiak jezeli to slub kolegi, ktory zawsze by nastawiony przeciwko tobe, to wtedy na pewno bym poszla, a nie puszczala meza samego. Bardzo nieladnie z ich strony, ale jezeli juz tacy sa, to nie ma sensu sie sprzeczac z mezem, bo to wam tylko zaszkodzi. On pewnie sie czuje, ze jest teraz miedzy mlotem a kowadlem. Bo z jednej strony ty a z drugiej znajomi. I latwo sie mowi, ze zona zawsze powinna byc na pierwszym miejscu, ale jezeli juz do czegos takiego doszlo, postaraj sie odpuscic tym razem. Wiem, ze latwo sie tak mowil, ale ja bym nie dala im tej satysfakcji i na weselu bym sie pojawila i udawala, ze swietnie sie bawie. Zeby pokazac mezowi, ze go wspieram mimo wszystko. A pozniej juz na drugi dzien porozmawialbym z nim szczerze i wszystko powiedziala co mnie bolalo. Ale na pewno wiesz co masz zrobic. Zycze ci aby wszystko sie dobrze dla was zakonczylo.

Margotka ja nie mam tylozgiecia ale pamietam ze kilka dni mialam okropne bole krzyza az musialam odpoczywac a na necie pisalo ze to normalne ja tak mialam w 5 tyg :)
Nusia dziękuję. Musze trochę więcej odpoczywać bo czuję się dobrze i czasem zapominam o swoim stanie. Jeszcze 3 dni pracy i urlop. Zobaczymy co lekarka na ten ból powie chociaż liczę ze mi przejdzie. Najwyżej będę leżeć i brać luteine chociaż nic nie plamie.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@...Margotka9022... zajade zoladek na czczo . Dzis wypilam lyk soku jablkowego i lyk wody nie pomyślałam . Ciężko mi zrobić zdj bo ta kasetka jest taka ze odbija światło a mój tel jakoś też nie specjalnie sobie radzi xD ale jak chcecie szukać to proszę xd tylko to jest taki jasniutenki paseczek ledwo go widać na zdjęciuZobacz załącznik 810657

To kiedy jedziesz na betę?

@Funia90 Nie ważne zniknie !!! Na następnej wizycie juz bd mały albo wcale ;**

Znalazłam w starych notatkach moje testowanie z poprzedniej ciąży i testowałam od 25dc a test mi wyszedł pozytywny dopiero w 29 dc :D więc może jest jeszcze nadzieja ze się pokażą 2 kreseczki ...
Roxie, w ciąży z Julka w 30 dc cień cienia.
Z Aniolkiem w 27 dc bladzioch. Beta 173
Teraz w 24 dc wieczór cień cienia, 25 dc bladzioch, beta 56.

Wszystko jest możliwe.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 biorę leki przeciwkrwotoczne, leżę w domku, byłam tylko w pracy zawieźć l4 i na malutkie zakupy. Kupiłam 8 rzeczy i nosiłam do domu na dwa razy, żeby nie dźwigać za ciężko...póki co jest okej. Troszkę tylko takiej bardzo jasnej krwi pociekło po tym wyjściu z domu. Zobaczymy co będzie dalej...

No nic do @ jeszcze czas to tak jak mowicie wszystko sie moze zdarzyc [emoji4] na betę pojadę w piateczek rano i zobaczymy . Zdenerwowałam się rano i tyle [emoji14] ale już mi w miarę przeszło jajniki dalej ciągną bola plecy i krzyż promienuje na posladki . Test ov 2 kreski dalej dziwne . Szkoda ze jutro lab zamknięty ale może i lepiej . Ktoś na górze ćwiczy moja cierpliwość której nie mam [emoji14][emoji12]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry