reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 mysle,ze dziad sie troszke ultonil,albo jakies zadrapanie po lutce albo po badaniu u gin.
To taki typowy braz,w ogole mnie to nie rusza[emoji4]

@roki_1991 pewnie tak[emoji4]jak tam krwawienie?

@Olasec a u Was staranka die juz zaczely?

@zosiak udusilabym M jakby mi powiedzial ,ze idzie sam,to troche tak jakby trzymal ich strone.
Musicie porozmawiac,to Wy macie byc dla siebie najwazniejsi a nie oni[emoji4]
Idzcie na wesele i bawcie sie dobrze[emoji4]
Poza tym powiedz tej kobicie ,ze ecree to nie bialay,a dwa bylam na weselech gdzie babki byly w bialej kiecce i sie nie przwjmowaly.
Ja mialam kiedys czerwona i tez slyszAlam ,ze w czerwonej sie nie idzie,no juz nie przesadzajmy[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczymy dokladnie 3 lata temu mialam slub za swiadkow wzielismy sobie pare i to byl strzal w 10 razem caly czas bylismy pojechalismy na zdjecia nie mialam wymagan jaki kolor sukienki swiadkowej czy jakie buty powiedzialam jej ze nie chce jej na koszty narazac ma sie czuc dobrze bukiet tez wybralam ja jeden wiekszy i identyczna miniaturka absolutnie nie bylo mowy zebym czegos od nich wymagala na koniec kupilismy im statutki super swiadka i swiadkowej nie bylo problemu a moj maz nie fajnie teraz sie zachowal to jest jego kolega ktory od poczatku byl przeciwny naszemu zwiazku i buntowal mpjego męza przykro mi nie spodxiewslam sie ze tak sie moj maz zachowa sam jeszcze doradzal mi sukienke a teraz wszystko zaprzecza.:/:(

@roxie123 jestem pierwsza zeby skopac Ci tyleczek[emoji4]te testy bledna kobito jak wyschna[emoji5]
Noz jedz na ta bete a w piatek powtorzysz[emoji4]

@ni_kusia u mnie dzis 7t4d i mam niestety duzego krwika,ktory juz krwawil nawet ,takze leze i sie oszczedzam[emoji4]

@mififi04 plamienie brazowe ,zaczelo sie troszke wczoraj ale delikatne w porownaniu do tego co bylo.
Czuje sie swietnie i tym bardziej nie chce mi sie lezec ale musze[emoji5]
Czemu masz taka koronke przy nicku?

:) mamy na staraczkach zamknięte forum i zostałam moderatorka -czy jak to tam się pisze :)
Dobrze że te twoje plamienia nie są takie jak ostatnio :)
Mam nadzieję że teraz będzie już tylko lepiej

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Zosiak no nie żartuj że tak Ci powiedział :( smutno ci na pewno ale nie przejmuj się jeśli masz się tam źle czuć to nie idź niech się tłumaczy wszystkim czemu nie przyszlas odreagować sobie możesz i spędzić czas bez niego np właśnie z koleżanką czy przyjaciółka ja nie wiem jak można komus mówić jak ma się ubrać albo że świadek ma się bawić że swiadkowa skoro wiedzą że jesteście razem paranoja jakas mi by też się nie chciało iść na taką imprezę.

jest mi strasznie smutno dziewczyny wcxoraj w nocy ta akcja byla jeszcze sie nie eyspslsm bo o 5 musialam wstac wczoraj mi przyszly buty tak sie ucieszylam a tu taki kwas i zaczelosie ze panna mloda wieczorem zadzwonila i chamsko powiedziala ze ma bukiet kupic dla swiadkowej mi sie to nie spodobalo.

@Funia90 tak zaczęliśmy i testuje 20-22 czerwca. Choć może się nie udać bo planuję córeczkę więc przytulanie było przed owulacją :) jak się do września nie uda przez takie kombinację to już będę celować na owulację :)

@roxie123 i super, że masz zajęcie :)

@Olasec tez wlasnie slyszlam,ze zeby miec coreczke to trzeba liczyc na te bardziej wytrwale plemniki zenskie[emoji4]
Zobaczymy co u nas wyjdzie bo my po dwa razy dziennie probowalismy [emoji16]
A co myslicie o tym chinskim kalendarzu plci? Sprawdzilo Wam sie? Podobno jak po lewej stronie macicy to dziewczynka a jak po prawej to chlopiec (jak nic nie popieprzylam)

@roxie123 powiem Ci ,ze ja na prawde mocno krwawilam ,lecialo mega a dziad nic sie nie zmniejszyl,wiec takie tam plamienie to dla niego nic [emoji20]
A poki co jest wiekszy niz dzidiza.

@zosiak niezly kwas sie zrobil,ja nie wiem jak niektorzy tak moga[emoji20]przykro mi...ja osobiscie bym to olala i poszla,ale kazdy ma inny charakter.
Zrob tak abys dobrze sie czula.

@Funia90 Nie ważne zniknie !!! Na następnej wizycie juz bd mały albo wcale ;**

Znalazłam w starych notatkach moje testowanie z poprzedniej ciąży i testowałam od 25dc a test mi wyszedł pozytywny dopiero w 29 dc :D więc może jest jeszcze nadzieja ze się pokażą 2 kreseczki ...

reklama
Do góry