reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dxiekuje Wam dziewczyny lecz chyna nie pojde jak pisal z swiadkowa moje uwagi ma w d... a moj maz mi palnal tekst ze moze lepiejby bylo gdybym nie poszla i Wlasny maz mi to mowi czujecie plakac mi sie chce chyba noe wroce do domu dzisiaj albo poznym wiecxorem noe chce go widziec za ten tekst.

reklama
Ale na poczatku ciazy moze byc implantacja chyba ze to dalej jak 5tc to sorki[emoji5]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz na moje jak jest ktoś już w ciąży to implantacji już nie ma. Bo zarodek znajduje się tam gdzie trzeba. 7t już funia ma ;) zapamiętałam:*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 jestem pierwsza zeby skopac Ci tyleczek[emoji4]te testy bledna kobito jak wyschna[emoji5]
Noz jedz na ta bete a w piatek powtorzysz[emoji4]

@ni_kusia u mnie dzis 7t4d i mam niestety duzego krwika,ktory juz krwawil nawet ,takze leze i sie oszczedzam[emoji4]

@mififi04 plamienie brazowe ,zaczelo sie troszke wczoraj ale delikatne w porownaniu do tego co bylo.
Czuje sie swietnie i tym bardziej nie chce mi sie lezec ale musze[emoji5]
Czemu masz taka koronke przy nicku?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@zosiak też bym nie poszła po takim tekscie...i pewnie bym poszła zapic smutki :/ bez przesady cyrk ze ślubu robić. 3maj się ja dziś też kulka w łeb; *
@funia pewnie krwiak się ewakuuje jak myślisz bo mi się tak wydaje
Lab już zamknięty jutro święto xD

Roxie kula w leb razy dwa tak zrobie zapije smutki cos sie napewno znajdzie mam dzisiaj fryzjera ehh no ale pojde tam i po tym sie upije.:(

@zosiak idź do fryzjera na zakupy poszalej, umów się z jakaś koleżanka na wieczór i już, weselem się nie przejmuj najwyżej Twój M bd się tłumaczył czemu jest sam ale znając życie przeprosi Cię zobaczysz :)

@roxie123 odpuść testowanie i bete. Zrób test jutro albo dopiero w piatek. Wiem, że to nie łatwe ale stres niczemu nie sprzyja. Może umów sie z kimś na kawet albo coś dla zabicia czasu :)

@zosiak co za głupoty z tym weselem! Kto to dla Was jest? Jeśli tak się chce panna młoda trzymać tradycji to nie powina brać na świadka żonatego faceta. A jeśli już to oboje powinnicie być świadkami a nie tekst, że świadek czyli Twoj osobisty mąż ma zabawiać świadkową. Brak słów. A Ty co masz siedzieć z boku i patrzeć jak mąż zabawia inną laske? No jakaś paranoja jak dla mnie. I tekst z sukienką też nie na miejscu. Ja nic a nic tak nie wydziwiałam na swoim weselu. Nie przeszkadzało mi, że ktoś ma jasną sukienkę albo czarną. Kurde ludzie to nie mają chyba problemow skoro tak zdziwiją. A co na to Twój mąż?
Doczytałam, że mąż idzie sam. Szczerze to brak słów, że mąż chce iść sam.

reklama
Margotka mnie raczej pobolewa brzuch, nie kregoslup. Ale ja mam macice przodozgieta wiec moze inaczej.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry