reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roxie123 musisz myśleć pozytywnie ;) jeszcze może być za wczas
@zosiak, oczywiście zrobisz jak uważasz, ale ja bym nie dała im tej satysfakcji i poszłabym dobrze się bawić z mężem. Fakt że dużo tutaj zależy też od jego podejścia, bo on mógłby powiedzieć że idzie albo się bawić z Tobą albo nie idzie w ogóle

Beta wyjdzie Ci pewnie 20-30 jedz i rob bo nie trzeba byc na czczo ,progestreon tez robilam kiedys po poludniu[emoji4]na dowod wrzucam zdjecie mojego pierwszwgo testu na ktorym tylko ja cos widziam i M[emoji4]
Ps na tescie ciazowy nie robi sie cien jesli nie masz bhcg w moczu[emoji4]
1497432229-aaaaaa.jpeg

Aha i to jest test nasikanay na deugi dziwn po becie,w pierwszy byl jeszcze slabszy.
Nasikalam bo dziewczyny chcialy[emoji4]

Ps ja dopiero wstalam ,zle spalam o 6 obudzily mnie plamienia.

@margotka ja nie mam boli,ale moze rzeczywiscie przez tylozgcie.
W necie przecZytasz rozne rzeczy,ze jak piersi nie bola to zle,a mnie przestaly bolec i sflaczaly w 4t3d a dzidzi rosnie[emoji4]

@zosiak a ja bym poszla i ich olala ,niech mnie ugryza w du.... masz prawo isc w czym chcesz.
O tej tradyacji z bukietem slyszlam,ale nigdy nie spotkalam sie z tym zeby tak robic,wstyd by mi bylo tak komus mowic ,ze ma za to placic[emoji849]glowa do gory,idz na wesele i na przekor im baw sie dobrze.
Co za bzdury ze swiadek ma sie bawic ze swiadkowa,rozumiem kilka tancy ale na pewno nie cale wesele.
Poza tym ostatnio jak bylam na weselu to np swiadek nie tanczyl w ogole

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Beta wyjdzie Ci pewnie 20-30 jedz i rob bo nie trzeba byc na czczo ,progestreon tez robilam kiedys po poludniu[emoji4]na dowod wrzucam zdjecie mojego pierwszwgo testu na ktorym tylko ja cos widziam i M[emoji4]
Ps na tescie ciazowy nie robi sie cien jesli nie masz bhcg w moczu[emoji4]
1497432229-aaaaaa.jpeg

Aha i to jest test nasikanay na deugi dziwn po becie,w pierwszy byl jeszcze slabszy.
Nasikalam bo dziewczyny chcialy[emoji4]

Ps ja dopiero wstalam ,zle spalam o 6 obudzily mnie plamienia.

@margotka ja nie mam boli,ale moze rzeczywiscie przez tylozgcie.
W necie przecZytasz rozne rzeczy,ze jak piersi nie bola to zle,a mnie przestaly bolec i sflaczaly w 4t3d a dzidzi rosnie[emoji4]

@zosiak a ja bym poszla i ich olala ,niech mnie ugryza w du.... masz prawo isc w czym chcesz.
O tej tradyacji z bukietem slyszlam,ale nigdy nie spotkalam sie z tym zeby tak robic,wstyd by mi bylo tak komus mowic ,ze ma za to placic[emoji849]glowa do gory,idz na wesele i na przekor im baw sie dobrze.
Co za bzdury ze swiadek ma sie bawic ze swiadkowa,rozumiem kilka tancy ale na pewno nie cale wesele.
Poza tym ostatnio jak bylam na weselu to np swiadek nie tanczyl w ogole

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Plamienia moze to z powodu implantacji? Masz lutke zeby wziasc?
A cien widze bez watpienia[emoji5]u roxi nie widac bo cien z kasetki testowej pada i nic nie widac ale skoro ona widzi to musi być [emoji5]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 też widziałam na pierwszy rzut do światła...ale jak po godzinie go rozebrałam na części to już niezbyt :( może się pospieszylam , albo po co się wg łudzić... nawet nie chce myśleć już na ten temat :/ dlatego jak mi przejdzie dołek i ogarnę temat to dam znać . Jutro zrobię test rano bo jutro i tak odstawiam leki więc w piątek pójdę zrobić badania żeby wiedziec czy kontynuować czy nie . Dziękuję za dobre słowo; *

@ni_kusia ale funia jest w ciąży napewno nie są to plamienia implantacyjne :)
@funia spore są te plamienia? Jak się wogole czujesz?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry