reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@...Margotka9022... zajade zoladek na czczo . Dzis wypilam lyk soku jablkowego i lyk wody nie pomyślałam . Ciężko mi zrobić zdj bo ta kasetka jest taka ze odbija światło a mój tel jakoś też nie specjalnie sobie radzi xD ale jak chcecie szukać to proszę xd tylko to jest taki jasniutenki paseczek ledwo go widać na zdjęciuZobacz załącznik 810657
Mi sie wydaje ze jest b delikatny cien powtirz jutro :)
Katarina super ze serduszko bije :)
Calineczka gratulacje :)
Funia odpiczywaj i mow do dzidzia zeby roslo :]
Ja testuje 25 nie moge sie doczekac :)
Margotka czekamy na twoje serduszko poczatkiem lipca :)

reklama
Dziewcxyny chyba nie pojde na to wesele pani mloda naciska ciagle na mpjego meza a ja mam dosyc ciagle ze jakoes tradycje i obyczaje nie patrzy w ogole ze jestesmy razem.

Dziewcxyny chyba nie pojde na to wesele pani mloda naciska ciagle na mpjego meza a ja mam dosyc ciagle ze jakoes tradycje i obyczaje nie patrzy w ogole ze jestesmy razem.
Czas tradycji i obyczajow odchodzi trochę w niepamiec. Raczej na weselach młodzi postępują wbrew temu co bylo kiedys. Rozumiem ze to wazny dzien ale szacunek to podstawa. Nikt nieczego nie musi. Pogadajcie z panna mloda szczerze [emoji5]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 ja nie widzę da zdjęciu nic, ale to może wina zdjęcia... Wiem że to trudne, ale ja bym jednak poczekala z beta do piątku. Tak jak sama mówisz, dwa dni a może być duża różnica :)
@zosiak, ja też nie miałam takich wymagań do świadków i szczerze mówiąc nie spotkałam się z takimi wcześniej. Nie wiem kto to dla Twojego męża jest, ale jak dla mnie, idź na wesele, ubierz się w co masz ochotę (bo rozumiem że biała sukienka odpada, ale dodatki ecri??? Bez przesady) i baw się z mężem. Skoro świadkówa będzie miała osobę towarzyszącą, to też będzie miała się z kim bawić.

Kochane moje w piątek robię bete...na razie odcinam się od świata ;/ dziękuję za wszystkie kciuki :*
Nie ma co się odcinać. Braliśmy pod uwagę ze może nie wyjść bo jest wcześnie. Trzeba po prostu żyć dalej.

@funia @katarina czy bolał albo boli was dolny odcinek pleców? Ja mam bóle miesiaczkowe, ciągnie mnie w pochwinach i ból troszkę kieruje się w dolny odcinek kręgosłupa.

W internecie jest napisane bóle krzyżowe źle wróżą. Ale mnie bardzo nie boli. Tylko w pozycji siedzącej. Dodam że mam tylozgiecie macicy.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mfifi juz chyba nie ma sesu wysylac bo na wesele nie ide ono ciagle o tych tradycjach a mnoe szlak chce trafic ze ktos mowi jak mam sie ubrac i co mamy robic mialam sukienke z rekawkami koronka kolor ecrie buty jaskrawe rozowe wcxoraj mi przyszly:/ maz idzie sam a rocznica zwalona:/

reklama
Do góry