reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jadę zrobić ta betę nie będę się denerwować testami bo to pic na wodę :D i wyjdzie czy coś jest czy nie ma...bo szkoda moich nerwów. Beta wyjdzie jak coś już dziś? 10po 24dc ?

Aaaa dobra daje na wstrzymanie na razie jeszcze mam czas @dopiero w nd albo pon ostatnio test mi wyszedł w 27dc więc nie będę cyrkowac :) na bete mogę iść w piątek bo jak mi teraz wyjdzie niżej 5 to też sobie będę gadać ze za szybko poszłam xD

Ostatnia edycja:
reklama
Jadę zrobić ta betę nie będę się denerwować testami bo to pic na wodę :D i wyjdzie czy coś jest czy nie ma...bo szkoda moich nerwów. Beta wyjdzie jak coś już dziś? 10dpo 24dc ?
Mnie w 24 test wyszedł, cień na teście było widać. U mnie stosunki były 10, 12, 13, 14 dc wiec nie jestem w stanie określić kiedy była owulacja i robiąc test ile dni byłam po niej. Jeśli widzisz kreskę to beta wyjdzie, jeśli Ci się zdaje to na bete może być za wcześnie jednak. Ale zrob. Co Ci szkodzi.

U mnie pierwsze lekkie mdłości.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@...Margotka9022... poczekam do piątku 2 dni a różnica będzie jak coś. Nie będę się nakręcac powtórzę test jutro. Jestem za bardzo roztrzepana w stresujacych sytuacjach xD
[emoji3] Ach te nasze rozterki [emoji3]

U mnie dzisiaj spadek temp a Ovufriend.pl wylicza szanse na ciążę na 68% crazy [emoji23]

Ważne żebym @ dostała najpóźniej w piątek bo się umecze w podróży z tymi podpaskami

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja dzisiaj mam slaby dzien dzisiaj jest rocznica a ja z mezem sie poklocilam wczoraj poszlo oczywiscie o wesele znajomych otoz wzieli go za swiadka a teraz jakies udziwienia robia dzienprzed gdy mielismy zaplanowane wszystko mowia zeby swiadek kupil swojej swiadkowej bukiet bo taka tradycja mnie sie zaczela czepiac ze nie moge isc w sukience ecrie bo to kolor panny mlodej (a mam w kolorze dodatki) czy u Was tez sa takie chore tradycje aha i swiadek ma sie bawic ze seiadkowa nie ma to jak zrypac komus rocznice...:(

@Ewelyn A Ty nie miałaś testować?

Odezwę się do Was jak ochlonę nie wiem kiedy to będzie ...moze faktycznie mam zwidy :( ale na pewno dobiło mnie to testowanie a mogłam poczekać bo ostatnio było to samo zrobiłam chyba z 12 testów az wyszedł pozytywny :/ niestety moja niecierpliwość wygrała teraz bede się zastanawiała jeszcze bardziej ...
Dobra moje drogie idę nie wiem kiedy wrócę ... jak przetrwam ten czas to dam znać...buziaki ;**

Dziewczyny ja dzisiaj mam slaby dzien dzisiaj jest rocznica a ja z mezem sie poklocilam wczoraj poszlo oczywiscie o wesele znajomych otoz wzieli go za swiadka a teraz jakies udziwienia robia dzienprzed gdy mielismy zaplanowane wszystko mowia zeby swiadek kupil swojej swiadkowej bukiet bo taka tradycja mnie sie zaczela czepiac ze nie moge isc w sukience ecrie bo to kolor panny mlodej (a mam w kolorze dodatki) czy u Was tez sa takie chore tradycje aha i swiadek ma sie bawic ze seiadkowa nie ma to jak zrypac komus rocznice...:(
A to świadkowa nie będzie miała swojej pary do zabawy? Ja nie miałam takich wymagań [emoji3]

no niby z kims tam bedzie dla mnie ta cala sytuacja jest chora bo mam wrazenie ze bioracmego meza beda sie nim wyslugiwac

Hej laski.
U nas wszystko oki .
Zosiak dziwne to wszystko jak dla mnie ja nie miałam takich wymagań na naszym weselu.

Ja już zupe gotuje od rana dziś fasolowa będzie.
Kawkę wypilam no i teraz mlody się obudził to uciekam buziaki dla wszystkich :*

reklama
Do góry