reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jadę zrobić ta betę nie będę się denerwować testami bo to pic na wodę :D i wyjdzie czy coś jest czy nie ma...bo szkoda moich nerwów. Beta wyjdzie jak coś już dziś? 10po 24dc ?

Aaaa dobra daje na wstrzymanie na razie jeszcze mam czas @dopiero w nd albo pon ostatnio test mi wyszedł w 27dc więc nie będę cyrkowac :) na bete mogę iść w piątek bo jak mi teraz wyjdzie niżej 5 to też sobie będę gadać ze za szybko poszłam xD

Ostatnia edycja:
reklama
Jadę zrobić ta betę nie będę się denerwować testami bo to pic na wodę :D i wyjdzie czy coś jest czy nie ma...bo szkoda moich nerwów. Beta wyjdzie jak coś już dziś? 10dpo 24dc ?
Mnie w 24 test wyszedł, cień na teście było widać. U mnie stosunki były 10, 12, 13, 14 dc wiec nie jestem w stanie określić kiedy była owulacja i robiąc test ile dni byłam po niej. Jeśli widzisz kreskę to beta wyjdzie, jeśli Ci się zdaje to na bete może być za wcześnie jednak. Ale zrob. Co Ci szkodzi.

U mnie pierwsze lekkie mdłości.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@...Margotka9022... poczekam do piątku 2 dni a różnica będzie jak coś. Nie będę się nakręcac powtórzę test jutro. Jestem za bardzo roztrzepana w stresujacych sytuacjach xD
[emoji3] Ach te nasze rozterki [emoji3]

U mnie dzisiaj spadek temp a Ovufriend.pl wylicza szanse na ciążę na 68% crazy [emoji23]

Ważne żebym @ dostała najpóźniej w piątek bo się umecze w podróży z tymi podpaskami

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja dzisiaj mam slaby dzien dzisiaj jest rocznica a ja z mezem sie poklocilam wczoraj poszlo oczywiscie o wesele znajomych otoz wzieli go za swiadka a teraz jakies udziwienia robia dzienprzed gdy mielismy zaplanowane wszystko mowia zeby swiadek kupil swojej swiadkowej bukiet bo taka tradycja mnie sie zaczela czepiac ze nie moge isc w sukience ecrie bo to kolor panny mlodej (a mam w kolorze dodatki) czy u Was tez sa takie chore tradycje aha i swiadek ma sie bawic ze seiadkowa nie ma to jak zrypac komus rocznice...:(

@Ewelyn A Ty nie miałaś testować?

Odezwę się do Was jak ochlonę nie wiem kiedy to będzie ...moze faktycznie mam zwidy :( ale na pewno dobiło mnie to testowanie a mogłam poczekać bo ostatnio było to samo zrobiłam chyba z 12 testów az wyszedł pozytywny :/ niestety moja niecierpliwość wygrała teraz bede się zastanawiała jeszcze bardziej ...
Dobra moje drogie idę nie wiem kiedy wrócę ... jak przetrwam ten czas to dam znać...buziaki ;**

Dziewczyny ja dzisiaj mam slaby dzien dzisiaj jest rocznica a ja z mezem sie poklocilam wczoraj poszlo oczywiscie o wesele znajomych otoz wzieli go za swiadka a teraz jakies udziwienia robia dzienprzed gdy mielismy zaplanowane wszystko mowia zeby swiadek kupil swojej swiadkowej bukiet bo taka tradycja mnie sie zaczela czepiac ze nie moge isc w sukience ecrie bo to kolor panny mlodej (a mam w kolorze dodatki) czy u Was tez sa takie chore tradycje aha i swiadek ma sie bawic ze seiadkowa nie ma to jak zrypac komus rocznice...:(
A to świadkowa nie będzie miała swojej pary do zabawy? Ja nie miałam takich wymagań [emoji3]

no niby z kims tam bedzie dla mnie ta cala sytuacja jest chora bo mam wrazenie ze bioracmego meza beda sie nim wyslugiwac

Hej laski.
U nas wszystko oki .
Zosiak dziwne to wszystko jak dla mnie ja nie miałam takich wymagań na naszym weselu.

Ja już zupe gotuje od rana dziś fasolowa będzie.
Kawkę wypilam no i teraz mlody się obudził to uciekam buziaki dla wszystkich :*

reklama
Do góry