reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Funia90 a wg mnie poskladalo wszystko mnie boli :/ na pewno wszystko będzie dobrze ;** a mała zostawili jutro mają wypisać ... Coś zakaźne bo wyniki kiepskie ale nie wiem do końca co i jak jutro się dowiem więcej .

Jutro dzień naleśnika robimy :D a wszystko przez Funie :D

@roxie123 daj jutro znac co z malutka[emoji4]
Moze dzidziol Cie rozklada juz na lopatki[emoji5]

Aaa i apropo twoich koktajli,ja uwielbiam ,jak normalnie funkcjonuje to u mnie koktajl jest codziennie jako drugie sniadanie[emoji4]

Dzien nalesnikow mowicie[emoji4]
Ja mam z dzis takie zapasy jedzenia ,ze jutro o nic nie musze sie martwic [emoji4]

@Calineczka24 kabanosy w ciazy raczej nie sa wskazane ,tak jak salami i inne szynki dojrzewajace,ze wzgledu na grozne dla dzidzi bakterie ktore moga sie tam znajdowac[emoji4]to tak na przyszlosc[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 hehe oby bo tak mnie plecy bolą w krzyżu łamie ze nie moge spać ; / chociaż mówiłam dopiero mojemu M ze za szybko bym się cieszyła. No koktajle piłam ostro aż mi się przepily :)) ale czas wrócić będzie :D

@roxie ten ból to dobry znak [emoji3] u mnie niestety ból głowy jak zawsze przed okresem, także raczej nic z tego nie będzie [emoji53]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

@Ewelyn co Ty tam do przodu sobie wrozysz :) ja się jeszcze nie doszukuje bo to za szybko dopiero 6dpo ov więc wiesz . Brzuch i krzyż też mnie mogą boleć przed @ mimo tego że macica mnie dziś kuje od rana to nie myślę o tym jestem z M na zakupach :) bo będziemy dziś panele kłaść :) znaczy on hehe
Jeszcze cały tydzień do testowania więc wszystko się może zdarzyć :) A nie Ty od razu że okres będzie :p czekaj spokojnie; *

Tylko w ciąży mnie głowa nie bolała, stad moje przypuszczenie. Ale jak faktycznie dostane @ to nie będę smutna bo jadę na wakacje i chociaż będę mogła degustowac francuskie wina [emoji3]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 daj jutro znac co z malutka[emoji4]
Moze dzidziol Cie rozklada juz na lopatki[emoji5]

Aaa i apropo twoich koktajli,ja uwielbiam ,jak normalnie funkcjonuje to u mnie koktajl jest codziennie jako drugie sniadanie[emoji4]

Dzien nalesnikow mowicie[emoji4]
Ja mam z dzis takie zapasy jedzenia ,ze jutro o nic nie musze sie martwic [emoji4]

@Calineczka24 kabanosy w ciazy raczej nie sa wskazane ,tak jak salami i inne szynki dojrzewajace,ze wzgledu na grozne dla dzidzi bakterie ktore moga sie tam znajdowac[emoji4]to tak na przyszlosc[emoji4]

Ojoj.. Nie wiedziałam. :( Dzięki za informacje :)

reklama
Czyli dziewczynki w przyszlym tygodniu mamy testowanko zbiorowe[emoji4]

@roxie123 ale Wam fajnie ,ze juz urzadzacie [emoji4]
Tez bym chciala,zajelabym mysli.

Do góry