reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Funia90 a wg mnie poskladalo wszystko mnie boli :/ na pewno wszystko będzie dobrze ;** a mała zostawili jutro mają wypisać ... Coś zakaźne bo wyniki kiepskie ale nie wiem do końca co i jak jutro się dowiem więcej .

Jutro dzień naleśnika robimy :D a wszystko przez Funie :D

@roxie123 daj jutro znac co z malutka[emoji4]
Moze dzidziol Cie rozklada juz na lopatki[emoji5]

Aaa i apropo twoich koktajli,ja uwielbiam ,jak normalnie funkcjonuje to u mnie koktajl jest codziennie jako drugie sniadanie[emoji4]

Dzien nalesnikow mowicie[emoji4]
Ja mam z dzis takie zapasy jedzenia ,ze jutro o nic nie musze sie martwic [emoji4]

@Calineczka24 kabanosy w ciazy raczej nie sa wskazane ,tak jak salami i inne szynki dojrzewajace,ze wzgledu na grozne dla dzidzi bakterie ktore moga sie tam znajdowac[emoji4]to tak na przyszlosc[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 hehe oby bo tak mnie plecy bolą w krzyżu łamie ze nie moge spać ; / chociaż mówiłam dopiero mojemu M ze za szybko bym się cieszyła. No koktajle piłam ostro aż mi się przepily :)) ale czas wrócić będzie :D

@roxie ten ból to dobry znak [emoji3] u mnie niestety ból głowy jak zawsze przed okresem, także raczej nic z tego nie będzie [emoji53]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

@Ewelyn co Ty tam do przodu sobie wrozysz :) ja się jeszcze nie doszukuje bo to za szybko dopiero 6dpo ov więc wiesz . Brzuch i krzyż też mnie mogą boleć przed @ mimo tego że macica mnie dziś kuje od rana to nie myślę o tym jestem z M na zakupach :) bo będziemy dziś panele kłaść :) znaczy on hehe
Jeszcze cały tydzień do testowania więc wszystko się może zdarzyć :) A nie Ty od razu że okres będzie :p czekaj spokojnie; *

Tylko w ciąży mnie głowa nie bolała, stad moje przypuszczenie. Ale jak faktycznie dostane @ to nie będę smutna bo jadę na wakacje i chociaż będę mogła degustowac francuskie wina [emoji3]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 daj jutro znac co z malutka[emoji4]
Moze dzidziol Cie rozklada juz na lopatki[emoji5]

Aaa i apropo twoich koktajli,ja uwielbiam ,jak normalnie funkcjonuje to u mnie koktajl jest codziennie jako drugie sniadanie[emoji4]

Dzien nalesnikow mowicie[emoji4]
Ja mam z dzis takie zapasy jedzenia ,ze jutro o nic nie musze sie martwic [emoji4]

@Calineczka24 kabanosy w ciazy raczej nie sa wskazane ,tak jak salami i inne szynki dojrzewajace,ze wzgledu na grozne dla dzidzi bakterie ktore moga sie tam znajdowac[emoji4]to tak na przyszlosc[emoji4]

Ojoj.. Nie wiedziałam. :( Dzięki za informacje :)

reklama
Czyli dziewczynki w przyszlym tygodniu mamy testowanko zbiorowe[emoji4]

@roxie123 ale Wam fajnie ,ze juz urzadzacie [emoji4]
Tez bym chciala,zajelabym mysli.

Do góry