reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczyny.
Ja już w domku po wczorajszym zabiegu. Przechodzenie przez to znowu, było straszne. Wszystkie wspomnienia źle wróciły :(
Ale pociesza mnie fakt, że okazało się że było tam tylko kilka skrzepów które się przykleiły i same nie były w stanie się wyczyścić (przepraszam że tak dosłownie, mam nadzieję że nie jecie nic teraz :p) także w sumie jestem pozytywnie nastawiona. Teraz muszę poczekać na @ i iść na kontrolę. Także kolejny miesiąc czekania :(
Ale widzę że tu coraz więcej pozytywnych wieść :) trzymam kciuki za wszystkie testujące w przyszłym tygodniu!!! :)

reklama
Eh, już nie mogę się doczekać aż będzie to zielone światełko :) zleci jakoś, te 6 tygodni też zlecialo, także mam nadzieję że @ szybko przyjdzie, pójdzie i następnej już nie będzie :)
Dostałam kolejne l4 do końca czerwca, bo mam bezwzględny zakaz dźwigania czegokolwiek, a w mojej pracy nie ma na to szans.

@roki_1991 @gdzieś 4-6tyg po takim zabiegu więc musisz uzbroić się w cierpliwość :) ale zleci :)
@Funia90 wiem...im bliżej wizyty tym większy stres :/ o której ta wizyta ? Bo mi umknęło. Ale myślę ze wszystko jest dobrze ;* tym bardziej ze zaczyna mulic: )

reklama
@Funia90 zobaczysz że będzie dobrze :) wiem że ciężko się nie stresować, ale musisz dla dzidzi być spokojna i myśleć pozytywnie :)
@roxie123 wiem właśnie. Lekarka mi mówiła że jakieś 4-5 tygodni trzeba czekać. Ale jeśli będzie wszystko dobrze, to mogę poczekać ;)

Do góry