reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Gratuluje pięknych bet.:-D mam nadzieję ze i ja niedługo się doczekam.
Zaaaneta ja już w pn bym bety nie robiła.przyrost masz ok a wieczorem wizyta i zobaczysz bijące serduszko.

Beta 185!! [emoji1][emoji1][emoji1]
No proszę jaka piękna beta czekam na wieści z wizyty teraz:) a jak się czujesz?
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje pięknych bet.:-D mam nadzieję ze i ja niedługo się doczekam.
Zaaaneta ja już w pn bym bety nie robiła.przyrost masz ok a wieczorem wizyta i zobaczysz bijące serduszko.
Dzwoniłam do tej kliniki i odebrała jakąś sekretarka wypytala mnie o wszystko bardzo miła na prawdę powiedziałam jej wszystko a ona to samo co wy dziewczulyniki że jest za wcześnie i że w pon też mi nie gwarantuje serduszka bo czasami pojawia się jeszcze później nie spodziewałam się takiej rozmowy przez tel super babka u tego mojego to nawet zdjęcia nie dostałam a co dopiero o opisie jakimś a tam gdzie idę w pon wszystko robią i zdjęcia nawet trzy hehe;) i opis ile ma zarodek ile pecherzyk suuuuper już nie mogę się doczekać. Nigdy mi ten lekarz tak nie robił dlatego jestem zachwycona no ale zobaczymy jeszcze w pon :)

@Zaaaneta widzisz [emoji5]
Nie rob juz bhcg ,to bez sensu.
Idziesz na usg[emoji4]

@margotka super[emoji5]
Ja na prenatalne bede sie umawiac w poniedzialek po wizycie(mam nadzieje:()

Wyobrazcie sobie ,ze napisalam ,ze mam smaka na nalesniki i kochana duszyczka z forum wyslala do mnie swojego M z nalesnikami[emoji7]
Dzis mialam dzien odwiedzin,z obiadem wpadla przyjaciolka,potem nalesniki na deser i jeszcze Mama mi zupke przyniosla [emoji7]no mowie Wam dzien dobroci[emoji16]
1497029364-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 cieszę się ,że ma kto pomóc w takich trudnych sytuacjach :* wsparcie innych jest bardzo ważne :) sama bym zjadła naleśniki może jutro :D
O której masz tą wizytę ? na prenatalne można się umawiać wczesniej , ja w tamtej ciąży też zaklepałam ale niestety musiałam odmówić ;/
Nie wiem co zrobiłam ale tak mnie cała prawa noga boli , ze masakra ! szczególnie pod kolanem ... może za duzo spaceru było dzisiaj
@Zaaaneta no widzisz :D to świetnie :) ... widzisz tutaj wszystkie na forum to doktorki , prawdę Ci mówiły a Ty nie słuchałaś :D

Idziesz na usg[emoji4]

@margotka super[emoji5]

Wyobrazcie sobie ,ze napisalam ,ze mam smaka na nalesniki i kochana duszyczka z forum wyslala do mnie swojego M z nalesnikami[emoji7]
Dzis mialam dzien odwiedzin,z obiadem wpadla przyjaciolka,potem nalesniki na deser i jeszcze Mama mi zupke przyniosla [emoji7]no mowie Wam dzien dobroci[emoji16]
1497029364-aaaaaa.jpeg

A ktora to taka dobra hmmm? :)
Smaka mi narobilas jak nie wiem.
Ja bym zjadla nalesniki z nutella :-D

@roxie123 ostatnio tez sie zapisalam na prenatalne i odwolywalam,teraz jak bedzie oki w poniedzialek(a musi) to dzwonie i sie umawiam no i mam nadzieje nie odwolywac[emoji4]
Pewnie chodzilas podwojnie,za mnie tez[emoji16]
Nadwyrezenie jakies czy cos[emoji58]
A jak malutka?pobrali ta krew dzis znow?mowili cos?

@Calineczka24 z drugiego watku dobra kobitka[emoji5]ja tylko napomknelam ,ze zjadlabym jakies nalesniki ale nie ma kto mi zrobic [emoji3]i prosze ,dostalam i to jak z najlepszej restauracji albo i jeszcze lepsze[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 ostatnio tez sie zapisalam na prenatalne i odwolywalam,teraz jak bedzie oki w poniedzialek(a musi) to dzwonie i sie umawiam no i mam nadzieje nie odwolywac[emoji4]
Pewnie chodzilas podwojnie,za mnie tez[emoji16]
Nadwyrezenie jakies czy cos[emoji58]
A jak malutka?pobrali ta krew dzis znow?mowili cos?

@Calineczka24 z drugiego watku dobra kobitka[emoji5]ja tylko napomknelam ,ze zjadlabym jakies nalesniki ale nie ma kto mi zrobic [emoji3]i prosze ,dostalam i to jak z najlepszej restauracji albo i jeszcze lepsze[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Takiej to dobrze :)
Ja sie najadlam kabanosow :D

reklama
Idziesz na usg[emoji4]

@margotka super[emoji5]

1497029364-aaaaaa.jpeg

Ale mi smaku narobilas momomom jakie pyszności ;)

Roxie teraz już będę się słuchała ;)

Do góry