Calineczka24
Fanka BB :)
Gratuluje kochana :*Beta 185!! [emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje kochana :*Beta 185!! [emoji1][emoji1][emoji1]
Beta 185!! [emoji1][emoji1][emoji1]
No proszę jaka piękna beta czekam na wieści z wizyty teraz a jak się czujesz?
Dzwoniłam do tej kliniki i odebrała jakąś sekretarka wypytala mnie o wszystko bardzo miła na prawdę powiedziałam jej wszystko a ona to samo co wy dziewczulyniki że jest za wcześnie i że w pon też mi nie gwarantuje serduszka bo czasami pojawia się jeszcze później nie spodziewałam się takiej rozmowy przez tel super babka u tego mojego to nawet zdjęcia nie dostałam a co dopiero o opisie jakimś a tam gdzie idę w pon wszystko robią i zdjęcia nawet trzy hehe i opis ile ma zarodek ile pecherzyk suuuuper już nie mogę się doczekać. Nigdy mi ten lekarz tak nie robił dlatego jestem zachwycona no ale zobaczymy jeszcze w ponGratuluje pięknych bet. mam nadzieję ze i ja niedługo się doczekam.
Zaaaneta ja już w pn bym bety nie robiła.przyrost masz ok a wieczorem wizyta i zobaczysz bijące serduszko.
A ktora to taka dobra hmmm?@Zaaaneta widzisz [emoji5]
Nie rob juz bhcg ,to bez sensu.
Idziesz na usg[emoji4]
@margotka super[emoji5]
Ja na prenatalne bede sie umawiac w poniedzialek po wizycie(mam nadzieje)
Wyobrazcie sobie ,ze napisalam ,ze mam smaka na nalesniki i kochana duszyczka z forum wyslala do mnie swojego M z nalesnikami[emoji7]
Dzis mialam dzien odwiedzin,z obiadem wpadla przyjaciolka,potem nalesniki na deser i jeszcze Mama mi zupke przyniosla [emoji7]no mowie Wam dzien dobroci[emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Takiej to dobrze@roxie123 ostatnio tez sie zapisalam na prenatalne i odwolywalam,teraz jak bedzie oki w poniedzialek(a musi) to dzwonie i sie umawiam no i mam nadzieje nie odwolywac[emoji4]
Pewnie chodzilas podwojnie,za mnie tez[emoji16]
Nadwyrezenie jakies czy cos[emoji58]
A jak malutka?pobrali ta krew dzis znow?mowili cos?
@Calineczka24 z drugiego watku dobra kobitka[emoji5]ja tylko napomknelam ,ze zjadlabym jakies nalesniki ale nie ma kto mi zrobic [emoji3]i prosze ,dostalam i to jak z najlepszej restauracji albo i jeszcze lepsze[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale mi smaku narobilas momomom jakie pyszności@Zaaaneta widzisz [emoji5]
Nie rob juz bhcg ,to bez sensu.
Idziesz na usg[emoji4]
@margotka super[emoji5]
Ja na prenatalne bede sie umawiac w poniedzialek po wizycie(mam nadzieje)
Wyobrazcie sobie ,ze napisalam ,ze mam smaka na nalesniki i kochana duszyczka z forum wyslala do mnie swojego M z nalesnikami[emoji7]
Dzis mialam dzien odwiedzin,z obiadem wpadla przyjaciolka,potem nalesniki na deser i jeszcze Mama mi zupke przyniosla [emoji7]no mowie Wam dzien dobroci[emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom