reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@...Margotka9022... ja cały czas myślami jestem :* będzie wszystko tak jak trzeba :)
@Zaaaneta wydaje mi się beta ok ,ale ja z matmy jestem kiepska :) mówiłam Ci , że nie potrzebna panika :* słuchaj się tu koleżanek :) chociaz ja sama panikara ale no jakby co to nie mówie tego na głos :D
Mówiłyśmy, że będzie wszystko dobrze?
Jeszcze raz spróbuj zwątpić w to co Ci piszemy to za uszy wytargam :p
Poszukaj teraz dobrego ginekologa i życzę pani nuuuudnej ciąży :tak:
Dziękuję jesteście kochane:* tak mi ulzylo :) płacze że szczescia teraz
A gina już mam umówione na poniedziałek podobno bardzo dobry także idę i zobaczę :)
Teraz poniedziałek 17.30 wizyta ale rano jeszcze na betę pojadę

Hej dziewczynki :-) nie odzywałam sie bo byłam na wycieczce w Pradze i nie miałam internetu:-) u mnie w porzadku, we wtorek wizyta u lekarza wiec wszzystko sie okaże.

Margotka gratulacje!! Mowilam ze będziesz pierwsza [emoji2][emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Katarina91 Wycieczka pewnie udana :) teraz odpocznij po niej :)
O kolejna idzie na wizytę :D to same wizyty po niedzieli będą nooo i testowania :) 3 mam kciuki za wszystkie fasolki <3
@...Margotka9022... widzisz :* teraz i Ty się umów na wizytę :D bardzo ładnie idzie w górę :)
Roxie wizyta umówiona juz wczoraj. Idę 22 czerwca, to będzie 5t4d. Liczę ze zobaczę pęcherzyk. Potem urlop i nie będzie czasu na analizowanie.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie zapytalam o ta marchewke bo babeczka zaraz prowadzila zajecia a nie chcialam tak przy wszystkich.
Ja na 18 do pracy uciekam ciezki dzisiaj dzien mnie czeka i jutro ale buciki zamowilam sobie na wesele troche zwariowalam bo rozowe no ale kiecke mam ecrie ;) ps moj maz jeszcze nie wie chyba mnie zabije ...

reklama
No i prawidłowo :) urlop będzie służył Tobie i dzidzi :)
Ja jestem z małej miejscowości i wyobraźcie sobie ze porządny lekarz z dobrym sprzętem co robi genetyczne nie ma już prawie terminów na sierpień! Musiałam się zapisać juz dziś. Ledwo test pozytywny a już termin na genetyczne mam [emoji23] No co zrobić. Najwyżej odwołam tak jak ostatnim razem.. tfu tfu!

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry