reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@...Margotka9022... ja cały czas myślami jestem :* będzie wszystko tak jak trzeba :)
@Zaaaneta wydaje mi się beta ok ,ale ja z matmy jestem kiepska :) mówiłam Ci , że nie potrzebna panika :* słuchaj się tu koleżanek :) chociaz ja sama panikara ale no jakby co to nie mówie tego na głos :D
Mówiłyśmy, że będzie wszystko dobrze?
Jeszcze raz spróbuj zwątpić w to co Ci piszemy to za uszy wytargam :p
Poszukaj teraz dobrego ginekologa i życzę pani nuuuudnej ciąży :tak:
Dziękuję jesteście kochane:* tak mi ulzylo :) płacze że szczescia teraz
A gina już mam umówione na poniedziałek podobno bardzo dobry także idę i zobaczę :)
Teraz poniedziałek 17.30 wizyta ale rano jeszcze na betę pojadę

Hej dziewczynki :-) nie odzywałam sie bo byłam na wycieczce w Pradze i nie miałam internetu:-) u mnie w porzadku, we wtorek wizyta u lekarza wiec wszzystko sie okaże.

Margotka gratulacje!! Mowilam ze będziesz pierwsza [emoji2][emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Katarina91 Wycieczka pewnie udana :) teraz odpocznij po niej :)
O kolejna idzie na wizytę :D to same wizyty po niedzieli będą nooo i testowania :) 3 mam kciuki za wszystkie fasolki <3
@...Margotka9022... widzisz :* teraz i Ty się umów na wizytę :D bardzo ładnie idzie w górę :)
Roxie wizyta umówiona juz wczoraj. Idę 22 czerwca, to będzie 5t4d. Liczę ze zobaczę pęcherzyk. Potem urlop i nie będzie czasu na analizowanie.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie zapytalam o ta marchewke bo babeczka zaraz prowadzila zajecia a nie chcialam tak przy wszystkich.
Ja na 18 do pracy uciekam ciezki dzisiaj dzien mnie czeka i jutro ale buciki zamowilam sobie na wesele troche zwariowalam bo rozowe no ale kiecke mam ecrie ;) ps moj maz jeszcze nie wie chyba mnie zabije ...

reklama
No i prawidłowo :) urlop będzie służył Tobie i dzidzi :)
Ja jestem z małej miejscowości i wyobraźcie sobie ze porządny lekarz z dobrym sprzętem co robi genetyczne nie ma już prawie terminów na sierpień! Musiałam się zapisać juz dziś. Ledwo test pozytywny a już termin na genetyczne mam [emoji23] No co zrobić. Najwyżej odwołam tak jak ostatnim razem.. tfu tfu!

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry