reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 wizyte mam 15/16 ale pojade po 15 ,jest mi niedobrze nie wiem czemu i plakac mi sie chce,w sumie sama nie wiem czemu ,chyba tak ogolnie z niepwenosci i z tego wszystkiego ,ze nie dosc ,ze dwa razy poronilam to trzecia ciaza jest zagrozona i to mnie dobija[emoji22]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Funia kiedy masz wizytę? Ja tez bardzo sie boje czego sie dowiem we wtorek... wg om to będzie 8t2d... nie mam zadnych objawów w porównaniu do tamtej ciąży. Na wycieczce sporo sie nachodziłam a nie byłam nawet jakoś bardziej zmęczona niż zwykle. Jak bede siedziała tam we wtorek i czekała na wizytę to chyba zejdę na zawał...

Dziewczyny czy wam gin tez kazał powtórzyć np. Badania na HIV i kile? Ja mam badania z lutego i kazała powtorzyc

@roki_1991 dobrze będzie :) Ja po zabiegu ostatnim pierwszy cykl miałam bez ov :/ teraz czekam na testowanie i mam nadzieje ze załapało ale no to tylko nadzieje...
@Funia90 rozumiem...bo jak idę do lekarza to z oporem wielkim żeby nie usłyszeć nic złego :/ Ale dobre masz objawy przecież, hormony szaleją więc i nastrój no a mdłości to też w tych tyg nic dziwnego :) z resztą mnie zawsze mulilo od początku xD w pierwszej ciąży miałam migreny :/ jeśli będę w ciąży kiedyś to też spanikuje napewno ale wiarę trzeba mieć :)
Powiem Wam że chyba coś te leki robią bo mi kolana i łydki napuchly. Ja teraz dużo wody pije bardzo a ten encorton ja zatrzymuje więc to może to . Ale wg ostatnio mam taki apetyt ,że bym konia z kopytami zjadła hehe
@Katarina91 wszystko będzie w porzadeczku ;* czekam na fotke z usg :)

Ostatnia edycja:
Funia kiedy masz wizytę? Ja tez bardzo sie boje czego sie dowiem we wtorek... wg om to będzie 8t2d... nie mam zadnych objawów w porównaniu do tamtej ciąży. Na wycieczce sporo sie nachodziłam a nie byłam nawet jakoś bardziej zmęczona niż zwykle. Jak bede siedziała tam we wtorek i czekała na wizytę to chyba zejdę na zawał...

Dziewczyny czy wam gin tez kazał powtórzyć np. Badania na HIV i kile? Ja mam badania z lutego i kazała powtorzyc

Tak. Za każdym razem miałam nowe badania :*

Ps ja na słówko i zmykam na weselicho :*

Dziewczyny jak myślicie w którym dniu cyklu można najwcześniej betę zrobić przy cyklach 28 dniowych? Muszę zrobić badania w przyszłym tygodniu i kusi mnie by przy okazji zrobić betę.wiem że szanse są małe, ale czy w ogóle za wcześnie by robić,np 9 dni po owulce?
Przypomniało mi się o tych spodniach Funi co Roxie pisała, że nie wskazane. W sumie leginsy w ciąży też nie wskazane.zalecane jest by był tam przewiew czyli albo spódnice albo spodnie z luźnym krokiem i obowizkowo bawełniane majteczki, stringi i koronki głęboko do szuflady :laugh2:

Dziewczyny jak myślicie w którym dniu cyklu można najwcześniej betę zrobić przy cyklach 28 dniowych? Muszę zrobić badania w przyszłym tygodniu i kusi mnie by przy okazji zrobić betę.wiem że szanse są małe, ale czy w ogóle za wcześnie by robić,np 9 dni po owulce?
Przypomniało mi się o tych spodniach Funi co Roxie pisała, że nie wskazane. W sumie leginsy w ciąży też nie wskazane.zalecane jest by był tam przewiew czyli albo spódnice albo spodnie z luźnym krokiem i obowizkowo bawełniane majteczki, stringi i koronki głęboko do szuflady :laugh2:
Ja mam cykle 28 dniowe. Beta wyszła mi w 25 dc, myślę że wszyszla by w 24 bo był cień cienia. Owulacja mogła być ok 13-14 dc. Wiec w moim przypadku 10 dni po owulacji.

Funiu czekamy na wieści!

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Katarina91 tak w obu ciazach musialam robic i teraz tez bede musiala[emoji4]
Ty zejdziesz we wtorek na zawal a ja w poniedzialek[emoji58]

@roxie123 az tak sie po tym puchnie?a was Ci juz rosnie hehe?bo to tez moze byc skutek uboczny[emoji23]

@Frezja_1 ja mysle ,ze w krwi najwczesniej wyjdzie ok 9dpo,a test 10-11 dpo ale moze byc wczesniej,za kazdym razem moze byc inaczej

Serio Roxie pisala mi cos o spodniach? Nic nie widzilam???[emoji15]

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi.idę na badania w środę to będzie chyba za wcześnie na betę bo owulke miałam prawdopodobnie we wtorek. To będzie 23 dc chciałam zrobić progesteron i inne.betę raczej odpuszczę, bo to raczej bez sensu. Powiem Wam dziewczyny, ze w ani pierwszej ani drugiej ciąży bety nie robiłam. Robili mi tylko raz jak byłam w szpitalu, a teraz tak się niecierpliwie.gdzieś głęboko we mnie jest nadzieja, ze się udało.
Funia Roxie pisała że lekarz nie pozwoliłby jej nosić spodni z guzikiem w ciąży, chyba ze mi się to snilo:huh:bo ostatnio jak pisalyscie o tym białym sluzie to mi się śniło ze tak dużo ze mnie leciało ha ha, bo u mnie nadal przezroczysty, ale sporo go.

reklama
@Frezja_1 no moze byc troszke za wczesnie na bete,ale jak ciaza bedzie to nie ucieknie[emoji4]

Serio???ja tego nie widzilam albo mam skleroze[emoji16]

Do góry