reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 jestem tego samego zdania :) jesli daj Boże test wyjdzie pozytywny to wtedy pójdę :) u mnie zazwyczaj przed @ się już pokazywały 2 krechy więc zobaczymy ... im bliżej tym większy stres a tak chce podchodzic spokojnie , tylko ciężko...
A co powiecie na takie koktajle banan ,jogurt naturalny ,płatki owsiane ,miód ,mleko zwykłe lub orzechowe moga byc i truskawki :) kiedyś wypijałam takie na przytycie bardzo zdrowe pyszota :D :)

reklama
@Calineczka24 w sumie zeby wole miec na miejscu ale to nie Zosia tylko nasza sierotka @hona[emoji23]
Miejmy nadzieje ,ze kobita nam zyje dalej ,bo juz dzien lub dwa jej tu nie bylo[emoji16]

Ja jestem juz tak wyspana ,ze rok moge nie spac[emoji23]
Nie wiem tylko jak to bedzie jak bede mogla wrocic do obowiazkow ,przeciez ja sie przewroce na pierwszym rogu hehehe [emoji38]
W nocy spie 10 godz a w dzien ok 4-5 czujecie ???maskara

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Korzystaj póki możesz. :)

Moja siostra ma dwójkę dzieci Wiwi w listopadzie będzie miał 3 latka a Malwinka 17 czerwca 3 miesiące.
Ma takie problemy z młodą, że głowa mała. Nie chce pic mleka, potrafi płakać przez cztery godziny non stop. Tylko się nosić chce, śpi po 15 minut. Tyle dobrze,że w nocy im śpi normalnie.
Młoda powinna wypijać już po 120ml a jak im wypije 50 przez godzinę karmienia to jest prawdziwy cud.
Była z Nią wczoraj i z młodym u lekarza bo znowu w domu szpital mają.
Ostatnio jej wypiła 20ml a po trzech godzinach 40ml.
Próbowała już karmić łyżeczką, przez strzykawkę i nic. Młoda wszystko wypluwa.
Dzwoniła mi wczoraj i płakała do telefonu bo już nie wiem co ma robić.
Pani doktor powiedziała, że za mało przybrała, wypisała jakieś mleko alergiczne na receptę, którego młoda też nie chce pic. Do tego wszystkiego robi jej zielone kupy :sad:
Jak się nic nie zmieni to w poniedziałek ma jechać pobrać krew i oddać mocz do badania.
Daje jej jakieś kropelki niemieckie na pracę jelit, ale kupki nadal są zielone :sad:
Tak mi jej szkoda a przy tym maleństwa :(
Ja to się już boje od niej telefony odbierać bo nie wiem co tym razem będzie :(

Zosiak przepraszam, że Ci dopisałam takie oto rzeczy :D
Już mi się wszystko kiełbasi :D

@Zaaaneta ja miałam czynność serca dopiero w 7 tygodniu. 5+3 to naprawdę jeszcze wcześnie. i wg mnie wcale na tym etapie zarodek sie nie powinien ruszać. Jeszcze serduszko będzie biło, zobaczysz :) Musisz postarać się mniej stresować pomimo, że to nie takie łatwe :*

@Funia90 ja po zastrzykach to miałam często bardzo duże siniaki. Pod koniec ciąży to już płakałam jak miałam się kłuć bo były zrosty i pełno siniaków i pieprzyków.

@roxie123 ja w pierwszej ciąży tak wszystko sprawdzałam i obserwowałam jak Ty. Musisz troche nabrać dystansu i zluzować bo oszalejesz. Wiem, że to nie łatwe bo poroniłam 2 razy i straciłam jedno dziecko z ciąży bliźniaczej ale stres niczego dobrego nie wróży. A tak w ogóle to śluz jest dobrym objawem :)

@zosiak mogę wiedzieć co studiujesz i gdzie pracujesz? Bo widze, że masz dość sporą wiedze na temat witamin itp. O przeczytałam, że studiujesz medycyne. Będziesz lekarzem? Jaka specjalizacja?

@Calineczka24 o 10:30 to jak już z rodzicami i synkiem wróciłam z obi:) Młody usnął w aucie a ja Was podczytuje :) kurcze ile bym dała, żeby się wyspać chociaż do 6:) Michałek codziennie wstaje o 4-5:30 z przewagą o 5. Ale śpij póki możesz :)

Olasec troszke za pozno na medycyne nie ten leb haha studiuje pielęgniarstwo w sumie chialam isc na farmacje ale to bylo duze poswiecenie balam sie ze niepodolam niepotrzebnie to juz drugie moje studia bo pierwsze to ochrona środowiska drugie i ostatnie juz nie mam sily na to.

@Calineczka24 dużo zdrówka dla małej :* u nas podobnie... męża siostra z niunią jest w szpitalu od 2 dni bo mała ma czerwoną wysypke i złe wyniki ;/ dzisiaj powtórzyli nadal złe wyniki nie wiedzą co jej jest :<
Tez się martwię :<
@Olasec ja tez jestem po 2poronieniach ale tak podpytuje bo juz zapomniałam szczegółów jak to jest przed testowaniem :D ogólnie spokojna jestem bo mam ciche nadzieje ale nie nastawiam się az tak
@Zaaaneta @...Margotka9022... jak wyniki ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry