reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@zosiak @Calineczka24 @Zaaaneta jej nie tłumaczy to ,że jest stara...siły ma więcej niż nie jeden młody , stroi kosmetyków juz nie wspomne , nigdy nie leżała w szpitalu ewentualnie tylko na badania , od kiedy pamiętam i od kiedy pamięta ją moja mama to ona taka jest . Zrobiła podziały w rodzinie oczywiście my najgorsi bo z nia mieszkamy a reszta cudowna wychwalana pod niebiosa . Do obcych idealna aktorka .
Zawsze gnębiła moją mame teraz sie mnie czepiła . Omijam z daleka ale pod jednym dachem się nie da zbytnio . Poza tym drugie poronienie udało mi się ukryć przed nią ;< więc przetrwałam to jakoś . Ogólnie nie jest łątwo kiedy ktoś codziennie za przeproszeniem jebnie Ci zdanie ,że Cie ścina , kiedy Ty sie nawet nie odzywasz ale no . Z budową ciśniemy ostro meble mi w kuchni montują M wstawia drzwi wewnętrzne za tydzień schody mają przyjść robić . Ogólnie wykończenie ... mam nadzieję ze jeszcze max 3-4miesiace i wypad . Bo stres ciąży nie służy a jakbym była to nie moge po sobie dać poznac to raz a po drugie na sam jej widok mam ciśnienie ... Zastrzyki teraz jak robie to zamykam sie w pokoju na klucz ...więc sobie wyobraźcie

@Funia90 a Ty gdzie ? :* jak tam dzisiaj ?:)

reklama
@zosiak @Calineczka24 @Zaaaneta jej nie tłumaczy to ,że jest stara...siły ma więcej niż nie jeden młody , stroi kosmetyków juz nie wspomne , nigdy nie leżała w szpitalu ewentualnie tylko na badania , od kiedy pamiętam i od kiedy pamięta ją moja mama to ona taka jest . Zrobiła podziały w rodzinie oczywiście my najgorsi bo z nia mieszkamy a reszta cudowna wychwalana pod niebiosa . Do obcych idealna aktorka .
Zawsze gnębiła moją mame teraz sie mnie czepiła . Omijam z daleka ale pod jednym dachem się nie da zbytnio . Poza tym drugie poronienie udało mi się ukryć przed nią ;< więc przetrwałam to jakoś . Ogólnie nie jest łątwo kiedy ktoś codziennie za przeproszeniem jebnie Ci zdanie ,że Cie ścina , kiedy Ty sie nawet nie odzywasz ale no . Z budową ciśniemy ostro meble mi w kuchni montują M wstawia drzwi wewnętrzne za tydzień schody mają przyjść robić . Ogólnie wykończenie ... mam nadzieję ze jeszcze max 3-4miesiace i wypad . Bo stres ciąży nie służy a jakbym była to nie moge po sobie dać poznac to raz a po drugie na sam jej widok mam ciśnienie ... Zastrzyki teraz jak robie to zamykam sie w pokoju na klucz ...więc sobie wyobraźcie

@Funia90 a Ty gdzie ? :* jak tam dzisiaj ?:)
To weź zagraj wspaniałą wnuczkę i zrób jej herbatkę :D - najlepiej z czymś na spanie, trochę więcej snu nie zaszkodzi :D - A Ty będziesz miała spokój . :tak:

@Funia90 no właśnie co się z Tobą dzieje, że Ciebie tutaj jeszcze z Nami nie ma ?
Melduj się :D

Dziewczyny ja dzisiaj się obudziłam o 8 bo mi grabili pod oknami trawę którą wczoraj kosili i myślałam, że oszaleję. Teraz jak mogę pospać to Oni mnie budzą.:szok:
Długo nie myśląc obróciłam głowę na drugi bok i poszłam dalej w kimono :-D
obudziłam się o 10:30 :laugh2: - taki to pożyje :D

Mój K twierdzi, że jak ja tak całą ciążę prześpię to On nie wie co to będzie :-D
A ja wiem ! Będę wyspana na porodówce :biggrin2:

Zaaaneta nie przejmuj się tym ginekologiem bo szkoda już tych nerwów. Daj sobie na wstrzymanie.

@Calineczka24 po dobroci też juz próbowałam...to się obróciło przeciwko mnie ;p aaa szkoda zachodu ona jest niezniszczalna :D Pewnie ,że śpij tyle Twojego :) ja tęsknie za snem muszę codziennie wstawać 6 30 ;/ bo żeby się wyrobić z lekami
@Funia90 pewnie śpi :D
@Zaaaneta dokładnie tak jak pisze calineczka

@roxie123 ale masz babcie ,ja pier.... sama jest psychiczna z tego co widze ,noz kur.. zero wsprcia jeszcze deche do grobu czlowiekowi dobila[emoji849]
Tej pregny tak jak dziewczyny pisza nie bierz,dha potrzebne sa od 2 trymestru[emoji4]
Jak duzo jestes na sloneczku to wid d mozesz brac co drugi dzien albo tak jak piszesz sprawdz przyrost[emoji4]
Ja tez mialam sluz,bialy ,jakby mleczny.
Bierzesz magnez?warto.
Moj mi wczoraj kupil czysty bez wit b6[emoji4]
A ja wstalam o 10 dopiero zeby sie za dlugo nie nudzic ,no i zanim zjadlam to tak mi sie zeszlo[emoji16]
Z lozka sa wolniejsze ruchy[emoji32]

@zosiak jestem z Toba ,pomysl ,ze biegasz za mnie[emoji4]zamienialabym sie choc na jeden dzien ,Ty polzysz a ja pobiegam za Ciebie w pracy i na uczelni[emoji4]

Z marchewka dokaldnie chodzi o wit A bo jej nadmiar szkodzi ,tak jak witch pisala[emoji4]
Mozna ale nie za czesto[emoji4]

@Zaaanta tak jak mowia dziewczyny musisz wziac gleboki oddech i uzbroic sie w cierpliwosc.
Ciaza to niestety czas stresow ,a podobno im dalej tym wiecej stresu[emoji58]
Ja tez bardzo sie boje i mam ogromne podstway ale mimo wszystko jestem dobrej mysli.
Czekamy na wynik ,choc on za wiele Ci nie da.
Musisz sprawdzic przyrost lub isc na usg.

@nafoczka zdrowka dla Was[emoji5][emoji8]
Jeszcze @Katarina91 jest zakropkowana [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Calineczka24 po dobroci też juz próbowałam...to się obróciło przeciwko mnie ;p aaa szkoda zachodu ona jest niezniszczalna :D Pewnie ,że śpij tyle Twojego :) ja tęsknie za snem muszę codziennie wstawać 6 30 ;/ bo żeby się wyrobić z lekami
@Funia90 pewnie śpi :D
@Zaaaneta dokładnie tak jak pisze calineczka

Nie ma takiej co by my jej wspólnymi siłami nie pokonały. :biggrin2:
Także wiesz zastanów się dobrze bo moja oferta jest aktualna tylko przez 30 sekund :laugh2:

@Funia90 regeneruje siły tak samo jak i ja :D

@roxie123 ale masz babcie ,ja pier.... sama jest psychiczna z tego co widze ,noz kur.. zero wsprcia jeszcze deche do grobu czlowiekowi dobila[emoji849]
Tej pregny tak jak dziewczyny pisza nie bierz,dha potrzebne sa od 2 trymestru[emoji4]
Jak duzo jestes na sloneczku to wid d mozesz brac co drugi dzien albo tak jak piszesz sprawdz przyrost[emoji4]
Ja tez mialam sluz,bialy ,jakby mleczny.
Bierzesz magnez?warto.
Moj mi wczoraj kupil czysty bez wit b6[emoji4]
A ja wstalam o 10 dopiero zeby sie za dlugo nie nudzic ,no i zanim zjadlam to tak mi sie zeszlo[emoji16]
Z lozka sa wolniejsze ruchy[emoji32]

@zosiak jestem z Toba ,pomysl ,ze biegasz za mnie[emoji4]zamienialabym sie choc na jeden dzien ,Ty polzysz a ja pobiegam za Ciebie w pracy i na uczelni[emoji4]

Z marchewka dokaldnie chodzi o wit A bo jej nadmiar szkodzi ,tak jak witch pisala[emoji4]
Mozna ale nie za czesto[emoji4]

@Zaaanta tak jak mowia dziewczyny musisz wziac gleboki oddech i uzbroic sie w cierpliwosc.
Ciaza to niestety czas stresow ,a podobno im dalej tym wiecej stresu[emoji58]
Ja tez bardzo sie boje i mam ogromne podstway ale mimo wszystko jestem dobrej mysli.
Czekamy na wynik ,choc on za wiele Ci nie da.
Musisz sprawdzic przyrost lub isc na usg.

@nafoczka zdrowka dla Was[emoji5][emoji8]
Jeszcze @Katarina91 jest zakropkowana [emoji4]

A czy to nie czasem zosiak o mało zębów nie wybiła na schodach?
I Ty moja droga chcesz się zamieniać ? :biggrin2:
Przemyśl to jeszcze, dobrze Ci radzę :D

Wyspana? Bo ja owszem :D

@Calineczka24 w sumie zeby wole miec na miejscu ale to nie Zosia tylko nasza sierotka @hona[emoji23]
Miejmy nadzieje ,ze kobita nam zyje dalej ,bo juz dzien lub dwa jej tu nie bylo[emoji16]

Ja jestem juz tak wyspana ,ze rok moge nie spac[emoji23]
Nie wiem tylko jak to bedzie jak bede mogla wrocic do obowiazkow ,przeciez ja sie przewroce na pierwszym rogu hehehe [emoji38]
W nocy spie 10 godz a w dzien ok 4-5 czujecie ???maskara

@Funia90 nooooooooo... nie pisałam o niej wcześniej bo strasznie się denerwuję przy tym ;/ no ale co poradzić taka jest dla nas tylko...
Tak tak juz wiem , kupiła mi siostra olej lniany a magnez mam w tej witaminie D3+K+magez :) zrobię badanie przy okazji jeśli dane by mi było iść na bete . Co do śluzu mi się od rana pojawił taki mleczny więc może to dobry znak :) ale dopiero dzisiaj 5 dzień więc się nie doszukuję zbytnio bo jeszcze nie miało się kiedy zagnieździć . Ojej wiem że brakuje Ci wysiłku fizycznego , no ale to dla Waszego dobra :* ja teraz też tylko spaceruję :) wprowadzam do diety więcej owoców szczególnie jabłka , no i teraz sezon na truskawki :D
@Katarina91 no własnie a TY gdzie się podziewasz :)

@roxie123 truskawki mmmm ostatnio jem codziennie [emoji5]uwielbiam[emoji4]
A Babcia sie nie przejmuj,niektorzy sa niezrownowazeni psychicznie[emoji4]
Ja tez badalam wit d razem z beta[emoji4]po co sie kluc tyle razy

reklama
Do góry