reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@zosiak @Calineczka24 @Zaaaneta jej nie tłumaczy to ,że jest stara...siły ma więcej niż nie jeden młody , stroi kosmetyków juz nie wspomne , nigdy nie leżała w szpitalu ewentualnie tylko na badania , od kiedy pamiętam i od kiedy pamięta ją moja mama to ona taka jest . Zrobiła podziały w rodzinie oczywiście my najgorsi bo z nia mieszkamy a reszta cudowna wychwalana pod niebiosa . Do obcych idealna aktorka .
Zawsze gnębiła moją mame teraz sie mnie czepiła . Omijam z daleka ale pod jednym dachem się nie da zbytnio . Poza tym drugie poronienie udało mi się ukryć przed nią ;< więc przetrwałam to jakoś . Ogólnie nie jest łątwo kiedy ktoś codziennie za przeproszeniem jebnie Ci zdanie ,że Cie ścina , kiedy Ty sie nawet nie odzywasz ale no . Z budową ciśniemy ostro meble mi w kuchni montują M wstawia drzwi wewnętrzne za tydzień schody mają przyjść robić . Ogólnie wykończenie ... mam nadzieję ze jeszcze max 3-4miesiace i wypad . Bo stres ciąży nie służy a jakbym była to nie moge po sobie dać poznac to raz a po drugie na sam jej widok mam ciśnienie ... Zastrzyki teraz jak robie to zamykam sie w pokoju na klucz ...więc sobie wyobraźcie

@Funia90 a Ty gdzie ? :* jak tam dzisiaj ?:)

reklama
@zosiak @Calineczka24 @Zaaaneta jej nie tłumaczy to ,że jest stara...siły ma więcej niż nie jeden młody , stroi kosmetyków juz nie wspomne , nigdy nie leżała w szpitalu ewentualnie tylko na badania , od kiedy pamiętam i od kiedy pamięta ją moja mama to ona taka jest . Zrobiła podziały w rodzinie oczywiście my najgorsi bo z nia mieszkamy a reszta cudowna wychwalana pod niebiosa . Do obcych idealna aktorka .
Zawsze gnębiła moją mame teraz sie mnie czepiła . Omijam z daleka ale pod jednym dachem się nie da zbytnio . Poza tym drugie poronienie udało mi się ukryć przed nią ;< więc przetrwałam to jakoś . Ogólnie nie jest łątwo kiedy ktoś codziennie za przeproszeniem jebnie Ci zdanie ,że Cie ścina , kiedy Ty sie nawet nie odzywasz ale no . Z budową ciśniemy ostro meble mi w kuchni montują M wstawia drzwi wewnętrzne za tydzień schody mają przyjść robić . Ogólnie wykończenie ... mam nadzieję ze jeszcze max 3-4miesiace i wypad . Bo stres ciąży nie służy a jakbym była to nie moge po sobie dać poznac to raz a po drugie na sam jej widok mam ciśnienie ... Zastrzyki teraz jak robie to zamykam sie w pokoju na klucz ...więc sobie wyobraźcie

@Funia90 a Ty gdzie ? :* jak tam dzisiaj ?:)
To weź zagraj wspaniałą wnuczkę i zrób jej herbatkę :D - najlepiej z czymś na spanie, trochę więcej snu nie zaszkodzi :D - A Ty będziesz miała spokój . :tak:

@Funia90 no właśnie co się z Tobą dzieje, że Ciebie tutaj jeszcze z Nami nie ma ?
Melduj się :D

Dziewczyny ja dzisiaj się obudziłam o 8 bo mi grabili pod oknami trawę którą wczoraj kosili i myślałam, że oszaleję. Teraz jak mogę pospać to Oni mnie budzą.:szok:
Długo nie myśląc obróciłam głowę na drugi bok i poszłam dalej w kimono :-D
obudziłam się o 10:30 :laugh2: - taki to pożyje :D

Mój K twierdzi, że jak ja tak całą ciążę prześpię to On nie wie co to będzie :-D
A ja wiem ! Będę wyspana na porodówce :biggrin2:

Zaaaneta nie przejmuj się tym ginekologiem bo szkoda już tych nerwów. Daj sobie na wstrzymanie.

@Calineczka24 po dobroci też juz próbowałam...to się obróciło przeciwko mnie ;p aaa szkoda zachodu ona jest niezniszczalna :D Pewnie ,że śpij tyle Twojego :) ja tęsknie za snem muszę codziennie wstawać 6 30 ;/ bo żeby się wyrobić z lekami
@Funia90 pewnie śpi :D
@Zaaaneta dokładnie tak jak pisze calineczka

@roxie123 ale masz babcie ,ja pier.... sama jest psychiczna z tego co widze ,noz kur.. zero wsprcia jeszcze deche do grobu czlowiekowi dobila[emoji849]
Tej pregny tak jak dziewczyny pisza nie bierz,dha potrzebne sa od 2 trymestru[emoji4]
Jak duzo jestes na sloneczku to wid d mozesz brac co drugi dzien albo tak jak piszesz sprawdz przyrost[emoji4]
Ja tez mialam sluz,bialy ,jakby mleczny.
Bierzesz magnez?warto.
Moj mi wczoraj kupil czysty bez wit b6[emoji4]
A ja wstalam o 10 dopiero zeby sie za dlugo nie nudzic ,no i zanim zjadlam to tak mi sie zeszlo[emoji16]
Z lozka sa wolniejsze ruchy[emoji32]

@zosiak jestem z Toba ,pomysl ,ze biegasz za mnie[emoji4]zamienialabym sie choc na jeden dzien ,Ty polzysz a ja pobiegam za Ciebie w pracy i na uczelni[emoji4]

Z marchewka dokaldnie chodzi o wit A bo jej nadmiar szkodzi ,tak jak witch pisala[emoji4]
Mozna ale nie za czesto[emoji4]

@Zaaanta tak jak mowia dziewczyny musisz wziac gleboki oddech i uzbroic sie w cierpliwosc.
Ciaza to niestety czas stresow ,a podobno im dalej tym wiecej stresu[emoji58]
Ja tez bardzo sie boje i mam ogromne podstway ale mimo wszystko jestem dobrej mysli.
Czekamy na wynik ,choc on za wiele Ci nie da.
Musisz sprawdzic przyrost lub isc na usg.

@nafoczka zdrowka dla Was[emoji5][emoji8]
Jeszcze @Katarina91 jest zakropkowana [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Calineczka24 po dobroci też juz próbowałam...to się obróciło przeciwko mnie ;p aaa szkoda zachodu ona jest niezniszczalna :D Pewnie ,że śpij tyle Twojego :) ja tęsknie za snem muszę codziennie wstawać 6 30 ;/ bo żeby się wyrobić z lekami
@Funia90 pewnie śpi :D
@Zaaaneta dokładnie tak jak pisze calineczka

Nie ma takiej co by my jej wspólnymi siłami nie pokonały. :biggrin2:
Także wiesz zastanów się dobrze bo moja oferta jest aktualna tylko przez 30 sekund :laugh2:

@Funia90 regeneruje siły tak samo jak i ja :D

@roxie123 ale masz babcie ,ja pier.... sama jest psychiczna z tego co widze ,noz kur.. zero wsprcia jeszcze deche do grobu czlowiekowi dobila[emoji849]
Tej pregny tak jak dziewczyny pisza nie bierz,dha potrzebne sa od 2 trymestru[emoji4]
Jak duzo jestes na sloneczku to wid d mozesz brac co drugi dzien albo tak jak piszesz sprawdz przyrost[emoji4]
Ja tez mialam sluz,bialy ,jakby mleczny.
Bierzesz magnez?warto.
Moj mi wczoraj kupil czysty bez wit b6[emoji4]
A ja wstalam o 10 dopiero zeby sie za dlugo nie nudzic ,no i zanim zjadlam to tak mi sie zeszlo[emoji16]
Z lozka sa wolniejsze ruchy[emoji32]

@zosiak jestem z Toba ,pomysl ,ze biegasz za mnie[emoji4]zamienialabym sie choc na jeden dzien ,Ty polzysz a ja pobiegam za Ciebie w pracy i na uczelni[emoji4]

Z marchewka dokaldnie chodzi o wit A bo jej nadmiar szkodzi ,tak jak witch pisala[emoji4]
Mozna ale nie za czesto[emoji4]

@Zaaanta tak jak mowia dziewczyny musisz wziac gleboki oddech i uzbroic sie w cierpliwosc.
Ciaza to niestety czas stresow ,a podobno im dalej tym wiecej stresu[emoji58]
Ja tez bardzo sie boje i mam ogromne podstway ale mimo wszystko jestem dobrej mysli.
Czekamy na wynik ,choc on za wiele Ci nie da.
Musisz sprawdzic przyrost lub isc na usg.

@nafoczka zdrowka dla Was[emoji5][emoji8]
Jeszcze @Katarina91 jest zakropkowana [emoji4]

A czy to nie czasem zosiak o mało zębów nie wybiła na schodach?
I Ty moja droga chcesz się zamieniać ? :biggrin2:
Przemyśl to jeszcze, dobrze Ci radzę :D

Wyspana? Bo ja owszem :D

@Calineczka24 w sumie zeby wole miec na miejscu ale to nie Zosia tylko nasza sierotka @hona[emoji23]
Miejmy nadzieje ,ze kobita nam zyje dalej ,bo juz dzien lub dwa jej tu nie bylo[emoji16]

Ja jestem juz tak wyspana ,ze rok moge nie spac[emoji23]
Nie wiem tylko jak to bedzie jak bede mogla wrocic do obowiazkow ,przeciez ja sie przewroce na pierwszym rogu hehehe [emoji38]
W nocy spie 10 godz a w dzien ok 4-5 czujecie ???maskara

@Funia90 nooooooooo... nie pisałam o niej wcześniej bo strasznie się denerwuję przy tym ;/ no ale co poradzić taka jest dla nas tylko...
Tak tak juz wiem , kupiła mi siostra olej lniany a magnez mam w tej witaminie D3+K+magez :) zrobię badanie przy okazji jeśli dane by mi było iść na bete . Co do śluzu mi się od rana pojawił taki mleczny więc może to dobry znak :) ale dopiero dzisiaj 5 dzień więc się nie doszukuję zbytnio bo jeszcze nie miało się kiedy zagnieździć . Ojej wiem że brakuje Ci wysiłku fizycznego , no ale to dla Waszego dobra :* ja teraz też tylko spaceruję :) wprowadzam do diety więcej owoców szczególnie jabłka , no i teraz sezon na truskawki :D
@Katarina91 no własnie a TY gdzie się podziewasz :)

@roxie123 truskawki mmmm ostatnio jem codziennie [emoji5]uwielbiam[emoji4]
A Babcia sie nie przejmuj,niektorzy sa niezrownowazeni psychicznie[emoji4]
Ja tez badalam wit d razem z beta[emoji4]po co sie kluc tyle razy

reklama
Do góry