@roxie123 to chyba razem będziemy testować. Też miałam owulacje w niedziele
ale u nas przytulanko było w czwartek bo próbujemy "zrobić" córeczkę bo synka już mam
jak do września te kombinacje nie wyjdą to już będzie seksik w dzień owulacji. Też robiłam te testy z allegro. Mimo, że przeterminowane bo zostały mi z poprzedniej ciązy to dobrze wszystko pokazały
Jak ja jeszcze nie wiedziałam, że w ciązy jestem to mąż od razu mówił idź zrób test bo wszytko rozwalałam, wylewałam i tłukłam
więc to może dobry objaw
@Funia90 gratuluję serduszka
ale się zestresowałam jak napisałaś, że krwawisz. Jak lekarz kazał leżeć to leż. Tylko toaleta i jedzenie i leż. Ja też leżałam i jakoś da się wytrzymać. Ja też miałam krwiaka i lało się po nogach a mój synek ma prawie 22 miesiące.
Na tym etapie możesz leżeć we wszytkich pozycjach, połleżąco też ale mniej na prawym boku, choć na nim też można troche
A i nie trzymaj w lodówce clexane bo to za niska temperatura. 2-3 stopnie cieplej nie zaszkodzą zastrzykom a niższa temperatura już tak.
Ja acard już biorę a clexane zacznę brać od pozytywnego testu
marluk gratulacje
Żaneta gratuluję
@Frezja_1 bardzo mi przykro, że i Ty dołączasz do Aniolkowych mam. Jeśli Cię coś niepokoi to zrób badania i potem bierzcie się za starania a na pewno się uda.
@Asia2104 my tu po to jesteśmy żeby się wspierać i kibicować. Co do mutacji to chyba będziesz musiała kwas foliowy metylowany przyjmoać i zastrzyki z heparyny czyli np. clexane.
Dziewczyny moja bardzo dobra koleżanka z pracy urodziła w zeszły wtorek córeczkę. Poród miała bardzo długi i ciężki i jakieś zaniedbania były ze strony personelu. Wyszły obie w piątek do domu a w sobote koleżanka wrociła do szpitala z ciężką niewydolnością oddechową i jest na intensywnej terapii bo ma zator płucny. Dziś mi pisze, że dalej ma problem z dusznością i muszą ją obserwować. Dostaje heparyne w brzuszek. Jest załamana bo nie może mieć coreczki przy sobie. Odciąga mleczko i dzielny tatuś odbiera i zajmuje się małą. Tak mi jej żal ale wyjdzie z tego na pewno.