reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Roxie drzwi otwatre zapraszam na kawusie[emoji5]nawet bez dzidzi[emoji4]
Moim zdaniem mozesz brac acard profilaktycznie.
75 mg bez recepty.
Ja biore na noc ,tak podobno jest najlepiej[emoji4]
Siniaki beda na pewno,tym bardziej ,ze mam tendencje ale oby i dZidzia zdrowa byla[emoji5]
Pieczenie tez wytrzymam[emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Mam ostatnio duzo zajec praca praktyki szkolamalo wolnego czasu, jeszcze sesja. Praktyki mam na ciezkim oddziale na neurologii juz wiem ze tam pracowac nie bede pierwszego dnia juz wiedzialam. Od pazdxiernika rusza ginekologia pediatria i psychiatria ale juz jestem psychicznie na to gotowa. kibicuje Wam i czekam na dobre wiesci. Moj lekarz prosil mnie zebym dlugo nie czekala ze staraniami chyba czul cos ze narazie nie bede chciala pragne skonczyc szkole niestety bardzo dluzy mi sie to teraz i zostalo 1,5 roku.

@funia26 To sobie kupię i zacznę brać :) chociaz teraz tyle mam już tych leków że nie wiem jak to dzielić zeby zdążyć wziąć wszystkie w ciągu dnia haha
@zosiak może z jednej strony lekarz ma rację , mo ze warto za jakiś czas podjąć ryzyko a się uda ...
Ojeju ja to wg bym w szpitalu nie pracowała to nie dla mnie . Dobrze ,że masz zajęcie nie masz czasu myśleć , 1,5 roku zleci szybciej niż Ci się wydaje :)
Ja teraz też zabiegana bo wszyscy poszli do pracy i obowiązki wszystkie w domu przejełam ja , jeszcze pilnuję na budowie wszystkiego . Dzisiaj zaczeli mi kuchnie skręcać ale zejdzie to pewnie z miesiąc bo fronty dopiero po blatach :D jestem nakręcona już nie mogę się doczekać całości taka piękna hehe :)

Roxie ja narazie odczekam ze staraniami nie mysle w ogole o tym dopiero wrocilam z l4 i tak pozostanie los moj bedzie w rekach Boga
Co jakis czas sledze profil bo nie umiem sie doczekac Waszych dwoch kresek haha

@zosiak rozumiem , ale zobaczysz dobrze będzie :*
A ja się tak boję tych 2 kresek ... one nie dają mi pewności , ze wszystko będzie dobrze ... jako krok numer 1 chciałabym usłyszeć serduszko ...

@zosiak rozumiem , ale zobaczysz dobrze będzie :*
A ja się tak boję tych 2 kresek ... one nie dają mi pewności , ze wszystko będzie dobrze ... jako krok numer 1 chciałabym usłyszeć serduszko ...
Roxie my z @Katarina91 będziemy testować w sobotę o ile u mnie @ nie przyjdzie wcześniej. Nienawidzę tego czasu oczekiwania. Nie umiem odpedzic myśli. Nie jestem osobą która wmawia sobie objawy. Absolutnie. Jestem czarnowidzem i wiem ze ta małpa przyjdzie bo to czuje... a jeśli ma przyjść to niech już przyjdzie, łatwiej będzie myśli zebrać... straszny pesymizm dziś przeze mnie przemawia...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Roxie masz jakas fotke kuchni?projekt?
Ja bede robila fronty biale na wysoki polysk i drewniane blaty[emoji4]
Nie boj sie dwoch kresek ,prZezyjemy.
Choc sama sie boje ,tym bardziej ,ze mi nawet seduszko nie daje gwarancji[emoji58]

@margotka a moze nie przyjdzie,badzmy dobrej mysli[emoji5]
Trzymam kciuki ,testowanko juz lada moment[emoji2]
Tak w ogole polecam testy z allegro ,wychodza nicala zlotowke za sztuke wiec mozna testowac do woli,rano i wieczorem[emoji4]

@Roxie masz jakas fotke kuchni?projekt?
Ja bede robila fronty biale na wysoki polysk i drewniane blaty[emoji4]
Nie boj sie dwoch kresek ,prZezyjemy.
Choc sama sie boje ,tym bardziej ,ze mi nawet seduszko nie daje gwarancji[emoji58]

@margotka a moze nie przyjdzie,badzmy dobrej mysli[emoji5]
Trzymam kciuki ,testowanko juz lada moment[emoji2]
Tak w ogole polecam testy z allegro ,wychodza nicala zlotowke za sztuke wiec mozna testowac do woli,rano i wieczorem[emoji4]

Mam Funiu 10 w domu. Ręce mnie swedza okropnie żeby je użyć. Ale może być za wcześnie. Po co się zmartwiac.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupiłam ostatnio po 50 na aukcji haha owulacyjne i ciążowe taniocha :)
A kuchni projekt mam ale to taki bardziej techniczny nie przestrzenny pokażę Wam foto jak będzie gotowa :) cała biała w macie czarne blaty styl angielski :)

reklama
@margotka mnie by tak swedzialy ,ze bym zrobila hahah[emoji12][emoji3]

@Roxie na pewno sliczna ,czakam z niecierpliwoscia [emoji5]
To juz niedlugo przeprowadzka[emoji16]

Do góry