reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
U mnie raczej w normalnej ilości śluz. A to jest w ogole jakiś wyznacznik ewentualnej ciąży?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Katarina nie wiem ale zwykle kobiety mają wtedy więcej śluzu. Ja myślę że nie mam się co nastawiać. Naprawdę ostatnio czułam się zupełnie inaczej..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Marluk trzymam kciuki aby byla to prawidlowa ciaza ktory to tydz? Przyrost bety powinien wszystko wyjasnic. Trzymam kciuki.

@zosiak licząc od ostatniej @ to byłby już 6 tydzień i 5 dzień. Liczę na to że owulacja naprawdę się przesunela i jest to młodsza ciaza

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@margotka za dzien,dwa test moze wyjsc ale jak nie wyjdzie to tez nue znaczy ,ze nie jestes w ciazy[emoji4]

Dziewczyny bylam u gina tego na nfz skonsultowac wyniki i nawet ogarnal,przepisal recepte na clexane,powiedzial najpierw ,ze mam przyjsc jak bede w ciazy po recepte ale ja poprosilam odrazu bo wiadomo kolejki pozniej[emoji4]
Takze tego,jak tylko bede dwie kreseczki to zaczynam klucie[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Funiu to super ze jakis lek Ci dali clexane to lek przeciwzakrzepowy acard tez mozesz brac zapytaj lekarza pamietaj zeby wbijac pod katem 90 stopni, nie wypuszczac pecherzyka powietrza siniaki niestety moga byc ale zmieniaj miejsca.
Marluk czy Ty chodzisz prywatnie do lekarza czy na nfz?? Pecherzyka jeszcze nie widac? Pamietaj ze przy 1000 juz mozna zobaczyc.

@zosiak tak wiem ,ze to przeciwzakrzepowy lek[emoji4]acard biore juz od kilku dni profilaktycznie,podobno ulatwia tez zagniezdzenie[emoji4]
A z tym wbijaniem to bardzo dziekuje za rade,bede musiala jakies filmiki zobaczyc i sie nauczyc[emoji4]

A co u Ciebie?jak sie czujesz[emoji4]
Jak tak studia?

Funia26 te zastrzyki trochę bolą ale wszystko zniesiemy aby tylko dzidzie mieć. Ja w czerwcu zaczynam brać acard a potem też clexane. Możesz sobie dwoma palcami złapać za skórę i wbić. Powodzenia

@Olasec dokladnie wszystko zniesiemy [emoji5]
Lekarz powiedzial ,ze mam zlapac za tluszczyk hehe a ja nie bardzo go mam wiec co mi zostalo musze od dzis dobrze pojesc,jutro weselicho to nie bede sobie zalowac[emoji16]
To od kiedy staranka?czerwiec czy lipiec?[emoji4]

reklama
@funia26 Dziękuję :* mam nadzieję że mi przejdzie bo też nie chce antybiotyku ;/ ja powinnam jakoś coś koło 18go dostać @ także pewnie nasza owulka wypadnie podobnie hehe jeeju żeby nam się udało od razu i wszystko do samego końca było pozytywnie ! to jak tu siedzę z Bąbelkiem przyjechałabym do Ciebie ;p wprosiłabym się hehe :D no torbielka jeszcze uciska troszke ale biorę dupka przez 7 dni . Ja tez powiem doktorowi żeby mi dał clexane ... dostałam jeden zastrzyk do badania wtedy w szpitalu i piecze to ale można się jakoś przyzwyczać tylko siniaki będą pewnie okropne bo ja po jednym zastrzyku mały siniaczek mam juz 2tyg ...ale no dla dobra bobasa wszystko można znieść :) Może ja też juz zacznę brać Acard co ? bierzesz raz dziennie ?

Dziewczyny dawajcie znać na bierząco jak tam sytuacja bo jest Was juz kilka , które czekają na rozój sytuacji i mają testować :) 3 mam kciuki żebyście nie dostały tej wrednej @ !!!

@zosiak a Ty jak tam ? ... fizycznie dobrze już u Ciebie ?

Do góry