reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@margotka bo ci nakopie do tyleczka,poki @ nie ma to wierzymy[emoji5]wiem ,ze lepiej sie milo zaskoczyc niz rozczarowac ale pomysl ,ze tfu ,tfu jak teraz nie wyjdzie ,to szybciej dojdziesz do siebie jak bedziesz pozytywnie nastawiona[emoji4]
Wiem,ze wczesniej dlugo sie staraliscie ale teraz tak byc nie musi[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Roxie drzwi otwatre zapraszam na kawusie[emoji5]nawet bez dzidzi[emoji4]
Moim zdaniem mozesz brac acard profilaktycznie.
75 mg bez recepty.
Ja biore na noc ,tak podobno jest najlepiej[emoji4]
Siniaki beda na pewno,tym bardziej ,ze mam tendencje ale oby i dZidzia zdrowa byla[emoji5]
Pieczenie tez wytrzymam[emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
siniaki? Zniose nawet to;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety tak jak przypuszczałem... wynik bhcg 48.... w drodze do domu dostałam tak jakby @ więc macica sama zaczęła się oczyszczać... o 19 wizyta tu lekarza...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety tak jak przypuszczałem... wynik bhcg 48.... w drodze do domu dostałam tak jakby @ więc macica sama zaczęła się oczyszczać... o 19 wizyta tu lekarza...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze bardzo mi przykro

Hej dziewczynki
Marluk przykro mi,trzymaj sie kochana,pisz co sie dzieje,co lekarz mowi?

Widze,ze temat testowania strasznie goracy.Ja w przyszlym tygodniu jade do gina,jak tylko bedzie wszystko ok,to postanowione,rozpoczynamy starania.Boje sie jak cholera,ale dla mnie to juz naprawde ostatni dzwonek,albo teraz albo wcale.Szkoda mi tylko pracy,wiem,ze napewno bede musiala byc na zwolnieniu,mam bardzo stresujaca prace.Dzis szef wszystkich szefow w firmie pochwalil mnie,nasz najwiekszy klient wychwalal mnie do Niego,myslalam ,ze bede fruwac z radosci.I jak sobie pomysle,to troche mi szkoda.
Wlasnie,powiedzcie mi jak to jest?Pierwsza umowe mialam na 3 miesiace,teraz mam na rok.Czy nastepna musza mi dac juz na stale?Bo gdzies mi sie obilo o uszy,ze dopiero po 3 latach dostaje sie umowe na stale?Kompletnie sie nie znam.

Zycze Wam dziewczynki samych dwoch kreseczek na testowaniu

Funia poprosimy wiecej fotek z wakacji,zapachnialo latem :D

Hej dziewczynki
Marluk przykro mi,trzymaj sie kochana,pisz co sie dzieje,co lekarz mowi?

Widze,ze temat testowania strasznie goracy.Ja w przyszlym tygodniu jade do gina,jak tylko bedzie wszystko ok,to postanowione,rozpoczynamy starania.Boje sie jak cholera,ale dla mnie to juz naprawde ostatni dzwonek,albo teraz albo wcale.Szkoda mi tylko pracy,wiem,ze napewno bede musiala byc na zwolnieniu,mam bardzo stresujaca prace.Dzis szef wszystkich szefow w firmie pochwalil mnie,nasz najwiekszy klient wychwalal mnie do Niego,myslalam ,ze bede fruwac z radosci.I jak sobie pomysle,to troche mi szkoda.
Wlasnie,powiedzcie mi jak to jest?Pierwsza umowe mialam na 3 miesiace,teraz mam na rok.Czy nastepna musza mi dac juz na stale?Bo gdzies mi sie obilo o uszy,ze dopiero po 3 latach dostaje sie umowe na stale?Kompletnie sie nie znam.

Zycze Wam dziewczynki samych dwoch kreseczek na testowaniu

Funia poprosimy wiecej fotek z wakacji,zapachnialo latem :D
Według mnie to 3 umowa ma stałe. Ja 3 umowę dostałam na 5 lat

@...Margotka9022...może to za szybko czasami testy się mylą poczekaj jeszcze :)
@funia26 właśnie pochwaliłabyś się fotkami i wg :)
@mfifi04 wszystko da się znieść dla dobra dziecka :) jedyny minus to taki że sińce są ogromne bo widziałam u kobiety w szpitalu , na całym brzuchu i kobitka mówiła , że ciągle przypominają jej jaka to trudna ciąża ;/ ale jak wiadomo nie o nas tutaj chodzi tylko o bobasa :)
@marluk210 bardzo mi przykro :< 3maj się ... pamiętaj ,że po ciąży bezzarodkowej jeśli poronienie jest samoistne można się starać po pierwszym cyklu przynajmniej tak mój były lekarz mówił

reklama
@marluk bardzo mi przykro[emoji20]niestety od poczatku nie wygladalo to najlepiej.
Ale wiadomo wierzyc trzeba...
Teraz mam nadzieje ,ze bedzie dobrze i wszystko w koncu sie pouklada.
Trzymaj sie kochana i daj znac co lekarz powiedzial.

@mififi jasne ,ze zniesiemy,a kto jak nie my[emoji4]

@hona lada moment a Ty bedziesz testowala,tylko zaopatrz sie na allegro bo zbankrutujesz,chyba ,ze nalezysz do cierpliwych[emoji16]

Kurcze dziewczyny musialam z insta skopiowac bo ja nie mam ani jesnwj fotki w moim tel...wszystkie ma M[emoji5]
W ogole Wy mnie zabijecie,przeciez jutro znow wrzuce fotke zeby Wam kiecke pokazac[emoji4]ilez mozna ,Wy cos dodajcie[emoji16][emoji16][emoji16]
1494523013-aaaaaa.jpeg
1494523019-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry