Funia90
Fanka BB :)
@Roxie bidulo...ja tez mialam baaardzo dlugo chore gardlo,pisalam wam,nawet stracilam glos na 3 dni a przez tydzien mialam chrype jakbym mutacje jakas miala po tym.
No i u mnie doszedl pozniej straszny kaszel i goraczka wiec w koncu wzielam ten antybiotyk nieszczesny,przed ktorym tak sie bronilam bo 15 lat nie bralam a tu nagle w ciagu miesiaca dwa razy,no ale przeszlo
Takze zycze Ci duzo zdrowka[emoji5]i nawet nie mysl o torbieli bo pewnie jej nie bedzie[emoji4]
Kiedy dostaniesz @?
Ja tak mniej wiecej w nastepna sobote powinnam miec[emoji4]
Dziewczyny ja tez mialam mega bolesna owu po zabiegu a po poronieniu farmakologicznym normalna[emoji4]
@marluk moja przyjaciolka miala podejrzenie pustego jaja,dlugo dzidzia sie nie pojawiala,to byl jakos 8 tydziwn juz a byl tylko pecherzyk 2,5 cm ani cialka zoltego,totalnie nic.
To byl piatek
Kazali zbadac bhcg w pt ok 50000
W pn odbieramy wynik a tam 53000 ,placzemy...po czym wybiega ta babka i mowi ,ze zle,ze zrobi raz jeszcze,bo maja nowy sprzet....wychodzi z nowym wynikiem 860000
Po poludniu wizyta a tam dzdziol I serduszko no i jakim cudem sie pytam????
A bidna miala miec zabieg kilka dni po mnie ,za to teraz jest po terminie[emoji4]w piatek wywolywanie porodu.
W ogole maly w tych pierwszych tyg nadrobil cos w 2 tyg urosl tyle co w 4.
I zeby nie bylo sprzet(usg) bardzo dobrej jakosci.
Takze wierzyc trzeba do konca[emoji4]
Trzymam kciuki i czekamy na info[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No i u mnie doszedl pozniej straszny kaszel i goraczka wiec w koncu wzielam ten antybiotyk nieszczesny,przed ktorym tak sie bronilam bo 15 lat nie bralam a tu nagle w ciagu miesiaca dwa razy,no ale przeszlo
Takze zycze Ci duzo zdrowka[emoji5]i nawet nie mysl o torbieli bo pewnie jej nie bedzie[emoji4]
Kiedy dostaniesz @?
Ja tak mniej wiecej w nastepna sobote powinnam miec[emoji4]
Dziewczyny ja tez mialam mega bolesna owu po zabiegu a po poronieniu farmakologicznym normalna[emoji4]
@marluk moja przyjaciolka miala podejrzenie pustego jaja,dlugo dzidzia sie nie pojawiala,to byl jakos 8 tydziwn juz a byl tylko pecherzyk 2,5 cm ani cialka zoltego,totalnie nic.
To byl piatek
Kazali zbadac bhcg w pt ok 50000
W pn odbieramy wynik a tam 53000 ,placzemy...po czym wybiega ta babka i mowi ,ze zle,ze zrobi raz jeszcze,bo maja nowy sprzet....wychodzi z nowym wynikiem 860000
Po poludniu wizyta a tam dzdziol I serduszko no i jakim cudem sie pytam????
A bidna miala miec zabieg kilka dni po mnie ,za to teraz jest po terminie[emoji4]w piatek wywolywanie porodu.
W ogole maly w tych pierwszych tyg nadrobil cos w 2 tyg urosl tyle co w 4.
I zeby nie bylo sprzet(usg) bardzo dobrej jakosci.
Takze wierzyc trzeba do konca[emoji4]
Trzymam kciuki i czekamy na info[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom