reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Roxie bidulo...ja tez mialam baaardzo dlugo chore gardlo,pisalam wam,nawet stracilam glos na 3 dni a przez tydzien mialam chrype jakbym mutacje jakas miala po tym.
No i u mnie doszedl pozniej straszny kaszel i goraczka wiec w koncu wzielam ten antybiotyk nieszczesny,przed ktorym tak sie bronilam bo 15 lat nie bralam a tu nagle w ciagu miesiaca dwa razy,no ale przeszlo
Takze zycze Ci duzo zdrowka[emoji5]i nawet nie mysl o torbieli bo pewnie jej nie bedzie[emoji4]
Kiedy dostaniesz @?
Ja tak mniej wiecej w nastepna sobote powinnam miec[emoji4]

Dziewczyny ja tez mialam mega bolesna owu po zabiegu a po poronieniu farmakologicznym normalna[emoji4]

@marluk moja przyjaciolka miala podejrzenie pustego jaja,dlugo dzidzia sie nie pojawiala,to byl jakos 8 tydziwn juz a byl tylko pecherzyk 2,5 cm ani cialka zoltego,totalnie nic.
To byl piatek
Kazali zbadac bhcg w pt ok 50000
W pn odbieramy wynik a tam 53000 ,placzemy...po czym wybiega ta babka i mowi ,ze zle,ze zrobi raz jeszcze,bo maja nowy sprzet....wychodzi z nowym wynikiem 860000
Po poludniu wizyta a tam dzdziol I serduszko no i jakim cudem sie pytam????
A bidna miala miec zabieg kilka dni po mnie ,za to teraz jest po terminie[emoji4]w piatek wywolywanie porodu.
W ogole maly w tych pierwszych tyg nadrobil cos w 2 tyg urosl tyle co w 4.
I zeby nie bylo sprzet(usg) bardzo dobrej jakosci.
Takze wierzyc trzeba do konca[emoji4]
Trzymam kciuki i czekamy na info[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@margotka to Ty pisalas ,ze masz potop?[emoji4]ja w ostatniej ciazy jak sie udalo to mialam duzo mlecznego sluzu

funia Oby więcej historii z takim finałem! Swoją drogą dziewczyna też musiała mieć dużego stresa ::p

margo Ja zawsze byłam przekonana, że przyjdzie @ mimo, że byłam w ciąży - bo miałam na to typowe objawy PMS. Także nie poddawaj się i nie trać nadziei ;) Moim testem ciążowym był mój mąż - "Jakoś dziwnie się zachowujesz - zrób test ciążowy" - trafność 3x na 3 przypadki ;-)

marluk A badałaś progesteron? Bierzesz duphaston lub luteinę? Jak kolejna beta?

@witch84 tak lekarz po poronieniu zalecił branie duphaston od razu razu gdy test wyjdzie pozytywny, przyjmuje go od 14 dni. Wynik kolejnej bety koło 15. Od wczoraj mam lekke plamienie wczoraj było bardziej brazowe, dziś niestety brazowo-czerwone....

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@witch oj tak ,juz nie dawala sobie szans ale ja ciagle w nia wierzylam [emoji5]czulam jakos wewnetrznie ,ze bedzie w porzadku[emoji4]

@marluk trzymam kciuki za twoja bete[emoji4]

@margotka ale to i tak nic nie znaczy,kazda ciaza jest inna.
W pierwszej z kolei nie mialam sluzu[emoji4]

marluk Nie wygląda to dobrze, ale tak jak pisze funia - nie można tracić nadziei. Ja takie plamienia koloru kawy z mlekiem miałam we wszystkich ciążach. Pierwszą niestety poroniłam - pusty pęcherzyk w 11tc mimo, że w 7tc widziałam serduszko. Kolejne na duphastonie (nawet z krwawieniem wylądowałam w szpitalu), ale zakończone szczęśliwie. Niepokojący jest ten brak pęcherzyka na USG. Jakby beta przyrosła - może spróbuj pójść gdzieś prywatnie na USG do innego gina?

@funia no nic. Zobaczymy. Co będzie to bedzie. Jeśli owulacje miałam ok 1-2 maja to nie ma bata żeby test wyszedł. Od 3 dni brzuch boli jak na @, śluzu mało (w środku coś jest) osłabienie i zawroty głowy. Pozostaje czekać.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@witch84 staram się nie tracić nadziei, ale z drugiej zaś strony wszytko wskazuje na to że nic z tego nie będzie... i łzy same napływają do oczu ;( na pierwszej wizycie byłam u swojego lekarza prywatnie po tym jak nic nie zobaczył postanowiłam umówić się również prywatnie do innego który również niczego nie dostrzegl... ten drugi trochę mnie uspokoił- kazał poczekać dwa tygodnie i przyjść znowu... Mój lekarz za to strasznie mnie nastraszyl ciaza pozamaciczna...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry