reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny wiecie co, ja tez miałam kilka testów z Allegro ale chyba im nie wierze, wole jednak kupić apteczny. Wydaje mi sie ze jest bardziej wiarygodny.

Margotka pojutrze testujemypowiem Ci, ze mam jakieś takie dziwne uczucie a podbrzuszu... niby jak na @, ale jednak trochę inaczej....

Funia jaka laska!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie @katarina nie przesadzajcie [emoji4]dzieki za mile slowa[emoji8]
NafocZka mnie wywali jutro z forum jak dodam fotki hehe[emoji16]

Katarina a ja Ci powiem ,ze moim zdaniem sa identyczne,sprawdzialm na wlasnym siku[emoji5]
A tak w ogole to kiedys rozbroilam apteczny i w srodku jest identyczny papierek.
Ja kupuje te o czulosci 10.
Wiecie,ze nie zrobilam ani jednego testu owu od poronienia.
A po ostatniej stracie sprawdzlam od 7dc do chyba 20 codzinnie.
Czuje sie dumna z siebie[emoji4]

@roxie @katarina nie przesadzajcie [emoji4]dzieki za mile slowa[emoji8]
NafocZka mnie wywali jutro z forum jak dodam fotki hehe[emoji16]

Katarina a ja Ci powiem ,ze moim zdaniem sa identyczne,sprawdzialm na wlasnym siku[emoji5]
A tak w ogole to kiedys rozbroilam apteczny i w srodku jest identyczny papierek.
Ja kupuje te o czulosci 10.
Wiecie,ze nie zrobilam ani jednego testu owu od poronienia.
A po ostatniej stracie sprawdzlam od 7dc do chyba 20 codzinnie.
Czuje sie dumna z siebie[emoji4]

Kurcze jaka ty laska jesteś ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak mówisz Funia? I tak juz mi nie zdążą przyjść. Chyba ze nic z tego to zamówię na następny cykl.
Kurde dziewczyny kusi mnie zeby iść jutro na betę bo idę do pracy na 10:30...

@Roxie ja teraz postawilam na niewiedze[emoji4]
@mififi[emoji8]
@katarina ja tak kiedys zrobilam,poszlam na bhcg bo czulam ,ze jest inaczej,to byl pierwzzy cykl staran po pierwszym poronieniu.
I co beta wyszla 2,90 napalilam sie bo moja koleznka tak miala a kilka dni pozniej juz wiedziala na 100% ,ze to ciaza.
U nas w labo od 5 jest ciaza.
Poszlam po dwoch dniavh a tam 2.0
No i niestety ale chyba mialam ciaze biochemiczn a moglo sie nie udac bo byl niski progesteron.
Takze jAkbym nie wiedziala to bym nie plakala a tak to przezylam to mocno.
Ja bym mimo wszyTko poczekAla az pojawi sie cien na tescie[emoji4]
Ale oczywiscie Ty decydujesz[emoji4]

reklama
Katarina hm w sumie mogłabyś jeszcze poczekać bo to trochę szybko by było ;/ wiem ze korci ale przynajmniej do terminu @
@funia26 ja jak zrobię to jeśli nie będę widziała po sobie , bo jak będę widziała , że są oznaki owulki to nie :) nie lubię stresują mnie testy hehe

Do góry