reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej @funia26 fajnie ze wróciłas :) musze Ci się pochwalić ze zrobilam testy genetyczne te które ty tez robiłaś i czekam na wyniki :) juz się chyba aż tak nie cofne ale możesz mi powiedzieć co jeszcze warto zrobić. Kojarzę ze homocysteine. Tylko nie wiem czy czekać na tamte wyniki czy zrobić w międzyczasie.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marluk pamietaj,ze cuda sie zdarzaja i zawsze trzeba miec nadzieje[emoji4]
Ustanie objawow zdarza sie rowniez czasem w zdrowej ciazy[emoji4]
Trzymam kciuki mimo wszytsko i licze np na blad labo[emoji4]

@Paula achh cZytalam ale bylo tyle postow ,ze nie dalam rady na wszystko odpisac bo ostatnio u mnie duzo sie dzieje[emoji4]
Juz Ci pisze co badalam :
Albo inaczej wkleje fotki ponizej[emoji4]
1494437795-aaaaaa.jpeg
1494437803-aaaaaa.jpeg

Homocysteine mozesz sprawdzic jak wyglada ,preferowana wartosc 5-7 a np w labo norma jest do 15 u mnie chyba

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@funia26 wspominałaś o błędzie w laboratorium... aż się uśmiechnęłam bo przy odbiorze wyniku usłyszałam "miałyśmy awarię aparatu więc nie wiem czy mamy już wynik..." wynik był ale może faktycznie coś tam się pomylili :) jutro będę wszytko wiedzieć, ale te oczekiwanie i niepewność jest nie do wytrzymania ;( najbardziej obawiam się tego że jest to ciaza pozamaciczna...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@marluk210 nie ma co się martwić na zapas. Wiem że czekanie jest trudne, ale musisz wierzyć że będzie dobrze!! Trzymam kciuki żeby było okej :)

A ja dzisiaj umieram z bólu. Wczoraj lekko bolał mnie brzuch tak jak na owu, a dzisiaj do lekkiego bólu brzucha doszedł tak straszny ból w krzyżu, że nawet leżeć się nie da... Ale jeśli to faktycznie jest owu, bo od zabiegu minęło 14 dni, to wszystko wytrzymam :) może do piątku przejdzie...

Roki_1991 ja pierwsza owulacje po poronieniu i zabiegu tez miałam bardzo bolesna, bolało mnie cały czas przez pare dni po lewej stronie podbrzusze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@paula.w będzie dobrze za chwilę kolejny cykl :* głowa do góry :) a ile czasu się już staracie ? rozumiem Twoje rozczarowanie ;/
@funia26 u mnie dobrze ale choruję sobie ;/ krtań mnie złapała i piszcze tylko hehe :D no i mam nadzieję że mi po @ ta torbielka zniknie ;/ a Ty kiedy testujesz ? staranka rozumiem rozpoczęte ? ;p ja czekam na wizytę 2 czerwca opinię lekarza i do dzieła :) boję się jak cholera teraz ale no podchodzę z dystansem nie napalam się jak wcześniej ...Bozia da to będzie ...
@marluk210 witaj :* musisz wierzyć ,że będzie dobrze nie martw się do przodu a nawet jak coś pójdzie nie tak to też będzie dobrze w przyszłości :* ...zadbaj o to żeby w razie W lekarze wykryli ciążę pozamaciczną ... chyba że beta zacznie spadać to okaże się ciąża bezzarodkowa u mnie było ostatnio tak :< dawaj znać jak się sytuacja rozwija

@roxie123 dzięki za miłe slowa :* powiedz mi Kochana a miałaś zabieg? W mojej pierwszej ciazy dzidzi nie zaczęło bić serduszko i w 8 tygodniu miałam lyzeczkowanie. Jak narazie usg nie wykrylo żadnej ciazy... tej pozamacicznej również

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, powiedzcie mi proszę czy zawsze na początku ciąży jest dużo śluzu? Zastanawiam się ponieważ u mnie na wewnątrz mało ale w środku w miarę ok. Obawiam się jednak ze to jest wyznacznik @..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 to nasz drugi cykl starań a 4 po zabiegu. Ale poprzednim razem udało się za pierwszym i miałam nadzieję że szybko pojdzie...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry