reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej @funia26 fajnie ze wróciłas :) musze Ci się pochwalić ze zrobilam testy genetyczne te które ty tez robiłaś i czekam na wyniki :) juz się chyba aż tak nie cofne ale możesz mi powiedzieć co jeszcze warto zrobić. Kojarzę ze homocysteine. Tylko nie wiem czy czekać na tamte wyniki czy zrobić w międzyczasie.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marluk pamietaj,ze cuda sie zdarzaja i zawsze trzeba miec nadzieje[emoji4]
Ustanie objawow zdarza sie rowniez czasem w zdrowej ciazy[emoji4]
Trzymam kciuki mimo wszytsko i licze np na blad labo[emoji4]

@Paula achh cZytalam ale bylo tyle postow ,ze nie dalam rady na wszystko odpisac bo ostatnio u mnie duzo sie dzieje[emoji4]
Juz Ci pisze co badalam :
Albo inaczej wkleje fotki ponizej[emoji4]
1494437795-aaaaaa.jpeg
1494437803-aaaaaa.jpeg

Homocysteine mozesz sprawdzic jak wyglada ,preferowana wartosc 5-7 a np w labo norma jest do 15 u mnie chyba

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@funia26 wspominałaś o błędzie w laboratorium... aż się uśmiechnęłam bo przy odbiorze wyniku usłyszałam "miałyśmy awarię aparatu więc nie wiem czy mamy już wynik..." wynik był ale może faktycznie coś tam się pomylili :) jutro będę wszytko wiedzieć, ale te oczekiwanie i niepewność jest nie do wytrzymania ;( najbardziej obawiam się tego że jest to ciaza pozamaciczna...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@marluk210 nie ma co się martwić na zapas. Wiem że czekanie jest trudne, ale musisz wierzyć że będzie dobrze!! Trzymam kciuki żeby było okej :)

A ja dzisiaj umieram z bólu. Wczoraj lekko bolał mnie brzuch tak jak na owu, a dzisiaj do lekkiego bólu brzucha doszedł tak straszny ból w krzyżu, że nawet leżeć się nie da... Ale jeśli to faktycznie jest owu, bo od zabiegu minęło 14 dni, to wszystko wytrzymam :) może do piątku przejdzie...

Roki_1991 ja pierwsza owulacje po poronieniu i zabiegu tez miałam bardzo bolesna, bolało mnie cały czas przez pare dni po lewej stronie podbrzusze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@paula.w będzie dobrze za chwilę kolejny cykl :* głowa do góry :) a ile czasu się już staracie ? rozumiem Twoje rozczarowanie ;/
@funia26 u mnie dobrze ale choruję sobie ;/ krtań mnie złapała i piszcze tylko hehe :D no i mam nadzieję że mi po @ ta torbielka zniknie ;/ a Ty kiedy testujesz ? staranka rozumiem rozpoczęte ? ;p ja czekam na wizytę 2 czerwca opinię lekarza i do dzieła :) boję się jak cholera teraz ale no podchodzę z dystansem nie napalam się jak wcześniej ...Bozia da to będzie ...
@marluk210 witaj :* musisz wierzyć ,że będzie dobrze nie martw się do przodu a nawet jak coś pójdzie nie tak to też będzie dobrze w przyszłości :* ...zadbaj o to żeby w razie W lekarze wykryli ciążę pozamaciczną ... chyba że beta zacznie spadać to okaże się ciąża bezzarodkowa u mnie było ostatnio tak :< dawaj znać jak się sytuacja rozwija

@roxie123 dzięki za miłe slowa :* powiedz mi Kochana a miałaś zabieg? W mojej pierwszej ciazy dzidzi nie zaczęło bić serduszko i w 8 tygodniu miałam lyzeczkowanie. Jak narazie usg nie wykrylo żadnej ciazy... tej pozamacicznej również

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, powiedzcie mi proszę czy zawsze na początku ciąży jest dużo śluzu? Zastanawiam się ponieważ u mnie na wewnątrz mało ale w środku w miarę ok. Obawiam się jednak ze to jest wyznacznik @..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 to nasz drugi cykl starań a 4 po zabiegu. Ale poprzednim razem udało się za pierwszym i miałam nadzieję że szybko pojdzie...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry