reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Po jakim czasie znowu sie staralas gloria o dziecko po ciazy pozamacicznej. Ja mialam okropne bole boje sie ze ponownie mnie to spotka. Leze dalej w szpitalu bo dostalam biegunki i goraczki na dodatek tak mnie kluje tak jakby w miejscach tych ran:(

Starałam się po czterech msc. Mnie też bolało po operacji. Teraz jestem w czwartym tygodniu ciąży w czwartek będę wiedziała czy to ciąża wewnątrz maciczna. To moje ostatnie podejście. Mam dwie córki i dwie ciąże nieudane. Po operacji powinnaś mieć badanie na drożność mi tego nie zaproponowano. Zrobiłam w szpitalu i wyszło że jest drożność i od razu musiałam się starać bo później to już gorzej.

@zosiak mieszkam blisko centrum,chodze do jednego gina do Siemianowic prywatnie,a do drugiego na fundusz w Katowicach.
A tez stad jestes?
Biedaczko alez sie nacierpisz[emoji20]domagaj sie aby zadbali o Ciebie
Czekamy na info

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny w poniedziałek poronilam w 8 tc, poronienie niezupełne ale gin odwiodla mnie od lyzeczkowania.Strwierdzila ze ciąża wczesna wszystko powinno ładnie się oczyścić.Pytanie do Dziewczyn ktore nie mialy zabiegu lyzeczkowania, kiedy dostalyscie pierwszą @,kiedy przestalyscie krwawic po poronieniu, kiedy mozna bezpiecznie wspolzyc(gin mowi ze za 3 mc mozna znow starac sie o fasolkę)pozdrawiam Was i życzę Wam szybkiego zaciazenia

@zosiak chodze do Kackiego i generalnie on uchodzi za specjaliste od ciaz.Jest zastepca ordynatora w Siemianowicach.

@Aniaa81 witaj,przykro mi ,ze tu sie spotykamy.
Zostan z nami.
Ja poronilam dwa razy,w pazdzierniku zabieg przy ciazy 10tyg ,w marcu poronienie farmakologiczne tez 10-11 tydz.
Dzis mam 24dc i juz zaczynam podplamiac ,ale ja pewnie mam znow hormony rozwalone,tak samo mialam po pierwszej stracie.
Okzae sie po miesiaczce jak zrobie badanie.
Do wspolzycia wrocilismy po ok 2 tygodniach jak ustalo krwawienie.
Po pierwszej stracie po zabiegu mniej wiecej bylo podobnie.
Kontroluj teraz bhcg ,bo obowiazkowo musi spasc do 0.ja po 3 tygodniach jeszcze mialam i lekarz straszyl zabiegiem,narazie spada wiec zobaczymy.
Ale to bardzo wazne bo utrzymujaca sie beta grozi rakiem kosmowki(oczywiscie zdarza sie to bardzo rzadko)
Trzymaj sie [emoji5]

reklama
@zosiak chodze do Kackiego i generalnie on uchodzi za specjaliste od ciaz.Jest zastepca ordynatora w Siemianowicach.

@Aniaa81 witaj,przykro mi ,ze tu sie spotykamy.
Zostan z nami.
Ja poronilam dwa razy,w pazdzierniku zabieg przy ciazy 10tyg ,w marcu poronienie farmakologiczne tez 10-11 tydz.
Dzis mam 24dc i juz zaczynam podplamiac ,ale ja pewnie mam znow hormony rozwalone,tak samo mialam po pierwszej stracie.
Okzae sie po miesiaczce jak zrobie badanie.
Do wspolzycia wrocilismy po ok 2 tygodniach jak ustalo krwawienie.
Po pierwszej stracie po zabiegu mniej wiecej bylo podobnie.
Kontroluj teraz bhcg ,bo obowiazkowo musi spasc do 0.ja po 3 tygodniach jeszcze mialam i lekarz straszyl zabiegiem,narazie spada wiec zobaczymy.
Ale to bardzo wazne bo utrzymujaca sie beta grozi rakiem kosmowki(oczywiscie zdarza sie to bardzo rzadko)
Trzymaj sie [emoji5]

Dzieki @funia26 za odpowiedź, jutro robie bete po raz drugi zobaczymy jak spada, pierwsza ok 352,9 .Bardzo chialabym uniknąć zabiegu wiem ze po nim moge miec problemy z zajściem w kolejna ciążę a mloda juz nie jestem wiele czasu mi nie zostało.Jestem dodatkowo w totalnej rozsypce emocjonalnej tak bardzo cieszylam sie z tej ciąży , nie mogę uwierzyć że tak sie stało.Pozdrawiam i ściskam

Do góry