hajmal
Fanka BB :)
Dzieki. Tez bym nie chciala gnusniec w lozku ale zrobie co bede musiala.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JaMam pytanie. Czy któraś z was urodziła z jednym jajowodem?
Dzieki @funia26 za odpowiedź, jutro robie bete po raz drugi zobaczymy jak spada, pierwsza ok 352,9 .Bardzo chialabym uniknąć zabiegu wiem ze po nim moge miec problemy z zajściem w kolejna ciążę a mloda juz nie jestem wiele czasu mi nie zostało.Jestem dodatkowo w totalnej rozsypce emocjonalnej tak bardzo cieszylam sie z tej ciąży , nie mogę uwierzyć że tak sie stało.Pozdrawiam i ściskam@zosiak chodze do Kackiego i generalnie on uchodzi za specjaliste od ciaz.Jest zastepca ordynatora w Siemianowicach.
@Aniaa81 witaj,przykro mi ,ze tu sie spotykamy.
Zostan z nami.
Ja poronilam dwa razy,w pazdzierniku zabieg przy ciazy 10tyg ,w marcu poronienie farmakologiczne tez 10-11 tydz.
Dzis mam 24dc i juz zaczynam podplamiac ,ale ja pewnie mam znow hormony rozwalone,tak samo mialam po pierwszej stracie.
Okzae sie po miesiaczce jak zrobie badanie.
Do wspolzycia wrocilismy po ok 2 tygodniach jak ustalo krwawienie.
Po pierwszej stracie po zabiegu mniej wiecej bylo podobnie.
Kontroluj teraz bhcg ,bo obowiazkowo musi spasc do 0.ja po 3 tygodniach jeszcze mialam i lekarz straszyl zabiegiem,narazie spada wiec zobaczymy.
Ale to bardzo wazne bo utrzymujaca sie beta grozi rakiem kosmowki(oczywiscie zdarza sie to bardzo rzadko)
Trzymaj sie [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom