D
Deleted member 170039
Gość
Teraz druga za pierwszym razem mi powiedzieli ze to natura a teraz ze to pewnie jakies problemy autoimmunologiczne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To pewnie jakieś badania musisz zrobić. Trzymaj sięTeraz druga za pierwszym razem mi powiedzieli ze to natura a teraz ze to pewnie jakies problemy autoimmunologiczne.
Pewnie jestem tego samego zdania. Ja już wydałam ok 400. A czeka mnie jeszcze jedna wizyta.Ja mam całą listę badań jakie bym chciała zrobić.... od razu z cenami w moim labie. Łączna cena ponad 500zl. Nie będę jednak na nie żałować.
I tak myślę co tu dopisać. Tylko kiedy ja je zrobię. Znowu będę musiała chorobowe brać żeby do Polski polecieć.Pewnie jestem tego samego zdania. Ja już wydałam ok 400. A czeka mnie jeszcze jedna wizyta.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja akurat miałam popołudniowa zmianę więc pasowało zrobić badania.I tak myślę co tu dopisać. Tylko kiedy ja je zrobię. Znowu będę musiała chorobowe brać żeby do Polski polecieć.
Kochanie! Spokojnie... Lepiej że teraz to wszystko wyszło. Torbiel może wchłonąć się po lekach :-* Brodawczaka też zwalczysz. A co do zabiegu - ja dobrze pamiętam że miałaś teraz zabieg prawda?Dziewczyny bylismy na nfz u gentyka,bez zmian,nic nowego sie nie dowiedzielismy,do 2 miesiecy zadzwonia kiedy badania i potem do 6 tyg wyniki
Zle wiesci od gina:
Czeka mnie zabieg bo prawdopodnie nie wszystko sie oczyscilo,wlasnie zeobilam bhcg i czekam na wyniki
Mam torbiel na jajniku 4 cm
I w gratisie mam jakiegos brodawczaka w pochwie i nic o tym nie widzialam
Jak sie uspokoje i dostane wynik bhcg to napisze jakie badania bede robic
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ft4 masz za niskie, prawidłowo powinno być w górnej granicy normy. Jak na moje oko masz niedoczynność tarczycy. Zbadaj jeszcze te przeciwciała co pisałam (anty tpo i anty tg) żeby wykluczyć zapalenie tarczycy (Hashimoto). I serio udaj się do dobrego endokrynologa, który się tobą zajmie.Tak byłam ale przeniosłam się na październik bo nie mogłam się tam odnaleźć.
Mój wynik w normie
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom