reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

O15 wyniki. Gin powiedział że prolaktyna ok?????!! Byłam u rodzinnego dal mi skierowanie na usg tarczycy. Powiedział że prolaktyna wysoka!! Cieszę się z Twojej wizyty;* za 2 miesiące startujemy razem kochana

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
No jasne ze za wysoka i gin tego nie zauważył? A to cwok! Zobaczymy jak to będzie z tymi starankami. Muszę z mężem o tym pogadać. Chciałabym ale się boję..
@mfifi04 my nie byłyśmy na wrzesniowkach razem?

reklama
No jasne ze za wysoka i gin tego nie zauważył? A to cwok! Zobaczymy jak to będzie z tymi starankami. Muszę z mężem o tym pogadać. Chciałabym ale się boję..
@mfifi04 my nie byłyśmy na wrzesniowkach razem?
Tak byłam ale przeniosłam się na październik bo nie mogłam się tam odnaleźć.
1490021534-aaaaaa.jpeg

Mój wynik w normie;)

Po wizycie u gin na nfz. Myślicie że moje tsh (3.9) jest wysokie? Czy powinnam starać się o receptę na spadek tsh?

Możesz pokazać wynik lekarzowi rodzinnemu. Powinien dac Ci skierowanie do endokrynologa i to endokrynolog dobierze Ci odpowiednią dawkę leku.
Tsh masz za wysokie na zajście w ciaze, a jeżeli uda Ci się zajść to jest duże prawdopodobieństwo ze nie utrzymasz ciąży.
Ja 7 lat biorę leki na tarczyce.

Możesz pokazać wynik lekarzowi rodzinnemu. Powinien dac Ci skierowanie do endokrynologa i to endokrynolog dobierze Ci odpowiednią dawkę leku.
Tsh masz za wysokie na zajście w ciaze, a jeżeli uda Ci się zajść to jest duże prawdopodobieństwo ze nie utrzymasz ciąży.
Ja 7 lat biorę leki na tarczyce.
Tak wiem. W cząstek mam usg tarczycy. Zobaczymy co dalej. Dzięki dziewczyny:*

reklama
Przyszły wynik HCG ... 220,9 :)
Gratulacje!!!!![emoji110] [emoji110] [emoji110]

Witam wszystkie nowe Dziewczyny!! Przykro mi że spotkało Was coś tak okropnego. Zapalam światełko dla wszystkich Aniołków [*]

Dziewczyny... Ja sama jestem po 2 stratach i powiem Wam tak.... Dla własnego spokoju zróbcie podstawowe badania.... Ja nie zrobiłam...

Nie traccie nadziei.... Trzymam za wszystkie mocno kciuki!!!

Ostatnia edycja:
Do góry