reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

O15 wyniki. Gin powiedział że prolaktyna ok?????!! Byłam u rodzinnego dal mi skierowanie na usg tarczycy. Powiedział że prolaktyna wysoka!! Cieszę się z Twojej wizyty;* za 2 miesiące startujemy razem kochana

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
No jasne ze za wysoka i gin tego nie zauważył? A to cwok! Zobaczymy jak to będzie z tymi starankami. Muszę z mężem o tym pogadać. Chciałabym ale się boję..
@mfifi04 my nie byłyśmy na wrzesniowkach razem?

reklama
No jasne ze za wysoka i gin tego nie zauważył? A to cwok! Zobaczymy jak to będzie z tymi starankami. Muszę z mężem o tym pogadać. Chciałabym ale się boję..
@mfifi04 my nie byłyśmy na wrzesniowkach razem?
Tak byłam ale przeniosłam się na październik bo nie mogłam się tam odnaleźć.
1490021534-aaaaaa.jpeg

Mój wynik w normie;)

Po wizycie u gin na nfz. Myślicie że moje tsh (3.9) jest wysokie? Czy powinnam starać się o receptę na spadek tsh?

Możesz pokazać wynik lekarzowi rodzinnemu. Powinien dac Ci skierowanie do endokrynologa i to endokrynolog dobierze Ci odpowiednią dawkę leku.
Tsh masz za wysokie na zajście w ciaze, a jeżeli uda Ci się zajść to jest duże prawdopodobieństwo ze nie utrzymasz ciąży.
Ja 7 lat biorę leki na tarczyce.

Możesz pokazać wynik lekarzowi rodzinnemu. Powinien dac Ci skierowanie do endokrynologa i to endokrynolog dobierze Ci odpowiednią dawkę leku.
Tsh masz za wysokie na zajście w ciaze, a jeżeli uda Ci się zajść to jest duże prawdopodobieństwo ze nie utrzymasz ciąży.
Ja 7 lat biorę leki na tarczyce.
Tak wiem. W cząstek mam usg tarczycy. Zobaczymy co dalej. Dzięki dziewczyny:*

reklama
Przyszły wynik HCG ... 220,9 :)
Gratulacje!!!!![emoji110] [emoji110] [emoji110]

Witam wszystkie nowe Dziewczyny!! Przykro mi że spotkało Was coś tak okropnego. Zapalam światełko dla wszystkich Aniołków [*]

Dziewczyny... Ja sama jestem po 2 stratach i powiem Wam tak.... Dla własnego spokoju zróbcie podstawowe badania.... Ja nie zrobiłam...

Nie traccie nadziei.... Trzymam za wszystkie mocno kciuki!!!

Ostatnia edycja:
Do góry