Funia90
Fanka BB :)
No wlasnie zastanawiam sie nad jakas suplementacja,sama nie wiem,musze cos poczytac ,co jest dobre,zeby tez nie przedobrzyc i nie wydac niepotrzebnie fortuny bo ostatnio i tak na kazdym kroku jak nie lekarz to badania itd ,znow tradzik mi sie robi wiec tez szykuja sie wydatki na jakiegos deramatologa no i ciagle cos
Roxie a Ty mowilas ,ze lo antybiotyku sie zaczelo,a bralas probiotyk jakis?sprobuj kiszonek i malslanki zawsze to jakis naturalny wspomagasz ,no i jakis delikatny plyn do higieny intymnej,a moze tak jak mowisz lekarz cos poradzi,jakies globulki czy cus
U mnie chyba jest jajeczkowanie powoli bo widze sluzy ,ten czas leci,pewnie ani sie nie obejrze i bede plakac nad pierwsza malpa[emoji5]
Zosiak ja bym chyba wziela dalej duphaston dopoki nie zobaczylabym spadku ale ja to ja .
Przeciwciala ,ale czego przeciwciala?bo na wiele rzeczy bada sie przeciwciala
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Roxie a Ty mowilas ,ze lo antybiotyku sie zaczelo,a bralas probiotyk jakis?sprobuj kiszonek i malslanki zawsze to jakis naturalny wspomagasz ,no i jakis delikatny plyn do higieny intymnej,a moze tak jak mowisz lekarz cos poradzi,jakies globulki czy cus
U mnie chyba jest jajeczkowanie powoli bo widze sluzy ,ten czas leci,pewnie ani sie nie obejrze i bede plakac nad pierwsza malpa[emoji5]
Zosiak ja bym chyba wziela dalej duphaston dopoki nie zobaczylabym spadku ale ja to ja .
Przeciwciala ,ale czego przeciwciala?bo na wiele rzeczy bada sie przeciwciala
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom