reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wszystkiego dobrego Dziewczyny :* nie tylko dziś ale codziennie ;)

@hona daj Boże! Trzymam kciuki :)

@funia26 czy ja dobrze kojarzę, że pisałaś o zakupie wycieczki na Kręte na maj?

Co do ćwiczeń, ja miałam mała przerwę od Chodakowskiej ale uskutecznialam hula hop. O dziwo spadło mi 2kg :o ale kończy sie okres i zaczynam Chodakowska z kwasem wspomagającym spalanie tłuszczu, zobaczymy czy cos da...mam motywacje teraz :)

@alza hop hop? Co sie dzieje ze tak długo milczysz? Mam nadzieje, ze żałobę w sercu pomagają przetrwać ci Twoje dwa promyczki :*

@gloria6 wszystko też zależy od Księdza... mojej Mani chrzestna (nie świadek chrztu) nie ma bierzmowania i nasz ksiądz się zgodził i przymknął na to oko .. zaświadczenia też z kościoła nie musiała przynosić, po prostu podaliśmy imię i nazwisko i normalnie jest matką chrzestną.

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny,z jednej strony baaaardzo bym chciala,a z drugiej jeszcze bardziej sie boje.U nas nie bylo problemu z zajsciem w ciaze,moge powiedziec smialo,ze udawalo sie za pierwszym razem,problem byl z donoszeniem :(

Teraz takie pytanie do Was mam ile placicie za wizyte u ginekologa chodzicie prywatnie? Ja place 100 zl ale zastanawiam sie nad zmiana lekarza czytalam wiele pozytywnych opinii nactemat lekarza Magnuckiego z Katowic bierze 200 zl ale zajmuje sie bezplodnoscia i ciazami wysokiego ryzyka
Ja płaciłam 200 za każdą wizytę z usg + badania+30 zł za ktg.

Hona trzymam kciuki za narozrabianie ;)

Dzieki dziewczyny,z jednej strony baaaardzo bym chciala,a z drugiej jeszcze bardziej sie boje.U nas nie bylo problemu z zajsciem w ciaze,moge powiedziec smialo,ze udawalo sie za pierwszym razem,problem byl z donoszeniem :(
@hona u nas też ten sam problem :/ ale może akurat będziesz mile zaskoczona i wszystko będzie pozytywnie , strach jest ale nie nastawiaj się z góry :*

Hej dziewczyny.
U nas dziś chłodno chyba sobie daruje spacerki dziś.
Siedzimy z młodym w domu .
Pozdrawiam wszystkie i miłego dnia życzę; )

No wlasnie, co parafia to inne reguly. Ale juz po temacie, bedzie moj brat ktory bardzo sie cieszy ze go poprosilismy a szwagier prawdopodobnie wcale nie przyjdzie. I kij mu w ucho.
Wczoraj minely dwa lata odkad odszedl nasz pierwszy Aniolek. Dlatego nie lubie dnia kobiet. Niemniej jestem bardzo szczesliwa ze Marcelina jest z nami w taki dzien, chociaz o Kindze pamietamy. Nie wiem czy to byla dziewczynka ale jakos tak o niej zawsze mowilismy Kinga.

Hej dziewczynki[emoji8]spoznione życzenia dla Was[emoji4]

Hona jakby sie udalo to byloby super[emoji6]trzymam kciuki[emoji4]

Roxie my tez robimy poki co sami,a dom bedzie dosc duzy 185 m uzytkowej powierzchni plus podwojny garaz i inne gospodarcze pomieszczenia ale bez piwnic.
Mamy nadzieje,ze za dwa lata sie wprowadzimy[emoji5]ale to nie jest dla nas najwazniejsze,na szczescie mieszkamy sami wiec nie mamy parcia.Ale widomo,tam bedzie lepiej[emoji5]

Zanetka sliczna kuchnia[emoji4]fajnie ,ze juz mieszkacie[emoji5]

Olasec to jestesmy na tym samym etpaie[emoji4]na jaki czas przewidujwcie budowe?

Masha tak ja pisalam,ale lecimy na Korfu ,na Krecie tez bylam [emoji4]lecicie na Krete?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry