reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczynki
Czytam Was oczywiscie,zagladam czesto.
Funia strasznie mi przykro,trzymaj sie kochana.
Zosiak widze,ze puscily Ci nerwy.Glowa do gory,najwazniejsze,ze wszystko w porzadku,dbaj o siebie.

Dziewczyny nie wiem,czy nie narozrabialismy ;) z mezem,jakos dziwnie sie czuje,kreci mi sie w glowie,piersi tak bola,ze jak schodzilam dzis w pracy po schodach to musialam je sobie podtrzymywac,jestem tak senna,ze juz nie daje sobie rady,ide zaraz sie myc i spac,bo glowa opada o_O Do spodziewanej miesiaczki jeszcze troche.No chyba ,ze to jakies przesilenie wiosenne.Az boje sie pomyslec.

Trzymajcie sie kochane.

reklama
Hej dziewczynki
Czytam Was oczywiscie,zagladam czesto.
Funia strasznie mi przykro,trzymaj sie kochana.
Zosiak widze,ze puscily Ci nerwy.Glowa do gory,najwazniejsze,ze wszystko w porzadku,dbaj o siebie.

Dziewczyny nie wiem,czy nie narozrabialismy ;) z mezem,jakos dziwnie sie czuje,kreci mi sie w glowie,piersi tak bola,ze jak schodzilam dzis w pracy po schodach to musialam je sobie podtrzymywac,jestem tak senna,ze juz nie daje sobie rady,ide zaraz sie myc i spac,bo glowa opada o_O Do spodziewanej miesiaczki jeszcze troche.No chyba ,ze to jakies przesilenie wiosenne.Az boje sie pomyslec.

Trzymajcie sie kochane.
Bardzo bym się cieszyła jakbyście narozrabiali :) Trzymam kciuki :)

Dziewczynki mam do odsprzedania (całkiem symbolicznie) ręczny laktator i wyparzacz aventu. Może ktoras z przyszłych mam zainteresowana będzie. Mi już zakładam ze się nie przyda a póki co to już tylko zawadza :)

Baslan z jednej strony bardzo chce,az mi sie serce wywraca do gory nogami z radosci,jak pomysle,ze moze,a z drugiej strony,praca,nieunormowana tarczyca,gigantyczne przeciwciala i cala reszta.I zaraz robi sie smutno,strach jest olbrzymi.

mififi dziękuję i wzajemnie dziewczyny udanego dnia kobiet; )

Witam z rana przy kawie dziewczyny moje dziecko jeszcze śpi więc sacze na spokojnie.

Dzisiaj muszę odebrać cześć do auta wezmę młodego to zaliczymy spacerek.

Miłego dnia :)

@gloria6 jest coś takiego jak "świadek chrztu" i nie musi to być osoba wierząca. Ksiądz niech też doczyta jakie są prawa kościelne. Wtedy w papierach nie jest chrzestny tylko świadek chrztu i ksiądz nie może odmówić. W tym przypadku nie jest wymagane zaświadczenie. Teraz to już po wszystkim ale tak na przyszłość pisze. Mój kolega był właśnie świadkiem chrztu.

@hona jakbyście narozrabiali to tylko się cieszyć żeby wyniki się poprawiły. Jak tylko będziesz miała test pozytywny to biegiem do lekarza :)

@mamcia2014 eh ja mam ten zasrany uraz kręgosłupa i nie ćwiczę już 3ci tydzień:( źle mi z tym bardzo bo chce schudnąć do wakacji ale normalnie tak mnie boli, że nie dam rady. Za tydzień mam rezonans.

Misio w poniedziałek miał szczepienie zaległe z października. Póki co nie ma gorączki i wszytko jest dobrze. Tak dużo gadał u lekarza, że były w szoku bo ma dopiero 1,5 roku a tak dużo mówi. Oczywiście podczas szczepienia płakał i to bardzo zwłaszcza, że wyrwał nogę (bo tyle siły ma) i musiała robić drugie wkłucie. Ale na koniec powiedział cześć wiec chyba nie było tak źle:)
A co u mnie...po mału przygotowuję się do myśli o drugiej ciąży. Zaczęłam brać kwas foliowy, w kwietniu idę na wizytę żeby porobić badania i od wakacji zaczynamy starania. Boję się strasznie, że będzie znowu coś nie tak i będe musiała być w szpitalu i Misiu będzie beze mnie ale muszę odsunąć czarne myśli bo stres mnie wykończy.

Kochane ja również Wam wszystkim życzę wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet. Satraczkom dwóch kreseczek, brzuchatkom szczęśliwego rozwiązania, mamuśkom pociechy z dzieci, Aniołkowym mamusiom ukojenia bólu po stracie :*

Wszystkiego najlepszego !!! spełniania marzeń !!! szczególnie niech się spełni wszystkim to wyjątkowe marzenie :*

Ja ma taki dzień kobiet , że nic nie załatwiliśmy :< laboratorium do którego dzwoniłam i miało być wszystko ok jednak nie robi tego akurat badania które nam trzeba wrrr byłam wściekła , bo przez tel było mówione inaczej ...wysłali nas do innego a tam baba z mordą wyskoczyła że to tylko we wtorki i piątki , że jej nikt za to nie płaci żeby ona nad tym siedziała w inne dni , mówiłam że przyjechaliśmy z daleka bo ponad dobrą godz trzeba jechać w jedną strone to ta jeszcze sie drze na cały korytarz myślałam że ją trzasne ... także jedziemy we wtorek ;/ dobija mnie wszystko ciągle problemy i pod górkę

@hona 3mam kciuki ! dawaj znać na bieżąco :D

reklama
Olasec oj to zdrówka kochana daj znać co tam na rezonansie wyjdzie. Nie martw się najważniejsze zdrowie ściskam cieplutko.

Do góry