reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Roxie tez mam bojowe nastawienie,bede matka wojowniczka[emoji5]
Tez budujemy od podstaw ,mamy dopiero fundament ,od soboty ruszamy znow [emoji4]to kiedy sie wprowadzacie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Funia nam żeby się wprowadzić na swoje 3 lata się zeszło ale warto było teraz mamy święty spokój sami bez teściowej po prostu marzenie:happy: współczuję i zazdroszczę bo super jest wykończenie wnętrz każda decyzja o jakimś zakupie większych i mniejszych rzeczy dobieranie, ah jak ja to uwielbiam :rolleyes: pokaże wam kawałek mojej kuchni jak znajdę zdjęcie :wink:

Coś mam :happy:

Załączniki

• 20160816_094530-1.jpg
    20160816_094530-1.jpg
    649,1 KB · Wyświetleń: 106
Piekna ta kuchnia:) gloria6 o ile sie nie wykoncze z nerwow i stresu szkoda ze nie moge sie z tego cieszyc jak poprzednio.

Zosiak zaczniesz się cieszyć jak zobaczysz serducho:tak:❤❤ będzie dobrze kochana zobaczysz, mam takie przeczucie:cool2:
Na jakiejś stronce przeczytałam piękne słowa
,,Nasze aniołki nie odeszły,
one przesynely sobie datę przyjścia na świat,,
Bardzo pozytywnie na mnie wpłynęły te slowa:rolleyes:

@funia to dopiero się okaże jak wyjdzie w czasie bo mąż sam wszystko teraz robi ale fachowiec więc woli sobie sam dobrze zrobić niż poprawiać za innymi :) fundamenty zrobiliśmy 2013roku i tak powoli się robi końcem kwietnia maja przyjść robić schody i kuchnię także coraz bliżej ale myśle że nie szybciej wejdziemy jak czerwiec / lipiec :) cieszy to wszystko jak nie wiem tyle że wyrzeczeń też kosztowało ja byłam 7 lat za granicą mój więcej i tak braknie zrobimy tyle żeby wejść ale cieszy mnie że nie mam kredytu na głowie :)

zosiak też mam tyłozgięcie macicy i donosiłam ciąże. Lekarz mi mówił, że to raczej jak coś to problem z zajściem a nie donoszeniem.

Zaaaneta odsuń zabobony na bok i oczywiście się starajcie do dzidzie. Ja w żadne zabobony nie wierzę. Żadnych czerwonych wstążek czy innych gówien nie wieszałam małemu w wózku itp bo po prostu takie rzeczy olewam. Co ma być to będzie. Nie nakręcaj się Kochana staraj się o dzidzie i zostań chrzestna :) :*
Ja jestem jakaś inna bo nie lubie chodzić i wybierać czy to mebli czy nawet suknie ślubną jak wybierałam to była to jedna z gorszych rzeczy dla mnie. Męczy mnie to. Mam swój styl i nakreślę projektantowi co chcę i niech nam zrobi projekt wnętrza. Lubie prostote wiec będzie łatwiej. Wg mnie niby wszystko jest ale jak przyjdzie co do czego to mi się nic nie podoba. Wybredna jestem:(

gloria6 a dlaczego odmówił, podał jakiś powód? masakra

Magdalena26 mojemu Misiowi spuchły dziąsła około 4 mca i byłam pewna, że mu wyjdą zęby. Gryzł wszystko i wszystkich, maruda nie z tej ziemi i co pierwszy ząb mu wyszedł jak mial 10 mcy.

Roxie, Funia my też się budujemy. Jutro kończą fundamenty:) Powodzenia życzę :)

Olasec to fajnie ze donioslas moze i mi sie uda w koncu.
Zaaaneta tak jak dziewczyny mowia zostan chrzestna ale nie rezygnuj ze staran o dziecko mamy tu gorsze i lepsze chwile ale nie mozna sie poddawac ja ostatnio dalam ciala na calego poddalam sie i wkurzylam
Roxie i funia to fajnie ze sie zajelyscie budowa i remontem piszcie co u Was ja ciagle w lozku kregoslup mnie boli bo to juz idzie drugi tydzien jak leze. A chcialam sobie zdjecia wywolac, smutno mi akurat wyladowalam w szpitalu wtedy kiedy mialam zamowiona za moja mame zmarla msze :(

reklama
Olasec to fajnie ze donioslas moze i mi sie uda w koncu.
Zaaaneta tak jak dziewczyny mowia zostan chrzestna ale nie rezygnuj ze staran o dziecko mamy tu gorsze i lepsze chwile ale nie mozna sie poddawac ja ostatnio dalam ciala na calego poddalam sie i wkurzylam
Roxie i funia to fajnie ze sie zajelyscie budowa i remontem piszcie co u Was ja ciagle w lozku kregoslup mnie boli bo to juz idzie drugi tydzien jak leze. A chcialam sobie zdjecia wywolac, smutno mi akurat wyladowalam w szpitalu wtedy kiedy mialam zamowiona za moja mame zmarla msze :(

@zosiak leż i już , nie wysilaj się niech Cię obsługują :) ...kiedy masz dokładnie to usg ?
Ja znowu w strachu boję się tych wyników męża ;/ taka jakaś jestem przybita

Do góry