reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczyny... Co prawda nie do konca powinnam pisac w tym watku ale moze jednak bedziecie w stanie mi pomoc... Wg om poczatek 9 tyg wedlug usg 6.1. W czw zarodek 2 mm wczoraj 4 mm brak akcji serca i czekam do jutra... Macica miekka brak plamien pecherzyk ciazowy tez urosl... Czy jest szansa ze sedrucho ruszy? Znacie takie przypadki czy czeka mnie tylko jedno?...

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oby objawy nie okazały się tylko moim wpajaniem sobie czegoś :/ eh musze czekać do soboty ;/ dzisiaj był ok 23dzień Waszym zdaniem ten test zrobiłam za szybko ? od którego dnia cyklu można najszybciej go zrobic ? czy faktycznie dać sobie spokój i czekac czy przyjdzie @ czy nie

Witam dziewczyny... Co prawda nie do konca powinnam pisac w tym watku ale moze jednak bedziecie w stanie mi pomoc... Wg om poczatek 9 tyg wedlug usg 6.1. W czw zarodek 2 mm wczoraj 4 mm brak akcji serca i czekam do jutra... Macica miekka brak plamien pecherzyk ciazowy tez urosl... Czy jest szansa ze sedrucho ruszy? Znacie takie przypadki czy czeka mnie tylko jedno?...

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

kasiaw510 byłam w podobnej sytuacji nie chce Cię niepokoic ale mnie powiedziano że zarodek przestał sie rozwijac i zebym nie miała dużych nadziei :[ ale ja cały czas miałam poszłam do innego lekarza ale dalej nie było słychac serduszka a opinia ta sama ... jednak każda ciąża jest inna i 3 mam kciuki żeby u Ciebie jednak głośno zabiło !

kasiaw510 byłam w podobnej sytuacji nie chce Cię niepokoic ale mnie powiedziano że zarodek przestał sie rozwijac i zebym nie miała dużych nadziei :[ ale ja cały czas miałam poszłam do innego lekarza ale dalej nie było słychac serduszka a opinia ta sama ... jednak każda ciąża jest inna i 3 mam kciuki żeby u Ciebie jednak głośno zabiło !

Zrób sobie jeszcze bete czy rośnie ... do każdego tygodnia jest przypisana wartość jaka powinna być

Roxie ja tez mysle ze nadzieja jest poniewaz jak ja zaszlam w ciaze z Marcysia to bardzo bolal mnie brzuch ale ze choruje na kamice nerkowa to pomyslalam ze to kamien tym bardziej ze test wyszedl mi negatywny. A po tygodniu byla juz slaba kreska i moj "kamien" wlasnie spiewa sobie w lozeczku....a bol brzucha okazal sie implantacja :) trzymam kciuki!

Ojej to zazdroszczę :) :) :) Ja już popadam paranoje...w planowaniu nie myślałam o tym podchodziłam z dystansem że uda sie to uda nie nastawiałam sie psychicznie że to te dni i teraz trzeba tylko zupełnie na luzie , a teraz tydzień przed @ nie moge sobie miejsca znaleźć ...

reklama
Witaj oleczka [emoji4]widze ,ze jestes pozytywnie nastawiona,super,to na pewno ulatwi starania
Kiedy mialas zabieg? Jakies badania w planach?ktora to byla ciaza[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Funia zabieg miałam 20.stycznia byłam w 10 tygodniu ale maleństwu przestało bić serduszko w 9. W środku dalej czuje wielką ranę. Ale dzięki czytaniu waszych postów mam nadzieje ze i u mnie będzie w końcu dobrze. Dopiero mam zamiar iść do lekarza i zapytać jakie badania powinnam zrobić. To moja druga ciąża. Mam w domu sześcioletniego lobuziaka. Na drugą ciążę czekalismy kilka lat. Byliśmy juz nawet umowieni z lekarzem na inseminacje. Ale przed inseminacja zrobilam bhcg i okazało się że jednak się udało. Niestety krótko cieszylismy z tej ciąży :-(.

Ostatnia edycja:
Do góry