Funia90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Roxie powiem Ci tak w 27dc mialaam cien na tescie o czulosci 10 a nastepnego dnia we krwi bhcg 75 takze wiadomo we krwi jest troszke szybciej ,ja tez raz tak polecialam na bete w 24 dc i bylo 2,9 gdzie bez ciazy zwykle jest 0 takze narobilam sobie nadzeji bo 3 dni pozniej bylo 2,4 takze najprawdopodobniej przeszlam ciaze biochemiczna ,przyczyna mogl byc niski progestreon
Takze,drugi juz tak nie robilam ,po prostu czekalam na cien [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Ci Kochana....zanim nasza poczta polska dostarczy paczuszke to prędzej będę po wizycie u ginchyba że chcesz to Ci luteinę mogę wysłać na wywoływanie.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jestem na żadnej diecie.....choć nie ukrywam przydałoby się byćMasz moze teraz jakas diete ? Bo czasem z takiego powodu moze sie opzniac
Mumtobe powiem Ci ,ze plamienia od poczatku takie same sredioobfite ale ciagle sa,raz ciemnieja,raz bledna ,maskara
Tez stracilam nadzieje,a widzisz jednak sie udalo.
Roxie ,dokladnie czas bedzie najlepszy[emoji4]ale wiem czym jest czekanie,pociesze Cie ,ze potem i tak ciagle bedziesz na cos czekac ,na pierwsza wizyte,na serduszko,na koniec pierwszego trymestru itd ,wiec czekanie Nas nie ominie hehe