reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczyny... Co prawda nie do konca powinnam pisac w tym watku ale moze jednak bedziecie w stanie mi pomoc... Wg om poczatek 9 tyg wedlug usg 6.1. W czw zarodek 2 mm wczoraj 4 mm brak akcji serca i czekam do jutra... Macica miekka brak plamien pecherzyk ciazowy tez urosl... Czy jest szansa ze sedrucho ruszy? Znacie takie przypadki czy czeka mnie tylko jedno?...

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia miałam podobnie ale moje moje maleństwo w ciągu dwóch tygodni urosło tylko 2 mm. U ciebie rośnie szybciej to dobry znak. U mnie niestety się nie udało bo serduszko zabiło ale po kilku dniach przestało. Ale tak jak pisalam u mnie były male szanse bo dzidziuś za mało rósł. Pamiętaj że u każdej kobiety jest inaczej. Trzeba mieć nadzieje. A to że rośnie to dobry znak

reklama
Roxie pewnie ,ze jest nadzieja ,dopoki wrednej malpy nie ma to trzeba wierzyc
W pierwszej ciazy test pozytywny w 24 dc ,a owu ok 13-14 dc a teraz 27 dc a owu ok 16 dc ,takze plus minus 11 dpo wychodzi mi test.Trzymam kciuki za Ciebie
Ktory to twoj cykl po stracie?

Kasia ja bym jeszcze nie przekreslala wszystkiego ,jezeli rzeczywiscie dalej zarodek bedzie rosl a serduszka nie bedzie to wiadomo ,ale poki co trzeba wierzyc[emoji5]zdarzaja sie rozne cuda [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Roxie w mojej donoszonej ciąży.....test zrobilam w dniu spodziewanej @ i wyszedl negatywny....po 2 dniach powtorzylam test i byly dwie kreseczki :) Takze roznie to bywa ;)

Kasia myślę ze przed zabiegiem powinni jeszcze Ci zrobić usg dla sprawdzenia.....ja poronilam samoistnie w domu więc nie wiem jak to dokładnie wygląda w szpitalach.

Witch dzięki że pytasz. Zrobiłam test dziś rano bo mąż nie dawał mi spokoju....jedna kreska....@ nadal brak....już 5 dni opóźnienia :/ Nie wiem co jest grane.
Bo jeśli byłabym w ciazy to test raczej by już coś pokazał no nie?
Nie wiem co robić.....jechać w czwartek do ginekologa?
Co byście zrobiły na moim miejscu?

Roxie w mojej donoszonej ciąży.....test zrobilam w dniu spodziewanej @ i wyszedl negatywny....po 2 dniach powtorzylam test i byly dwie kreseczki :) Takze roznie to bywa ;)

Kasia myślę ze przed zabiegiem powinni jeszcze Ci zrobić usg dla sprawdzenia.....ja poronilam samoistnie w domu więc nie wiem jak to dokładnie wygląda w szpitalach.

Witch dzięki że pytasz. Zrobiłam test dziś rano bo mąż nie dawał mi spokoju....jedna kreska....@ nadal brak....już 5 dni opóźnienia :/ Nie wiem co jest grane.
Bo jeśli byłabym w ciazy to test raczej by już coś pokazał no nie?
Nie wiem co robić.....jechać w czwartek do ginekologa?
Co byście zrobiły na moim miejscu?
Misia myślę, że jakby coś było na rzeczy, to test już by coś pokazał. Poczekaj spokojnie do końca tygodnia i jak @ nie przyjdzie, to zapisz się do gina, chyba że chcesz to Ci luteinę mogę wysłać na wywoływanie.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia tez zrobiłabym betę i wszystko jasne.

Kasia na pewno powtórzą ci badanie a ono wszystko wyjaśni . Rokowania są niestety słabe ale i ja nadzieje zawsze miałam do samego końca. Trzymam kciuki

Kath dobrze ze z wodami się poprawiło :).co do nerki to mogę ci tylko tyle napisać ze mój M ma jedną, tak się urodził o czym nie wiedział. Dowiedział się mając 35 lat gdy szukalismy przyczyn poronień. Żył tak jak żyje nadal i jest ok choć wiadomo ze to tylko jedna została

Mamcia, Alza jak tam fikolki ?

Funia26 miałam 2 cykle teraz się okaże czy to będzie 3 czy może się udało.
A czy przed ewentualną @ można zrobić betę ? jak tak to ile dni przed ?

reklama
Roxie powiem Ci tak w 27dc mialaam cien na tescie o czulosci 10 a nastepnego dnia we krwi bhcg 75 takze wiadomo we krwi jest troszke szybciej ,ja tez raz tak polecialam na bete w 24 dc i bylo 2,9 gdzie bez ciazy zwykle jest 0 takze narobilam sobie nadzeji bo 3 dni pozniej bylo 2,4 takze najprawdopodobniej przeszlam ciaze biochemiczna ,przyczyna mogl byc niski progestreon
Takze,drugi juz tak nie robilam ,po prostu czekalam na cien [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry