reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

1485602056-aaaaaa.jpeg

Przypomniało mi się, że mam jeszcze jeden check&go czulosci 25, to machnęłam przed chwilą

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana gratuluję ! :*

reklama
Cześć kochane moje ! :)
Przepraszam Was, że nie pisałam tyle czasu, ale wróciłam do pracy i musiałam wskoczyć na odpowiednie tory, a po tak długiej przerwie nie było łatwo :(
U mnie nic więcej się nie zmieniło.
Gratuluję każdej u której fasolka się zasiała ;)
Dbać proszę o siebie gwiazdy moje bo sprawdzę ;)
Powrzucajcie zdjęcia swoich pociech ;) - w końcu jest się czym pochwalić nie? :)
Ja nadal należę do staraczek, ale mam nadzieję, że już nie długo :)

Byliśmy w sobotę z mężem na urodzinach u jego brata ( robili w restauracji bo 18-tka )
Kuzynka z mężem przyjechali z córeczką niespełna 2 latka - Lenka. Dziewczynka cudowna, ale bardziej co mnie cieszyło to to, że sobie mnie upatrzyła i nie chciała iść do nikogo innego, nawet do swojej mamy czy taty nie chciała pójść :szok:
Mama młodej w szoku była, że młoda do mnie od razu poszła na ręce bo Ona do obcych ludzi to nie bardzo, żeby dawała się nosić, więc tym bardziej było mi miło :)
Wytańcowałam się z młodą za wszystkie czasy :tak:
Kuzynka męża stwierdziła, że nadaję się do pracy w żłobku czy w przedszkolu ;-) ;)

Kochane jakieś newsy ?

reklama
Tragedia strescilam ile moglam. Taka bylam rozbita ze kupilam po drodze ciasto z kremem na pocieche okazalo sie ze bylo posypane czekolada ktora spadla mi od razu na jasny swetr i roztopila sie. Wygladalam jak roczne dziecko ktore uczy sie jesc. I tak przejechalam te 60 km do domu. .
Za tydzien bede miala 5t6d moze bedzie widać.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry