reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

1485602056-aaaaaa.jpeg

Przypomniało mi się, że mam jeszcze jeden check&go czulosci 25, to machnęłam przed chwilą

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana gratuluję ! :*

reklama
Cześć kochane moje ! :)
Przepraszam Was, że nie pisałam tyle czasu, ale wróciłam do pracy i musiałam wskoczyć na odpowiednie tory, a po tak długiej przerwie nie było łatwo :(
U mnie nic więcej się nie zmieniło.
Gratuluję każdej u której fasolka się zasiała ;)
Dbać proszę o siebie gwiazdy moje bo sprawdzę ;)
Powrzucajcie zdjęcia swoich pociech ;) - w końcu jest się czym pochwalić nie? :)
Ja nadal należę do staraczek, ale mam nadzieję, że już nie długo :)

Byliśmy w sobotę z mężem na urodzinach u jego brata ( robili w restauracji bo 18-tka )
Kuzynka z mężem przyjechali z córeczką niespełna 2 latka - Lenka. Dziewczynka cudowna, ale bardziej co mnie cieszyło to to, że sobie mnie upatrzyła i nie chciała iść do nikogo innego, nawet do swojej mamy czy taty nie chciała pójść :szok:
Mama młodej w szoku była, że młoda do mnie od razu poszła na ręce bo Ona do obcych ludzi to nie bardzo, żeby dawała się nosić, więc tym bardziej było mi miło :)
Wytańcowałam się z młodą za wszystkie czasy :tak:
Kuzynka męża stwierdziła, że nadaję się do pracy w żłobku czy w przedszkolu ;-) ;)

Kochane jakieś newsy ?

reklama
Tragedia strescilam ile moglam. Taka bylam rozbita ze kupilam po drodze ciasto z kremem na pocieche okazalo sie ze bylo posypane czekolada ktora spadla mi od razu na jasny swetr i roztopila sie. Wygladalam jak roczne dziecko ktore uczy sie jesc. I tak przejechalam te 60 km do domu. .
Za tydzien bede miala 5t6d moze bedzie widać.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry