reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
O to alza podawała a mi z głowy wypadło która to z dziewczyn :)

Magdalena rozumiem cie ja zawsze ważyłam 58 i ten brzuch też mi przeszkadza, ale bez ćwiczeń chyba nie da rady zgubić to jak będziesz mogła to potrenujesz jeszcze będziemy laski zobaczycie :)

Ja też mam słodycze ciągle ktoś młodemu daje albo mąż sobie kupuje wiem jak to kusi ja jeśli jem słodkości to w weekend balonik czy coś, a w tygodniu staram się omijać.

Witch ja też gulasz przeważnie robię ale któraś z dziewczyn chyba miała jakiś przepis na klopsiki i chyba go zapisywalam jak znajdę to ci prześlę na pw bo linka nie znam no chyba, że dziewczyny coś podadzą wcześniej.

No to postaram się motywować no poza brzuchem wszystko mam raczej szczupłe także jestem usatysfakcjonowana :)

20161213_073126.jpg
20161213_073145.jpg
Moj brzuch teraz wygląda tak po 3 tyg. Niestety nie zrobiłam zdjęcia przed.
Mamcia motywuj nas i kop po d@pie :p a mnie zapytaj o brzuch za jakiś czas to będę mieć motywacje :)
Ja przed ciaza schudłam do 54 woec wiem ze moge a dążę chociaż do 56 czyli jeszcze 4 kg

Załączniki

• 20161213_073126.jpg
    20161213_073126.jpg
    179,5 KB · Wyświetleń: 56
  • 20161213_073145.jpg
    20161213_073145.jpg
    186,9 KB · Wyświetleń: 59
Zobacz załącznik 787505
Moj brzuch teraz wygląda tak po 3 tyg. Niestety nie zrobiłam zdjęcia przed.
Mamcia motywuj nas i kop po d@pie [emoji14] a mnie zapytaj o brzuch za jakiś czas to będę mieć motywacje :)
Ja przed ciaza schudłam do 54 woec wiem ze moge a dążę chociaż do 56 czyli jeszcze 4 kg
Wow, nafoczka powyżej klaruje się jakiś kaloryferek a to dopiero 3 tygodnie! Super!

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry