reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agatush mam nadzieje ,ze juz za kilka dni powiesz nam ,ze bedziesz slonica,tak jak i inne staraczki:)

Mamcia,nafoczka wygladacie super ,a gdzie tam dalej:)

Asiu kciuki zacisniete,bylabym teraz na podobnym etapie do Ciebie,ale mam nadzieje ,ze na kazdego przyjdZie pora:)
Funia to samo tyczy się Ciebie moja droga!

Brzuchatkom życzę powodzenia, Asia mocno zaciskam kciuki &&&& [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Alza moje bombki tez fruwaja po domu :D

Nafoczka dzięki....ogolnie bombki robiła moja 11-letnia kuzynka....ja Jej tylko troszkę pomoglam żeby było szybciej ;) Przy Nikosiu nie mam zbyt wiele wolnego czasu ;) Chociaż w czasie drzemek uszyłam ręcznie 4 krasnale :)
Zobacz załącznik 787564
Piękny!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Alza moje bombki tez fruwaja po domu :D

Nafoczka dzięki....ogolnie bombki robiła moja 11-letnia kuzynka....ja Jej tylko troszkę pomoglam żeby było szybciej ;) Przy Nikosiu nie mam zbyt wiele wolnego czasu ;) Chociaż w czasie drzemek uszyłam ręcznie 4 krasnale :)
Zobacz załącznik 787564
Piękne te krasnale. U Was zdolności artystyczne to chyba rodzinne [emoji2]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję dziewczyny :)

Asia te krasnale są bardzo proste do zrobienia ;) Uszylam je ze starych "szmatek" zalegających w domu :)
Fakt ze zawsze lubiłam robić takie pierdołki :) No i kiedyś pisałam ze malowalam na ścianach dziecięcych pokoi postacie z bajek :)
&&&&&&& za wizytę

Asia daj znać jak wizyta.

Po wczorajszym treningu wszystko mnie boli a miałam tylko 4 dni przerwy.

Ale dziś znowu trening tym razem brzuch.

ja to chyba ćwiczenia źle robię po miałam zakwasy może po dwóch treningach a tak to spoczko. Co prawda upocę się jak "świnia" i ledwo dycham ale jest super! Teraz od niedzieli nie ćwiczyłam bo dostałam okresu i jakoś chęci nie miałam...

Marysia moja miała a to gorączkę, a to kaszel, a to katar... i tym sposobem odwołali Nam zaplanowaną operację - gdyby to było podejrzenie guza złośliwego, to daliby jej antybiotyk i zrobili jej zabieg mimo to - ale że nie mamy podejrzenia złośliwości tego guzka, to i Pani chirurg, i Pani laryngolog zadecydowały o przełożeniu. Ciekawe tylko kiedy to nastąpi... mamy dzwonić na początku stycznia i zapisywać się.

Masha ja też mam dwa dni zakwasy potem już mija bol jak się rozleniwie i nie ćwiczę to potem boli ale kiedyś miałam tydzień przerwy i nie bolało tak jak teraz

Asia daj znać jak wizyta.

Po wczorajszym treningu wszystko mnie boli a miałam tylko 4 dni przerwy.

Ale dziś znowu trening tym razem brzuch.
Jestem po wizycie. Wszystko prawidłowe oprócz podejrzenia ARSA. Zlecone mamy echo serca małego.
Próbowałam coś znaleźć na ten temat, ale nic nie ma. Jest tylko, że czasem występuje z chorobami genetycznymi, ale mamy je wykluczone w 1 trymestrze, usg + Pappa i wszystkie inne parametry są prawidłowe.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Masha ja też mam dwa dni zakwasy potem już mija bol jak się rozleniwie i nie ćwiczę to potem boli ale kiedyś miałam tydzień przerwy i nie bolało tak jak teraz
Mamcia masz jakieś konkretne ćwiczenia na brzuch. Ja póki co robię głównie skalpel 1 i 2 ale tam jest tylko troszke na brzuch, a i z YT ćwiczę

reklama
Nafoczka ja mam w gazecie ćwiczenia na brzuch byl abs chodakowskiej w be active i na tym się opieram, ale to gazeta że stycznia już jej nie ma w kioskach.

Do góry