reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wow ale super, że tyle nowych mamusiek będzie :-) gratuluję każdej kreseczek :-)

Też mnie martwi długa nieobecność Renaty. Ale faktycznie miała jakieś problemy rodzinne i może to przez to.

Dzisiaj byliśmy na kontroli u kardiologa :-) Michałkowi dziurka w serduszku się całkowicie zarosła i Pani dr powiedziała, że już nie musimy do niej przychodzić :-) hurra :-) tako bardzo się cieszę, że przynajmniej to mamy z głowy :-) a i Misio troszkę schudł bo waży 11,100 i mierzy 78 cm :-)

Eh pogoda się chrzani. Pomyśleć, że w zeszłym tygodniu Misiu się kąpał w basenie i chodził w krótkim rękawku a dziś w czapce i grubej bluzie.

Z radości, że Misia serduszko się naprawiło na weekend jedziemy do Bukowiny :-)

reklama
Gloria ja chętnie przejmę od Ciebie brzuszek, ale musiałabyś jeszcze poczekać, bo dziś dopiero 2 dc, he he, a od jutra znowu clo. Proszę o kciuki!:happy2:
Kojarzę, że Renata pisała o problemach rodzinnych i przymusowej przeprowadzce, ale mam nadzieję, że wszystko jakoś się u niej ułożyło.

Ostatnia edycja:
Asia ja od pozytywnego testu przerzuciłam się na ubrania luźne i ciążowe, bo wydawało mi się, że zgniotę dziecko ;) Ale to tylko w mojej głowie siedziało :) Chociaż do tej pory muszę mieć luźne rzeczy, bo wszystko mnie gniecie.

Niezłego kolosa urodziłaś :) Dałaś radę?

W ogóle weź tu naszykuj wyprawkę w rozmiarze 56! A później rodzi się dziecko 62 długie i za miesiąc już 68 nawet za małe.
Właśnie te ciuszki na 56 się nie nadawały. Urodziłam: po 1 w nocy odeszły wody a o 15.35 przyszedł na świat siłami natury mój mały Kolos...ale teraz ma 11,5 roku i wzrost 168cm a waży 56kg :-/
Niestety po urodzeniu miał zwichnięte bioderko i przodogłowie od prożnociągu.

Ja chetnie oddam brzuchal chocby jutro tylko zeby Marcyska jeszcze chciala wspolpracowac hehe...od jutra zaczynam chodzic po schodach ( dzis jest ta lekarka ktorej nieznosze na dyzurze wiec musze przeczekac :)
Gloria, może troszkę męża pomęczysz? Przyjemne a podobno daje efekt. Koleżanka tak urodziła po terminie.

Gratuluję pozytywnych testow :)

Olasec cudne wieści :) Bardzo się cieszę ze Michałek ma już zdrowe serduszko :) Odetchneliscie z ulgą :)
My wizytę u kardiologa mamy w październiku. Ciekawe czy tym razem Nikos da sobie zrobić ekg :/ Też chciałabym usłyszeć ze ten drugi ubytek również się zarosl.
W poniedziałek mamy wizytę u ortopedy - kontrola chodu.

Hej dziewczyny,nie pisalam,bo nie bylo co.Ale oczywiscie podczytujeco u Was.
Ovli gratulacje,nuuuudnej ciazy,kciuki zacisniete

Gloria Ty jeszcze w dwupaku?

Doczytam Was za chwile,kilka stron jestemdo tylu.A u mnie tsh leci w dol,rece opadaja,samopoczucie tragiczne,recepta czeka a nie moge brac tabsow.Nie wiem czy pisalam o moim ostatnim wyniku,wiec w lipcu tsh 0,017 przy normach 0,550-4,780,sierpien tsh 5,600 a dzis 3,930.Jak tak bede czekala,az to tsh zacznie isc w jednym kierunku,to czuje,ze obudze sie z 50-tka na karku.Ech,wszystko do du...y :(

Magdalena ja mam wszystko 62 najmniejsze. Jak wypierzesz kilka razy ubranka w 90 stopniach, to jeszcze się skurczą. Ewentualnie rozciągną na szerokość. Do tego dziecko urośnie tak szybko, że nie nadążysz :)

Hona a co endokrynolog mówi na Twoje skoki?

Misia a coś nie tak z chodem Nikosia?

Asia to już masz bunt nastolatka w domu?

Ostatnia edycja:
Misia Monisia u nas ekg trwa około 30 sekund i na ten czas mąż włączył w telefonie Misiowi Na YouTube filmik z kurami i kotem bo Misio lubi kury i jakoś daliśmy rade. Oby i u Was były tak dobre nowiny :-)
Nikoś miał problemy z chodzeniem, że u ortopedy będziecie?

Olasec u nas na zmianę na fali są misie, króliczki, pieski, traktorki, old mc donald (zwany dziadziem), kotki, motorki... Znam na pamięć wszystkie piosenki dla dzieci po polsku i po angielsku, odświeżyłam sobie stare i nowe bajki. A Ty biedulko tylko kury? :)

reklama
Hej dziewczyny,nie pisalam,bo nie bylo co.Ale oczywiscie podczytujeco u Was.
Ovli gratulacje,nuuuudnej ciazy,kciuki zacisniete

Gloria Ty jeszcze w dwupaku?

Doczytam Was za chwile,kilka stron jestemdo tylu.A u mnie tsh leci w dol,rece opadaja,samopoczucie tragiczne,recepta czeka a nie moge brac tabsow.Nie wiem czy pisalam o moim ostatnim wyniku,wiec w lipcu tsh 0,017 przy normach 0,550-4,780,sierpien tsh 5,600 a dzis 3,930.Jak tak bede czekala,az to tsh zacznie isc w jednym kierunku,to czuje,ze obudze sie z 50-tka na karku.Ech,wszystko do

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry