reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wow ale super, że tyle nowych mamusiek będzie :-) gratuluję każdej kreseczek :-)

Też mnie martwi długa nieobecność Renaty. Ale faktycznie miała jakieś problemy rodzinne i może to przez to.

Dzisiaj byliśmy na kontroli u kardiologa :-) Michałkowi dziurka w serduszku się całkowicie zarosła i Pani dr powiedziała, że już nie musimy do niej przychodzić :-) hurra :-) tako bardzo się cieszę, że przynajmniej to mamy z głowy :-) a i Misio troszkę schudł bo waży 11,100 i mierzy 78 cm :-)

Eh pogoda się chrzani. Pomyśleć, że w zeszłym tygodniu Misiu się kąpał w basenie i chodził w krótkim rękawku a dziś w czapce i grubej bluzie.

Z radości, że Misia serduszko się naprawiło na weekend jedziemy do Bukowiny :-)

reklama
Gloria ja chętnie przejmę od Ciebie brzuszek, ale musiałabyś jeszcze poczekać, bo dziś dopiero 2 dc, he he, a od jutra znowu clo. Proszę o kciuki!:happy2:
Kojarzę, że Renata pisała o problemach rodzinnych i przymusowej przeprowadzce, ale mam nadzieję, że wszystko jakoś się u niej ułożyło.

Ostatnia edycja:
Asia ja od pozytywnego testu przerzuciłam się na ubrania luźne i ciążowe, bo wydawało mi się, że zgniotę dziecko ;) Ale to tylko w mojej głowie siedziało :) Chociaż do tej pory muszę mieć luźne rzeczy, bo wszystko mnie gniecie.

Niezłego kolosa urodziłaś :) Dałaś radę?

W ogóle weź tu naszykuj wyprawkę w rozmiarze 56! A później rodzi się dziecko 62 długie i za miesiąc już 68 nawet za małe.
Właśnie te ciuszki na 56 się nie nadawały. Urodziłam: po 1 w nocy odeszły wody a o 15.35 przyszedł na świat siłami natury mój mały Kolos...ale teraz ma 11,5 roku i wzrost 168cm a waży 56kg :-/
Niestety po urodzeniu miał zwichnięte bioderko i przodogłowie od prożnociągu.

Ja chetnie oddam brzuchal chocby jutro tylko zeby Marcyska jeszcze chciala wspolpracowac hehe...od jutra zaczynam chodzic po schodach ( dzis jest ta lekarka ktorej nieznosze na dyzurze wiec musze przeczekac :)
Gloria, może troszkę męża pomęczysz? Przyjemne a podobno daje efekt. Koleżanka tak urodziła po terminie.

Gratuluję pozytywnych testow :)

Olasec cudne wieści :) Bardzo się cieszę ze Michałek ma już zdrowe serduszko :) Odetchneliscie z ulgą :)
My wizytę u kardiologa mamy w październiku. Ciekawe czy tym razem Nikos da sobie zrobić ekg :/ Też chciałabym usłyszeć ze ten drugi ubytek również się zarosl.
W poniedziałek mamy wizytę u ortopedy - kontrola chodu.

Hej dziewczyny,nie pisalam,bo nie bylo co.Ale oczywiscie podczytujeco u Was.
Ovli gratulacje,nuuuudnej ciazy,kciuki zacisniete

Gloria Ty jeszcze w dwupaku?

Doczytam Was za chwile,kilka stron jestemdo tylu.A u mnie tsh leci w dol,rece opadaja,samopoczucie tragiczne,recepta czeka a nie moge brac tabsow.Nie wiem czy pisalam o moim ostatnim wyniku,wiec w lipcu tsh 0,017 przy normach 0,550-4,780,sierpien tsh 5,600 a dzis 3,930.Jak tak bede czekala,az to tsh zacznie isc w jednym kierunku,to czuje,ze obudze sie z 50-tka na karku.Ech,wszystko do du...y :(

Magdalena ja mam wszystko 62 najmniejsze. Jak wypierzesz kilka razy ubranka w 90 stopniach, to jeszcze się skurczą. Ewentualnie rozciągną na szerokość. Do tego dziecko urośnie tak szybko, że nie nadążysz :)

Hona a co endokrynolog mówi na Twoje skoki?

Misia a coś nie tak z chodem Nikosia?

Asia to już masz bunt nastolatka w domu?

Ostatnia edycja:
Misia Monisia u nas ekg trwa około 30 sekund i na ten czas mąż włączył w telefonie Misiowi Na YouTube filmik z kurami i kotem bo Misio lubi kury i jakoś daliśmy rade. Oby i u Was były tak dobre nowiny :-)
Nikoś miał problemy z chodzeniem, że u ortopedy będziecie?

Olasec u nas na zmianę na fali są misie, króliczki, pieski, traktorki, old mc donald (zwany dziadziem), kotki, motorki... Znam na pamięć wszystkie piosenki dla dzieci po polsku i po angielsku, odświeżyłam sobie stare i nowe bajki. A Ty biedulko tylko kury? :)

reklama
Hej dziewczyny,nie pisalam,bo nie bylo co.Ale oczywiscie podczytujeco u Was.
Ovli gratulacje,nuuuudnej ciazy,kciuki zacisniete

Gloria Ty jeszcze w dwupaku?

Doczytam Was za chwile,kilka stron jestemdo tylu.A u mnie tsh leci w dol,rece opadaja,samopoczucie tragiczne,recepta czeka a nie moge brac tabsow.Nie wiem czy pisalam o moim ostatnim wyniku,wiec w lipcu tsh 0,017 przy normach 0,550-4,780,sierpien tsh 5,600 a dzis 3,930.Jak tak bede czekala,az to tsh zacznie isc w jednym kierunku,to czuje,ze obudze sie z 50-tka na karku.Ech,wszystko do

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry