Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Ni_kusia gratuluję, niestety strach towarzyszy mi do dnia dzisiejszego. Ja w ciąży dużo czytam aby nie myśleć o głupotach. Nawet mój lekarz mnie opierzył na wizycie w 20 tyg., że nie cieszę się z ciąży a ja po prostu się bałam cieszyć. Im bliżej porodu jest trochę łatwiej. Zostań z nami, dziewczyny potrafią pocieszyć i pomóc radą w gorszych chwilach
Gloria szyjka ładna jak na ten tydzień ciąży, moja ma tylko 1 cm. Pamiętaj, że zawsze występuje błąd pomiarowy, moja kuzynka też przenosiła tydz. maluch miał ważyć 4 kg a ważył 3600 Jesteś zadowolona ze szpitala i opieki, jak położne? U was też takie obłożenie na porodówce?
Alza jak zdrówko? Bo mnie nadal męczy, do tego mam kaszel po którym napina mi się brzuch, oby szyjka trzymała. Pociesza mnie fakt, że ty z rozwarciem nadal się trzymasz w dwupaku
Baslan niestety Renata dawno się nie odzywała.
Gloria szyjka ładna jak na ten tydzień ciąży, moja ma tylko 1 cm. Pamiętaj, że zawsze występuje błąd pomiarowy, moja kuzynka też przenosiła tydz. maluch miał ważyć 4 kg a ważył 3600 Jesteś zadowolona ze szpitala i opieki, jak położne? U was też takie obłożenie na porodówce?
Alza jak zdrówko? Bo mnie nadal męczy, do tego mam kaszel po którym napina mi się brzuch, oby szyjka trzymała. Pociesza mnie fakt, że ty z rozwarciem nadal się trzymasz w dwupaku
Baslan niestety Renata dawno się nie odzywała.