MumToBe ;)
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Mnie dzisiaj strach oblecial [emoji52] bylam u lekarza i opowiedzialam o moich krwawieniach i pozytywnym tescie... twierdzi, ze moze to byc bardzo wczesna ciaza ale kazala mi umowic sie do kliniki gdzie zajmuja sie problemami we wczesnej ciazy. Zadzwonilam tam, wypytali co i jak lacznie z datami i powiedzieli, ze te krwawienia to mogla byc implantacja i ze na usg nie bedzie jeszcze nic widac. Kazali zbadac bete. Zrobilam badanie w piatek i na wynik musze czekac do poniedzialku i oczywiscie go powtorze. W piatek zrobilam tez kolejny test z moczu i pokazalo mi, ze to 1-2 tydzien ciazy. Jejjj...ten weekend to cala wiecznosc!!
Napiszcie mi kochane czy jesli bylaby to biochemiczna to to krwawienie w tamten weekend byloby mocne?? Krwawilam w sumie 3 dni (piatek,sobota i wtorek) i mniej obficie niz przy @.
Biore 2x dziennie luteine i nie mam juz plamien.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napiszcie mi kochane czy jesli bylaby to biochemiczna to to krwawienie w tamten weekend byloby mocne?? Krwawilam w sumie 3 dni (piatek,sobota i wtorek) i mniej obficie niz przy @.
Biore 2x dziennie luteine i nie mam juz plamien.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom