Tak, poproszę o modlitwę, teraz bardzo jej potrzebujemy.Asiu ja sie niestety nie znam na tych wszystkich badaniach niemniej bede trzymac kciuki i sie modlic zeby z Twoja dzidzia bylo wszystko w porzadku juz dosc przygod, zaslugujesz na nuuuda ksiazkowa ciaze)
reklama
katherinne
Fanka BB :)
Anik, asia, gratulacje Trzymam mocno kciuki.
Hona, ja jak kiedyś brałam tabsy to cały pierwszy miesiąc miałam z podpaską.
U mnie 6tc. Przeszły mi mdłości i ból piersi. Oczywiście przysparza mi to niezłego stresu Wizyta za ponad tydzień.
U mnie 6tc. Przeszły mi mdłości i ból piersi. Oczywiście przysparza mi to niezłego stresu Wizyta za ponad tydzień.
dżoł
Jak nie plamisz ani krwawisz, to nic sie nie stresuj. U mnie sie zaczelo odwrotnie...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochane idę do domu! Szyjkę mam na 2 cm, dłuższą niż ustawa przewiduje, wszystko pozamykane. Na usg wyszedł chłopak Jest co prawda mniejszy o 1 tydzień, ale proporcjonalny, więc się nie stresuję Doktor stwierdził, że spanikowałam i żebym wyluzowała
gloria6
Nic sie nie martw, ja nie mialam mdlosci, przez cala ciaze zwymiotowalam raz i to w 30 tygodniu
katherinne
Zastanawiam się, czy bym plamiła, bo cały czas na duphastonie jestem.
MisiaMonisia
Alza super wieści Czyli Olek będzie miał braciszka chyba ze jeszcze coś się zmieni
Dbaj o siebie w domku, nie sprzataj za dużo
Dbaj o siebie w domku, nie sprzataj za dużo
gloria6
Gdy zaczelo sie moje pierwsze poronienie to plamilam mimo duphastonu. Nawet dawke mialam zwiekszona i mimo tego krwawilam. Wiec nie martw sie na zapas. Najwyzej zrob bete jutro jesli ma cie to uspokoic no i lepiej zebys sie nie forsowala, polez kilka dni jesli to mozliwe.Zastanawiam się, czy bym plamiła, bo cały czas na duphastonie jestem.
Kat u mnie przy poronieniu było tylko malusieńkie plamienie. W ciąży donoszonej też plamiłam, ale było wszystko ok. Myślę, że nie ma reguły. Czasami przy implantacji jest krwawienie, ale ta krew może wydostać się z opóźnieniem. Bądź dobrej myśli i powtórz betę
MisiaMonisia myślałam, że jestem jakaś nienormalna z tym sprzątaniem, ale leżała ze mną na sali dziewczyna, która po 7 godzinach podróży w samochodzie z wakacji wzięła się za sprzątanie generalne w domu, pranie, prasowanie i mycie okien! Więc nie jest ze mną tak źle... Poza tym mam nową panią do pomocy
W ogóle Oluś strasznie przeżył rozłąkę niby nic, niby się bawił itd, ale nie chciał jeść, dzisiaj dał wielki popis buntu. Dopiero jak wróciłam do domu, to dopchał przed drzemką jak należy Nie odstępował mnie na krok Teraz pięknie śpi Pobawimy się , jak wstanie
MisiaMonisia myślałam, że jestem jakaś nienormalna z tym sprzątaniem, ale leżała ze mną na sali dziewczyna, która po 7 godzinach podróży w samochodzie z wakacji wzięła się za sprzątanie generalne w domu, pranie, prasowanie i mycie okien! Więc nie jest ze mną tak źle... Poza tym mam nową panią do pomocy
W ogóle Oluś strasznie przeżył rozłąkę niby nic, niby się bawił itd, ale nie chciał jeść, dzisiaj dał wielki popis buntu. Dopiero jak wróciłam do domu, to dopchał przed drzemką jak należy Nie odstępował mnie na krok Teraz pięknie śpi Pobawimy się , jak wstanie
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Alza, gratuluję synusia. Widzę że jakoś więcej w tym roku chłopców się rodzi na zaprzyjaźnionych wątkach Bb
Kat, po stratach ciężko jest się nie denerwować. Jak tak naprawdę uspokoiłam sie dopiero dzień przed Cc jak leżałam w szpitalu
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Kat, po stratach ciężko jest się nie denerwować. Jak tak naprawdę uspokoiłam sie dopiero dzień przed Cc jak leżałam w szpitalu
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka