reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dżoł miosytogyn, to praktyczne to samo co Infolik czy Inofem. Inofem pije chyba już 5 cykl i szczerze mówiąc jeszcze nie zauważyłam jakiejś poprawy śluzu czy regularności cyklu, moze dlatego że te suplementy są zalecane przy pco? Nie mam pojęcia.[/QUOTE]

reklama
Na ulotce wyczytalam,ze tak sie moze zdarzyc,szczegolnie w 3 pierwszych miesiacach stosowania,i ze jak sie bedzie powtarzac badz przedluzac,to trzeba poinformiwac lekarza.Na razie wiec podchodze do tego na spokojnie.

Dziewczyny, beta 13,2, ale progesteron 1,31.
Byłam u ginekologa, kazała brać dupka.
Wzięłam już 2 dupki i 1 luteine dopochwowo. Boję się strasznie.

Asia doskonale rozumiem Twoj strach.Ale musisz zebrac w sobie wszystkie swoje sily aby zachowac spokoj.O ile to mozliwe zajmij sobie czyms glowe,aby skupic sie na czyms innym.Na mnie wspaniale dziala szydelko,liczenie oczek,slupkow itd.Bedzie dobrze kochana,musi byc.Pisz na bierzaco co i jak u Ciebie.Spokoju i jeszcze raz spokoju zycze :tak:
A nie pisalas wczesniej,ze wyniki dopiero w poniedzialek?

Ostatnia edycja:
Asia spokojnie bierzesz leki więc progesteron wzrośnie. Będzie dobrze: )wiem łatwo powiedzieć ja brałam luteine także na poczatku i wszystko dobrze się skończyło.

Wesele na które mieliśmy jechać odwołane, panna młoda leży w szpitalu na podtrzymaniu wesele będzie w przyszłym roku proszę was o kciuki aby wszystko dobrze się skończyło. Przyszli młodzi są w Anglii i tam musi urodzić.

Gloria dziękuję za odpowiedź, u mnie tak samo z tą owu - testy negatywne, brak skoku tempki. Mój gin powiedział,że narazie nie będziemy monitorować cyklu, żeby się nie stresować, ale nie wiem czy to dobre wyjście i chyba skoczę na jakieś usg w trakcie brania. Mam nadzieję że nie spotka mnie przestymulowanie i torbiele. A jaką dawkę clo przyjmowałaś?

To byla jedna tabletka przez 5 dni 2-6 dzien cyklu

Asia doskonale rozumiem Twoj strach.Ale musisz zebrac w sobie wszystkie swoje sily aby zachowac spokoj.O ile to mozliwe zajmij sobie czyms glowe,aby skupic sie na czyms innym.Na mnie wspaniale dziala szydelko,liczenie oczek,slupkow itd.Bedzie dobrze kochana,musi byc.Pisz na bierzaco co i jak u Ciebie.Spokoju i jeszcze raz spokoju zycze :tak:
A nie pisalas wczesniej,ze wyniki dopiero w poniedzialek?
Pisałam, bo tak powiedziała mi pani w laboratorium i wyniki w formie papierowej tak będą pewnie, ale mam w formie elektronicznej.
Screenshot_2016-07-23-15-41-51-600x1067.png

Byłam zbadać, ale wierzyć mi się nie chciało i dlatego zbadałam też hormony tarczycy, bo biorę Euthyrox i insulinę, bo biorę Glucopage. I zrobiłam progesteron, bo myślałam, że progesteron jest wysoki, dlatego nie mam @ a tu na odwrót.

Załączniki

• Screenshot_2016-07-23-15-41-51-600x1067.png
    Screenshot_2016-07-23-15-41-51-600x1067.png
    18,4 KB · Wyświetleń: 485
Ostatnia edycja:
Asiu ja sie niestety nie znam na tych wszystkich badaniach niemniej bede trzymac kciuki i sie modlic zeby z Twoja dzidzia bylo wszystko w porzadku :) juz dosc przygod, zaslugujesz na nuuuda ksiazkowa ciaze:))

reklama
Do góry