Dżoł miosytogyn, to praktyczne to samo co Infolik czy Inofem. Inofem pije chyba już 5 cykl i szczerze mówiąc jeszcze nie zauważyłam jakiejś poprawy śluzu czy regularności cyklu, moze dlatego że te suplementy są zalecane przy pco? Nie mam pojęcia.[/QUOTE]
reklama
Asia doskonale rozumiem Twoj strach.Ale musisz zebrac w sobie wszystkie swoje sily aby zachowac spokoj.O ile to mozliwe zajmij sobie czyms glowe,aby skupic sie na czyms innym.Na mnie wspaniale dziala szydelko,liczenie oczek,slupkow itd.Bedzie dobrze kochana,musi byc.Pisz na bierzaco co i jak u Ciebie.Spokoju i jeszcze raz spokoju zycze
A nie pisalas wczesniej,ze wyniki dopiero w poniedzialek?
Ostatnia edycja:
mamcia2014
Fanka BB :)
Asia spokojnie bierzesz leki więc progesteron wzrośnie. Będzie dobrze: )wiem łatwo powiedzieć ja brałam luteine także na poczatku i wszystko dobrze się skończyło.
Wesele na które mieliśmy jechać odwołane, panna młoda leży w szpitalu na podtrzymaniu wesele będzie w przyszłym roku proszę was o kciuki aby wszystko dobrze się skończyło. Przyszli młodzi są w Anglii i tam musi urodzić.
Wesele na które mieliśmy jechać odwołane, panna młoda leży w szpitalu na podtrzymaniu wesele będzie w przyszłym roku proszę was o kciuki aby wszystko dobrze się skończyło. Przyszli młodzi są w Anglii i tam musi urodzić.
gloria6
Gloria dziękuję za odpowiedź, u mnie tak samo z tą owu - testy negatywne, brak skoku tempki. Mój gin powiedział,że narazie nie będziemy monitorować cyklu, żeby się nie stresować, ale nie wiem czy to dobre wyjście i chyba skoczę na jakieś usg w trakcie brania. Mam nadzieję że nie spotka mnie przestymulowanie i torbiele. A jaką dawkę clo przyjmowałaś?
To byla jedna tabletka przez 5 dni 2-6 dzien cyklu
Pisałam, bo tak powiedziała mi pani w laboratorium i wyniki w formie papierowej tak będą pewnie, ale mam w formie elektronicznej.Asia doskonale rozumiem Twoj strach.Ale musisz zebrac w sobie wszystkie swoje sily aby zachowac spokoj.O ile to mozliwe zajmij sobie czyms glowe,aby skupic sie na czyms innym.Na mnie wspaniale dziala szydelko,liczenie oczek,slupkow itd.Bedzie dobrze kochana,musi byc.Pisz na bierzaco co i jak u Ciebie.Spokoju i jeszcze raz spokoju zycze
Byłam zbadać, ale wierzyć mi się nie chciało i dlatego zbadałam też hormony tarczycy, bo biorę Euthyrox i insulinę, bo biorę Glucopage. I zrobiłam progesteron, bo myślałam, że progesteron jest wysoki, dlatego nie mam @ a tu na odwrót.
Załączniki
Ostatnia edycja:
MisiaMonisia
Asia leczysz się na niedoczynność czy na nadczynność tarczycy?
Jaka dawkę Euthyroxu przyjmujesz?
reklama
Niedoczynność tarczycy, biorę Euthyrox 50.Asia leczysz się na niedoczynność czy na nadczynność tarczycy?