reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja juz w domku :) wszystko dobrze! Dzidzia fikala i wg usg 12tc a dom11tc4
Nt 1,2
Kość nosowa obecna.

Ale ogólnie jestem nie zadowolona z usg. Tzn z dr ktory je robił. Nic a nic mi nie mówił, tylko mierzył. A ja sie tam trzęsłam jak galaretka. Dopiero jal skończył zaczął podawać wymiary pielęgniarce. Z Oliwia babka mi wszystko tłumaczyła pokazywAla a ten nic. Ale nie mogłam sie do niej umówić bo SDM i Kraków odciety.

Kwiatuszek najważniejsze, żeby lekarz był kompetentny :) No i cudownie, że wszystko ok :)

U nas nie ma ip takiej, żeby zbadali i wypuścili, tylko przyjęcia do szpitala. Już jestem w szpitalu, zrobili ktg, badanie, wszystko dobrze! :):):) Na pewno zostanę do poniedziałku, dadzą mi zaraz magnez. Ale tak się cieszę! :) Dr powiedział, że szyjkę mam, jak bym nigdy nie rodziła :)

Alza dobrze, że pojechałaś będziesz spokojna wiedząc, że szyjka trzyma i z maluchem wszystko ok :)
Kwiatuszku super wieści :)
Anik nie ma co panikować tylko się cieszyć :)

cześć,
jestem tu nowa, ale na wstępie gratuluje Anik :)
chyba jestem w trochę podobnej sytuacji, pierwszą ciążę poroniłam jakieś 4mce temu z powodu pustego jaja, był to 6tc.
Teraz wyszedł mi pozytywnie test ciążowy i bardzo się boje pierwszego USG. Licząc od dnia ostatniej @ jest to 5 tydz, nie wiem kiedy powinnam zrobić badanie czy w przyszłym tyg, czy lepiej jeszcze poczekać.. tak bardzo bym chciała, żeby teraz było tam coś widać..
jutro mam sprawdzić betę lekarz powiedział, że powinno być już ok kilkaset- tysiac.. oby tylko tak było :(

Hej dziewczyny, czytam was na bieżąco z krzaków. U mnie dalej bezowocne starania :-( dziś bylam u gina i przepisał mi clo i lutke. Macie jakieś doświadczenie w tym temacie i chcecie się nim ze mną podzielić? :-)
Anik gratuluję :-)

reklama
Anik, Alza i Kwiatuszek super wiesci!
Martine- ja pierwsze usg robilam w 6t4d i juz bylo widac serduszko.
Baslan jak chcesz clo to mi zalega jedno opakowanie, moge ci podeslac. Co do mojego doswiadczenia z nim..hmm pecherzyki owszem rosna na nim pieknie ale rosnie rownoczesnie waga...do tego moje rosly ale nie pekaly i przeradzaly sie w torbiele. Z tym ze kazdy jest inny i reakcje sa indywidualne na ten lek.

Do góry