reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Misia Monisia mi już przyslali decyzję składałam na początku kwietnia i już mi wyrównali. Już jakiś czas temu decyzja była. Mam do 2017 roku.

A ja byłam na mieście z mamą i małym kupilysmy mu ciuszki niedługo dwa latka skończy moje małe, a mama już mu kupiła na urodzinki spodnie i bluzeczke, a ja spodnie i skarpetki, a na urodziny nie wien co mu kupić zabawek ma w bród może coś doradzicie?

reklama
Mamcia ja mieszkam w Łodzi :)
Alza ale masz widoki, fiu fiu :D Pozazdrościć :D
Polecam babyliss na allegro można już upolować w cenie ok 100 zł. Ja mam lokówkę tej firmy i jestem bardzo zadowolona, ma regulowaną temperaturę przez co nie pali włosów i nagrzewa się w błyskawicznym tempie.
Gloria ale mi ochoty narobiłaś na jagodzianki, może też wreszcie się zmobilizuję i upiekę :)

Dziewczyny,ja pie.....ole (przepraszam).Dostalam dzis telefon z naszej przychodni,mam isc jutro powtorzyc tsh, bo lekarz (wujek) powiedzial,ze to niemozliwe,zeby byly takie wartosci,ze musieli sie w laboratorium pomylic:realmad::realmad::realmad: To chyba jakis zart,pol nocy nie spalam,pol dnia szukalam endokrynologa,ginekologa-endykrynologa a oni mi mowia,ze to moze byc pomylka????

Renia gratulacje :)

Mamcia dziś popołudniu też dostałam decyzję ;) Do końca lipca dostanę wyrownianie.

Hona dobrze ze powtorzysz wynik. Oby to faktycznie była pomyłka. Trzymam kciuki za lepszy wynik &&&&&&

Olasec, Kaja też ma 2 ząbki ;-)
renia, gratuluję :-) :) a kiedy planujecie ślub? My planujemy pobrać się we wrześniu :happy2:
hona, oby to była pomyłka &&&&&&&&&& rozumiem Cię, gdy robiłam badania ciągle nowe rzeczy mi wychodziły :dry: niestety w innym kierunku, więc nie pomogę...:-( :(
Alza, ja też mam prostownicę babyliss i jestem zadowolona :happy:
Ja chyba z Kają też się wybiorę do innego lekarza, bo te zmiany Kai nie schodzą :hmm: Jednego dnia jaśniejsze, innego ciemniejsze ale nie schodzą :sad: i mam wrażenie, że ten obszar (który robi się raz jaśniejszy raz ciemniejszy) się powiększył nawet... ostatnio Kaja sporo się drapie - musi ją intensywniej swędzieć... i w nocy przez sen popłakuje a czasem się wybudza... Generalnie dziwne jest to, że intensywność koloru w ciągu dnia się zmienia nawet znacząco....:confused::baffled:

A w ogóle to mamy skok rozwojowy: Kaja zaczęła raczkować a nie czołgać się i nawet stawać na nogach w łóżeczku lub przy jakimś krześle, tapczanie, mojej nodze :-D Wszędzie wlezie, wszystko ściąga. Dzisiaj nawet mokre pranie z suszarki mi ściągnęła :-D:rolleyes2:A z tych mniej zabawnych, to zaczyna różki pokazywać, złościć się i krzyczeć jak coś nie jest po jej myśli :szok: nie po mnie taki charakter :-p
Byłyśmy dzisiaj pierwszy raz na placu zabaw - troszkę w piaskownicy, troszkę na huśtawce. Myślę, że będziemy już coraz częściej tam zaglądać.

One może to być zależne od temperatury. Olek zawsze ma bardziej widoczne zmiany po drzemce. Polecam Ci profesora Kaszubę z Łodzi. W sumie tylko on nam pomógł. My też się do niego niedługo wybieramy, bo mimo zaleceń innego lekarza zmiany na stopach nie ustępują. Ogólnie widzę, że lekarze stosują podprogowe dawki leków u dzieci, co osobiście uważam za błąd. Jak się truć, to tylko po to, żeby był efekt a nie, że leczymy, leczymy, małe dawki, a efektu brak.

Dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje;)
OneMoreTime my również planujemy się pobrać we wrześniu,dokładnie 24 września.A ty bierzesz ślub kościelny czy cywilny?

Renia gratulacje! !!super, że Wam się wszystko układa: )
MisiaMonisia no to możesz spokojnie czekać na wyrównanie: )super.

A ja mam taki zamiar wymienić kuchnię mamy taką starą elektryczną ja bym chciała indukcje zrobić, ale mam stare gary więc pewnie i garnki muszę wymienić ma może któraś indukcyjna kuchnię? Bo jak byłam się pytać to mi wyszło prawie 3 tysiące za płytę i piekarnik i nie wiem ile prądu taka płyta zużywa bo ta Stara kuchnia sporo mi zjada zwłaszcza jak piekarnik chodzi.

Mieszkamy z moją mamą i ona chce zrobić meble do kuchni pod wymiar to akurat można by i kuchnię wymienić.

reklama
Mamcia moja siostra ma indukcyjna z tych nowszych i rachunki ma znosne. Ale zmienila sobie plan taryfowy to moze dlatego.

Ja Siedze w pracy. Jutro mam usg prenatalne. I nie śpię juz po nocach. Bardzo Was prosze o kciuki i modlitwe.
Nie chce ktoras z Was lutki dowcipnej?

Doris czytałam na innym wątku ze potrzebujesz lekarstwa dla znajomej. Ja mam gluphage xr750. Jak bys chciała?
Miłego dnia dziewczyny :*

Do góry