reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Misia Monisia mi już przyslali decyzję składałam na początku kwietnia i już mi wyrównali. Już jakiś czas temu decyzja była. Mam do 2017 roku.

A ja byłam na mieście z mamą i małym kupilysmy mu ciuszki niedługo dwa latka skończy moje małe, a mama już mu kupiła na urodzinki spodnie i bluzeczke, a ja spodnie i skarpetki, a na urodziny nie wien co mu kupić zabawek ma w bród może coś doradzicie?

reklama
Mamcia ja mieszkam w Łodzi :)
Alza ale masz widoki, fiu fiu :D Pozazdrościć :D
Polecam babyliss na allegro można już upolować w cenie ok 100 zł. Ja mam lokówkę tej firmy i jestem bardzo zadowolona, ma regulowaną temperaturę przez co nie pali włosów i nagrzewa się w błyskawicznym tempie.
Gloria ale mi ochoty narobiłaś na jagodzianki, może też wreszcie się zmobilizuję i upiekę :)

Dziewczyny,ja pie.....ole (przepraszam).Dostalam dzis telefon z naszej przychodni,mam isc jutro powtorzyc tsh, bo lekarz (wujek) powiedzial,ze to niemozliwe,zeby byly takie wartosci,ze musieli sie w laboratorium pomylic:realmad::realmad::realmad: To chyba jakis zart,pol nocy nie spalam,pol dnia szukalam endokrynologa,ginekologa-endykrynologa a oni mi mowia,ze to moze byc pomylka????

Renia gratulacje :)

Mamcia dziś popołudniu też dostałam decyzję ;) Do końca lipca dostanę wyrownianie.

Hona dobrze ze powtorzysz wynik. Oby to faktycznie była pomyłka. Trzymam kciuki za lepszy wynik &&&&&&

Olasec, Kaja też ma 2 ząbki ;-)
renia, gratuluję :-) :) a kiedy planujecie ślub? My planujemy pobrać się we wrześniu :happy2:
hona, oby to była pomyłka &&&&&&&&&& rozumiem Cię, gdy robiłam badania ciągle nowe rzeczy mi wychodziły :dry: niestety w innym kierunku, więc nie pomogę...:-( :(
Alza, ja też mam prostownicę babyliss i jestem zadowolona :happy:
Ja chyba z Kają też się wybiorę do innego lekarza, bo te zmiany Kai nie schodzą :hmm: Jednego dnia jaśniejsze, innego ciemniejsze ale nie schodzą :sad: i mam wrażenie, że ten obszar (który robi się raz jaśniejszy raz ciemniejszy) się powiększył nawet... ostatnio Kaja sporo się drapie - musi ją intensywniej swędzieć... i w nocy przez sen popłakuje a czasem się wybudza... Generalnie dziwne jest to, że intensywność koloru w ciągu dnia się zmienia nawet znacząco....:confused::baffled:

A w ogóle to mamy skok rozwojowy: Kaja zaczęła raczkować a nie czołgać się i nawet stawać na nogach w łóżeczku lub przy jakimś krześle, tapczanie, mojej nodze :-D Wszędzie wlezie, wszystko ściąga. Dzisiaj nawet mokre pranie z suszarki mi ściągnęła :-D:rolleyes2:A z tych mniej zabawnych, to zaczyna różki pokazywać, złościć się i krzyczeć jak coś nie jest po jej myśli :szok: nie po mnie taki charakter :-p
Byłyśmy dzisiaj pierwszy raz na placu zabaw - troszkę w piaskownicy, troszkę na huśtawce. Myślę, że będziemy już coraz częściej tam zaglądać.

One może to być zależne od temperatury. Olek zawsze ma bardziej widoczne zmiany po drzemce. Polecam Ci profesora Kaszubę z Łodzi. W sumie tylko on nam pomógł. My też się do niego niedługo wybieramy, bo mimo zaleceń innego lekarza zmiany na stopach nie ustępują. Ogólnie widzę, że lekarze stosują podprogowe dawki leków u dzieci, co osobiście uważam za błąd. Jak się truć, to tylko po to, żeby był efekt a nie, że leczymy, leczymy, małe dawki, a efektu brak.

Dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje;)
OneMoreTime my również planujemy się pobrać we wrześniu,dokładnie 24 września.A ty bierzesz ślub kościelny czy cywilny?

Renia gratulacje! !!super, że Wam się wszystko układa: )
MisiaMonisia no to możesz spokojnie czekać na wyrównanie: )super.

A ja mam taki zamiar wymienić kuchnię mamy taką starą elektryczną ja bym chciała indukcje zrobić, ale mam stare gary więc pewnie i garnki muszę wymienić ma może któraś indukcyjna kuchnię? Bo jak byłam się pytać to mi wyszło prawie 3 tysiące za płytę i piekarnik i nie wiem ile prądu taka płyta zużywa bo ta Stara kuchnia sporo mi zjada zwłaszcza jak piekarnik chodzi.

Mieszkamy z moją mamą i ona chce zrobić meble do kuchni pod wymiar to akurat można by i kuchnię wymienić.

reklama
Mamcia moja siostra ma indukcyjna z tych nowszych i rachunki ma znosne. Ale zmienila sobie plan taryfowy to moze dlatego.

Ja Siedze w pracy. Jutro mam usg prenatalne. I nie śpię juz po nocach. Bardzo Was prosze o kciuki i modlitwe.
Nie chce ktoras z Was lutki dowcipnej?

Doris czytałam na innym wątku ze potrzebujesz lekarstwa dla znajomej. Ja mam gluphage xr750. Jak bys chciała?
Miłego dnia dziewczyny :*

Do góry