reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny powiedzcie mi,kiedy badac TSH czy nie ma roznicy,ktory dzien cyklu?

Doczytalam,o ile doktor Google sie nie myli to tsh mozna badac w kazdym dniu cyklu.Jezeli tak to kompletnie nie rozumiem. 17 maja badalam tsh wyszlo 1.951,czyli w normie.Dzis powtorzylam,wyszlo 0,017 ,pod spodem napisane wskazana kontrola! W ciagu 2 miesiecy taka zmiana,co myslicie?

Ostatnia edycja:
reklama
No to jeszcze napisz skąd pochodzą :) Bo coś czuję, że mogą znać się z rodziną mojego męża ;) Może my się już wiele razy widziałyśmy? Bo często bywamy pod wiatrakiem :)

Magdalena alza wy z okolic łodzi?
No ja mam zieloną prostą sukienkę z czarnobialymi wstawkami na ramiączka do tego kupiłam czarne lakierkowe pantofle jakoś udało mi się wybrać na zakupy: )

Moje dziecko padło o 20 cały dzień nie spał.
Zrobiłam leczo na kolację siostra mi podrzucila kabaczka od babci.
Jestem pełna.

Życzę wszystkim dobrej i spokojnej nocki.

MisiaMonisia do tej pory wszystko bylo ok,dwa miesiace temu badalam tarczyce,te badania robilam dzis.Musze isc do rodzinnego,aby dostac skierowanie,nigdzie nie leczylam sie wczesniej.Rece mi opadaja,naprawde sie sypie,w ciagu miesiaca dowiedzialam sie,ze mam policystyczny jajnik,prawdopodobnie arytmie i teraz nadczynnosc tarczycy :-( :( Troche za duzo.Badalam: ft3 4,10 ; ft4 1,71. Reszty badan,o ktorych wspomnialas,nie robilam.

Mamcia tak, z łódzkiego :) Ty też? I kiedy szykujesz się na wesele?

Hona wartości hormonów są zależne od bardzo wielu rzeczy. Może tak być, że problem jest zupełnie gdzie indziej a wyniki tsh, arytmia i jajnik są tylko objawami. Myślę, że czas wybrać się do dobrego lekarza, który nie będzie patrzył tylko na swój ogródek.

reklama
Alza ale do jakiego lekarza,specjalisty?W maju badalam jeszcze Bialko Crp ,Ca 125 ,i przeciwciala przeciw natywnemu DNA,wszystko wyszlo ok.Dodam jeszcze,ze ogolnie jestem,czy juz raczej,bylam zdrowa osoba,nie bylo potrzeby,zebym chodzila,jednak niczego nie bagatelizowalam.Jakies rady?

MisiaMonisia dzieki,ale przyznaje,ze jestem przerazona,to troche duzo.

Do góry