reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No niie! Wredna @, oby następna się wstrzymała z 10 miesięcy:sorry:

Moja też czai się za rogiem. Pocieszam się, że ważniejsze jest dla mnie zdrowie maleństwa, niż jego szybsze zaistnienie na świecie, bo wkurzam się okropnie!

Eh. I to tak obfita, że rano siebie i łazienkę mylam :( masakra...
No nic, staramy się dalej

Tez rodzilam SN.
A w ogóle to @ przylazła :(

WRDENA @ ale to chyba dobrze bo wiesz chociaż że możesz znów się starać z tego co pamiętam miałaś jakieś watpliwości chyba to ty chcoc byc moze z kims pomyliłam u mnie to mozliwe hehe ;-)
u mnie upał kobitki ponad 32'C taka pogodę to ja lubię mogłabym całymi dniami siedziec w ogródki jesli bym tylko moglam a wiadomo ze jest to nie mozliwe przy tak licznej rodzinnce hehe pozdrowionka i milego popoludnia kochane moje

Hej dziewczyny żyje i mam się dobrze dziś pracowity dzień zrobiłam obiad dwudaniowy trzy prania i trochę sprzątania, jutro generalne porządki robię mama moja pojechała na operację potem nie może nic robić więc sprzątam na błysk bo będzie musiała odpoczywać, a lubi jak jest czysto.
Poza tym przygotowania do wakacji.

WRDENA @ ale to chyba dobrze bo wiesz chociaż że możesz znów się starać z tego co pamiętam miałaś jakieś watpliwości chyba to ty chcoc byc moze z kims pomyliłam u mnie to mozliwe hehe ;-)
u mnie upał kobitki ponad 32'C taka pogodę to ja lubię mogłabym całymi dniami siedziec w ogródki jesli bym tylko moglam a wiadomo ze jest to nie mozliwe przy tak licznej rodzinnce hehe pozdrowionka i milego popoludnia kochane moje

Jedna mi całkiem wypadła o_O a ta idealnie w terminie.
Ale cholercia leje się tak, że co chwila kubeczek opróżniam i nie wiem jak noc przeżyje :/

1466570774366.jpg

Wczoraj miałam USG Skrzat ma już całe 3cm :-) za 2 tyg prenatalne USG :-) rosnie jak na drozdzach mój Bąbelek a ja razem z nim ;-)

Pozdrawiamy!

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1466570774366.jpg
    1466570774366.jpg
    64,1 KB · Wyświetleń: 523
Angelstw cudny Skrzacik :* :) Niech rośnie w sile :)
Masz już po malu jakieś przeczucia co do płci?

Misia ja już się przeczuciami nie kieruję, bo Jaś miał być dziewczynką :p zupełnie się nie nastawiam na nic :) przyjmę co Bóg mi da z otwartymi ramionami :) za 2 tyg mam prenatalne USG a z tego co się już zorientowałam to mój gin całkiem trafnie typuje płeć na pierwszych prenatalnych więc może już wkrótce będziemy wiedzieć więcej :)

reklama
Angel to facet albo uzdolniony albo ma dobry aparat do usg bo jak ja na prenatalnych spytalam o plec to tylko na mnie parsknal i powiedzial ze nie ma mowy o takich rzeczach na tym etapie...ale bobasek sliczny! Ja 7.07 mam ostatnie usg, juz sie nie moge doczekac:)

Do góry