reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

angelstw słodziaczek malutki niech dalej rośnie w zdrówku gratulacje ja ide 5-tego
strasznie ie boje a co do płci niech będzie co ma być ....po naszych przejsciach nie ma co sie nad tym zastanawiac
martusia super ze i u twojego bobaska wszystko w porzadku:rofl2:
glorcia jak to pięknie brzmi ostatnie usg ;) hehe jeszcze troszynkę i nadejdzie wielki dzien dla Was i dla nas wszystkich z czasem też nadejdzie oby wszystko było dobre teraz pozniej i zawsze

reklama
Witch można określić płeć około 12-13 t.c. na podstawie kształtu miednicy. Nie daje to stuprocentowej pewności, trzeba mieć dobry sprzęt i mega doświadczenie.

Renata moja mama miała operacje na zacme.
Dzięki dziewczyny za wasze posty, ja też się o nią boję, ale może jednak będzie dobrze i skończy się na strachu.

Anik przyjemności :) Wypoczywaj :*
Zazdroszczę Ci tych wyjazdów ;)
My w tym roku wakacje spędzimy w domu....brak kasy nie pozwala nam nigdzie jechać :(

Doris trzymasz się jeszcze w dwupaku? :)

Alza i inne brzuchatki.....jak znosicie upały?

Masakra z tą gorączką na dworze :/
Nikos wczoraj od 16:00 siedział w basenie....dziś też pójdzie się schlodzic....trzeba sobie jakoś radzić :)

Anik miłego wypoczynku.
Ja fatalnie znoszę upały, nie wychodzę z mieszkania, stopy mnie pieką jak cholera, nie mogę spać. Dzisiaj po meczu na szczęście jedziemy do teściów na wieś tam będzie chłodniej :)

po dzisiejszym kolejnym dniu upałów stwierdzam że chyba nie dałabym rady być teraz w zaawansowanej ciąży i do tego jeszcze zajmować się Jasiem...styczeń to dobry miesiąc na poród :p

My jakoś dajemy radę. Wczoraj pojechaliśmy na zakupy (czytaj: chłodzić się w centrum handlowym), dzisiaj cały dzień w domu , troszkę w basenie. Wietrzymy intensywnie w nocy, w dzień okna i rolety pozamykane, to jakoś da się wytrzymać. Mnie bolą nogi i puchnę, ale nie mam czasu o tym myśleć ;) Myjemy się pod letnim prysznicem 100 razy dziennie, to na chwilę robi się przyjemniej. Teraz u nas jest ulewa, ale temperatura w domu jakoś nie chce spaść :( Najbardziej dobija mnie to niskie ciśnienie... Na pewno termin październikowy nie jest szaleńczo dobry. Lepiej było mi z Olkiem, kiedy termin miałam na listopad. Niby miesiąc różnicy, ale jednak odczuwalny.

reklama
Czesc dziewczyny.
W poniedzialek dowiedzielismy sie, ze naszemu Bablowi nie bije serduszko. Bylo to w 10tc a dzidzius odpowiadal 8/9tc. Do tej pory ciezko mi sie pozbierac zwlaszcza. dali mi tydzien czasu na samoistne poronienie. Jest sobota i tak juz 6 dzien mija. W poniedzialek mam rozmowe z polozna i dopiero wtedy bedziemy rozmawiac co dalej.
Nie moge sie z tym pogodzic. Jak na zlosc wszedzie widze ciezarne, wozki i dzieci. W intenecie ciagle pokazuja mi reklamy o wozkach o pieluchach.
To czekanie wykancza mnie psychicznie. Nie mam jak wrocic do normalnego zycia, pracy by zajac czyms glowe. Siedze w domu i ciezko mi sie nawet ubrac czy umyc. Nie moge zrozumiec czemu tyle kobiet pali, pije i nic o siebie nie dba i rodza zdrowe dzieci a nasze upragnione, wymarzone, chciane, planowane, wychuchane i wydmuchane dziecko odeszlo :( nie rozumiem tak okrutnej niesprawiedliwosci :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry