Dziewczynki wpadam żeby podzielić się z wami chwilą na którą tak długo czekałam. W poniedziałek przyszedł na świat nasz synek. 3,5 kg szczęścia - mimo wcześniejszej cesarki udało mi się urodzić naturalnie, ból był nie do zniesienia ale cieszę się że spróbowałam, bo widok syna po tych katorgach był bezcenny. Pozdrawiam was serdecznie i trzymam za wszystkie kciuki&&&
reklama
Dziewczyny, ile cykli po poronieniu czekałyście na 2 kreseczki? U mnie będzie 3 cykl i nic, biorę Glucopage, witaminy, Wisiołka, Koenzym Q10 witaminę D3...i nic. Tsh mam 1,33, Ft4 w górnej granicy.
Dolujace to jest. Łącznie to już 10 miesięcy walki.
Dolujace to jest. Łącznie to już 10 miesięcy walki.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Naala aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pokaż synka, jak nie chcesz tu wstawiać to wyślij na priv. Akcja porodowa sama się zaczęła? Lekarze nie sugerowali Ci CC? Nie musiałaś podpisywać jakiejś zgody na poród SN po CC?
Pokaż synka, jak nie chcesz tu wstawiać to wyślij na priv. Akcja porodowa sama się zaczęła? Lekarze nie sugerowali Ci CC? Nie musiałaś podpisywać jakiejś zgody na poród SN po CC?
Asia669 ja po swoich przejściach czekałam średnio 3,4 cykle. Jak chcesz dokładnie wiedzieć ile to napisz to sprawdzę.
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Naala gratuluję serdecznie
Asiu mi się udało za drugim cyklem.
Angelstw cudny Skrzacik
Asiu mi się udało za drugim cyklem.
Angelstw cudny Skrzacik
anik.
Mama Krzysia :)
Już kupilam test. Będę powtarzać za... sama nie wiem za ileAnik powtorz test bo u One More Time i u mnie takie plamienie oznaczalo zagniezdzenie maluszka
Ja prałam. Rzeczy są nasączone różnymi paskudztwami. W zeszłym roku kupiliśmy dywan. Krzyś dostał paskudnego uczulenia na rączkach - okazało się, że od dywanu właśnie. Dopiero jak go upralismy to dziecku uczulenie minęło.Moje kochane doswiadczone mamusie- wytlumaczcie mi jak to jest z tym praniem i prasowaniem dla maluszka- czy kazda rzecz jakiej bedzie dotykac musi byc uprana w plynie dla dzieci i wyprasowana? Np- wczoraj kupilam jej dwa kocyki i sa super miekkie i boje sie ze jak je upiore to zeszmacieja. Co jej sie moze stac jesli ja przykryje kocykiem prosto ze sklepu, dostanie alergii czy cos? Moze to glupie pytanie ale serio nie wiem
Naala gratulacje !
gloria6
Fanka BB :)
Naala serdecznie gratuluje, jak synek ma na imie?
Asiu ja zaszlam w ciaze z Marcysia w grudniu a operacje mialam w lipcu, tez bralam glucophage. wiec sie zeszlo jakies 5 cykli. ale ja mam jeden jajowod wiec co drugi cykl owulacyjny.
Anik - mnie wyszedl pozytywny test tydzien po tym jednodniowym plamieniu i to dosyc blady wiec wytrzymaj ile ci psychika pozwoli
Doris to teraz Ty nastepna chyba w kolejce do porodu? Moze zrobimy jakas liste bo juz sie czlowiek gubi! A kto po Doris?
Asiu ja zaszlam w ciaze z Marcysia w grudniu a operacje mialam w lipcu, tez bralam glucophage. wiec sie zeszlo jakies 5 cykli. ale ja mam jeden jajowod wiec co drugi cykl owulacyjny.
Anik - mnie wyszedl pozytywny test tydzien po tym jednodniowym plamieniu i to dosyc blady wiec wytrzymaj ile ci psychika pozwoli
Doris to teraz Ty nastepna chyba w kolejce do porodu? Moze zrobimy jakas liste bo juz sie czlowiek gubi! A kto po Doris?
Angelstw...super. GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gloria, jestem za zrobieniem listy, rzeczywiście ja chyba następna! Szok, CC mam za 27 dni!
Gloria, jestem za zrobieniem listy, rzeczywiście ja chyba następna! Szok, CC mam za 27 dni!
reklama
MisiaMonisia
Fanka BB :)
Naala ogromne gratulacje
Będziesz miała chwilę to opisz nam jak przebiegła cała akcja porodowa
Zdrówka dla Ciebie i synusia :*
Będziesz miała chwilę to opisz nam jak przebiegła cała akcja porodowa
Zdrówka dla Ciebie i synusia :*