reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alza - 700 km od teściowej to zacna odlgłość :D mieszka i pracuje nad morzem, tu przyjeżdża kilka razy do roku, ale to do teścia więc luzzz ;) Od teścia i rodziców 100 km :p ale teść rzadko zagląda, bo brak mu łazienki na dole (jest w remoncie, a dramatem dla niego jest skorzystać z naszej, bo na piętrze mamy wejście do łazienki z sypialni).

Karolka2106 witaj :( zapalam światełko dla Twojego Aniołka [*]
Nie ma w tym Twojej winy.

reklama
Renata 83, fajnie, ze już możesz zacząć starania. Myslalam,ze lekarze "rutynowo" zalecają taką przerwę.
mamcia2014, będę pisać, dziękuję. :*
Witch84, masz rację, powtórzę badanie na toksoplazmoze tak na wszelki wypadek.
W ziemi nie grzebalam, ale mam kota. Co prawda teraz jest całkowicie domowym kotkiem, ale kiedyś wychodziła na dwór i lapala myszy.

Alza, w zasadzie to ja nie miałam robionych żadnych badań... bo lekarz mi jeszcze nie założył nawet karty ciazy, ani nic bo serduszko jeszcze nie biło... o dziecko staraliśmy sie tylko 1 cykl, wiec poszło bardzo szybko.

Macie rację co do wizyty, w poniedziałek rano polecę się zarejestrować i zobaczę co ginekolog powie.

Dziękuję za wszystkie światełka i również wysyłam [*] Waszym. :*
Anik, jakoś na razie nie potrafię się nie obwiniać, chociaż plus jest taki, że zaczynam dopuszczać też inne możliwości.

Karolka przykro mi, ze musimy poznawać się w takich okolicznościach. Bardzo Ci współczuję, bo doskonale wiem co czujesz. Co do starań- my z mężem doczekaliśmy się pierwszej @ po zabiegu i stwierdziliśmy co ma być to będzie. Teraz nasz trzyletni Cud śpi w swoim pokoiku :) Warto walczyć!!!

Mamcia również nienawidzę jak ktoś nie dotrzymuje obietnic. Niech lepiej Ci już nic nie obiecuje...

Gloria patrzę na Twój suwaczek i uwierzyć nie mogę!!! :) Cudowny widok :)

Alza gratuluję 0.5 kg na plusie :) To w Twoim przypadku wielki sukces :)

Renata w takim razie kciuki mocno zaciśnięte i wysyłam ciążowe fluidki &&&&

Życzę Wam dobrej nocki Kobietki!
Jeszcze tydzień i prenatalne!!! Niech szybko minie!!

Witaj Karola, zostan z nami. Dorzuce tylko ze taxo mozna sie rowniez zarazic poprzez niedokladne umycie owocow lub warzyw i przez surowe mieso. Nawet niekoniecznie tatar ale mozna niedomyc deski do krojenia po krojeniu miesa na obiad i tym sposobem przejdzie na inne jedzenie. Tak przynajmniej mi tlumaczyla moja lekarka. :)

Karolka przykro mi, ze musimy poznawać się w takich okolicznościach. Bardzo Ci współczuję, bo doskonale wiem co czujesz. Co do starań- my z mężem doczekaliśmy się pierwszej @ po zabiegu i stwierdziliśmy co ma być to będzie. Teraz nasz trzyletni Cud śpi w swoim pokoiku :) Warto walczyć!!!

Mamcia również nienawidzę jak ktoś nie dotrzymuje obietnic. Niech lepiej Ci już nic nie obiecuje...

Gloria patrzę na Twój suwaczek i uwierzyć nie mogę!!! :) Cudowny widok :)

Alza gratuluję 0.5 kg na plusie :) To w Twoim przypadku wielki sukces :)

Renata w takim razie kciuki mocno zaciśnięte i wysyłam ciążowe fluidki &&&&

Życzę Wam dobrej nocki Kobietki!
Jeszcze tydzień i prenatalne!!! Niech szybko minie!!

Kochana ja tez nie wierze! Ciagle czekam na ruchy malej i chyba dopiero wtedy sie uspokoje...wrzucilabym zdjecie brzuchala ale plik jest za duzy a ja nie umiem zmniejszyc :(

Gloria też mam problem z rozmiarem zdjęcia :/ Piszę z telefonu i mam tu chyba za dobry aparat, bo nic nie mogę wrzucić :/

Martusia tydzień szybko zleci :) A takie dokładne usg... Naoglądasz się dzidziusia na zapas :)

Karolka to musisz lecieć też z samymi podstawami, morfologia, mocz, glukoza, alat, aspat, tsh, ft3, ft4, cytomegalia, toxo, hiv, hcv, różyczka, może chlamydia i te przeciwciała ANA. Lekarz dupa, jak do 10 t.c. kazał Ci czekać...
Ale skoro w pierwszym cyklu staranek się udało, to jest nadzieja, że szybko znowu się uda :)

Anik to suuuuper! :D Zazdroszczę... Moja teściowa mieszka 1 km od nas... O 699 km za mało...

Anik to suuuuper! :D Zazdroszczę... Moja teściowa mieszka 1 km od nas... O 699 km za mało...
Alza uśmiałam się :D
Ale przebiję Cię.....moja teściowa mieszka 50 metrów ode mnie :x
To jest dopiero koszmar!
Wie o której wstajemy i ogólnie co robimy :x
Powiedziałam sobie ze nigdy więcej nie wyjdę za mąż za sąsiada :D :p

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Malo sie udzielam, bi ciezko sie tak wbić.
Kobietko, ale sie cieszę, ze wszystko u Ciebie w porządku!
Za wszystkie ciezarowki trzymam &&& za staraczki to samo &&&&
A nowe mamusie witam! Bedzie dobrze, musi być!

Dziewczyny, ja wrocilam do grona staraczek. Bardzo, ale to bardzo prosze Was i kciuki! One potrafia zdzialac cuda!

reklama
Kwiatuszku witaj: )miło cię widzieć, oczywiście kciuki jak w banku: )
Gloria ja jak przez komputer wrzucam to wchodzę w edytuj zdjęcie i przycinam je o połowę lub więcej. I potem wchodzi. Tylko ja rzadko używam komputera, ale jak odpale to wrzucę jakieś foto: )

Ochrzanilam ciotke zadzwoniła rano obudzila mnie bo nie może sobie darować, że u córki nie była wczoraj, a córka pietro niżej mieszka nie? Więc powiedziałam, że najpierw czegoś nie zrobi, a potem biadoli i, że ja już nie mogę tego słuchać. No i chyba się obraziła ,ale może będę miała trochę spokoju. No ludzie ona płacze bo u córki nie była no to niech idzie. Moja cierpliwość się skończyła.

Do góry