reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ivix a karmisz butlą?

Renata bardzo mi przykro :( Lekarze mówią, że zdrowa kobieta w życiu średnio zajdzie 12 razy w ciążę, z czego 3 razy poroni. I nie widzą w tym nic złego. A ile lat mają Twoje dzieciaczki? Ja odczekałam 3 cykle, zaszłam w ciążę w trzecim cyklu starań, czyli 6 cykli po poronieniu. Pierwszą miesiączkę dostałam chyba 5 tygodni po zabiegu.

Magdalena to dobrze że wszystko się jakoś uspokoiło :) No i widać serduszko :) W którym tygodniu jesteś?

Olasec O MATKO! Ty to dopiero miałaś przejścia! Masakra! To ja przy Tobie to Pikuś ;)

Doris skąd ja to znam... Jak po poronieniu wróciłam do pracy i wszyscy patrzyli na mój nierosnący brzuch... To było straszne :(

Wzięłam pierwszą tabletkę i... Naprawdę pomogła :) Jeszcze nie wiem, czy to nie był zbawienny wpływ popołudnia u mamusi. Ale czuję się o niebo lepiej :) Lekko mnie jeszcze mdli, ale mogę jeść i nie wymiotuję :)

reklama
Alza jak po tych nowych lekach?? Biedaku Ty...

Misia zdrówka dla całej rodzinki!!!

Renata witaj! Tak mi przykro... Nikt tak dobrze jak my nie wie jak się teraz czujesz :( My z mężem zaczęliśmy się starać od razu po pierwszej @ i za tydzień moj Skarb kończy 3 latka, a jutro zaczynam 6 tydzień mojej trzeciej ciąży.

Pleni ogromne gratulacje!!! Moja córka tez urodziła się w zielonych wodach... Zdrówka dla Was i czekamy na jakaś fotke :)

Pleni serdeczne gratulacje, bardzo bardzo sie ciesze! Oby Mikolaj rosl zdrowy i szczesliwy!

Renata witaj. Ja mialam usunieta ciaze pozamaciczna w lipcu, okres dostalam we wrzesniu a zaszlam w nastepna ciaze koncem grudnia.

Alza bardzo sie ciesze ze troche ci lepiej :)

Na tych prenatalnych we wtorek tak mnie pouciskal ze brzuch mnie boli do dzis :(

MisiaMonisia
Na pewno zostanę razem raźniej :-)
bertha będziemy się razem starać hehe a może po jakimś czasie wspólnie wyladujemy na forum dla przyszłych mam oczywisxie tutaj i tak będziemy zawitaly póki co w moim przypadku potrzebny czas :-)

Gloria6

Jak teraz u ciebie wszystko w porządku w kolejnej ciąży ? Mialas jakieś obawy pewnie strach jakiś był na poczatku raczej to chyba nieuniknione prawda? A robilas jakies badania ?

reklama
Do góry