reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

angelstw

Przykro mi z powodu twojej straty jestem tez przekonana ze strata na półmetku jest jeszcze bardziej bolesna nawet sobie nie mogę tego wyobrazić ale twój aniołek czuwał nad toba i teraz masz w zamian zdrowa dzidzie która poczesci wynagradza wam poprzednie cierpienie

tak to było traumatyczne przeżycie. Tym bardziej że ciąża od samego początku była książkowa. Nie było łatwo, ale daliśmy radę. Traktuję tą stratę jako swego rodzaju próbę dla mojego małżeństwa. Przetrwaliśmy i mało tego mamy Szkraba który wynagradza cały ból i cierpienie po stracie Zuzi. A mój Aniołek jest w naszym życiu, czuwa nad nami i pamiętamy o nim :)

Ja zawsze dostawalam @ 30 - tego każdego miesiąca i tak się zastanawiam czy może być teraz tak ze.mogę się spodziewać właśnie kolo tego dnia miesiączki dziewczyny?

ja miałam zawsze cykle 27-28 dniowe. Po zabiegu pierwszą @ dostałam 33-34 dni po. A kolejnej już nie było ;) po ciąży cykl skrócił się o 1-2 dni :p

Alza nasz stomatologu powiedz mi jak to jest z katarem przy ząbkowaniu? Moze byc? Jak tak to jak dlugo? Dziekuje z gory za odp :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczynki
Od niedawna goscilam na październikowych mamusiach jedak przytrafiła mi się przykra sytuacja i dziś jestem juz 2 dni po zabiegu 10 TC( poronienie chybione) czuje się dobrze jeszcze lekko krwawie zastanawiał się kiedy moglabym się stracac o kolejnego dzidziusia lekarz mówił ze.nie ma przeciwwskazań i ze 4 tyg mam potraktować jak polog potem czekać na miesiaczke a później daje mi zielone światło jeśli tylko psychicznie jestem gotowa mamnjuz dwoje zdrowych dzieci wiec ta stratę poptraktowalam jako przypadek i mam nadzieje ze.drugi raz nie bedenprzez to przechodzić powoedzcie mi dziewczynki jak to wyglądało u was kiedy po poronieniu i ewentualnym zabiegu dostalyscie pierwsza@ i zaczelyscie starania . pozdrawiam sedecznien
Bardzo mi przykro :( przeżyłam to samo w lutym. Zapalam światełko dla Twojego Aniołka [*]
Ja zabieg miałam 14 lutego i nadal czekam na miesiączkę. Póki co nawet objawów brak... mnie lekarz powiedział, żeby odczekać 2 cykle.
Dziś o 9.16 urodził się Mikołaj. Waga 3660, 55 cm. Cc, wody były zielone, nie mam żadnych pretensji do siebie, że nie czekałam tydzień na sn.

Ja o 21 zaczynam się pionizować.

Pozdrawiamy
Gratulacje! :)

Hej kochane,
Jak to na poczatku macierzyństwa duzo do ogarniecia ale mam w planie czesciej zagladac :) u nas wreszcie bez kolek:)ale ciezko bywalo...choc malutkiej usmiech zawsze dodawal mi sil:) Lenka zaraz konczy 4miesiace, zaczela sie smiac w glos:)
Witam Aniołkowe Mamy i kazdej z nas sie uda , jest nas tu takich wiele:**

Plenitude gratulacje! !!wchodzę po długiej nieobecności, a tu taka nowina: )

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny, kiedyś udzielalam się tu częściej, teraz przyznaję się bez bicia, że nie zawsze mam czas i chęci, może się nawroce i zacznę więcej pisać jeśli mi wybaczycie nieobecność.

Dla kobietek, które może zapomnialy mój dawny Nick przypomnę, że wcześniej pisałam jako kobietka 22 .
No i dla kobietek, które mnie nie znają to krótki opis historii:
W 2007 roku nagle poronilam, na forum trafiłam w 2009 roku i wtedy nauczyłam się o tym mówić dopiero tak na prawdę.
Wiele osób tutaj bardzo mi pomogło.
W 2013 roku zaszlam w kolejną ciążę, bardzo ją przezywalam. Bałam się czy wszystko będzie dobrze, ale Bozia dała mi wspaniałego synka urodził się 28.07.2014 .
Od tamtej pory jestem szczęśliwa mamą i tego życzę każdej z was.
Odkąd jest Wiktorek to rzadko tu piszę za co przepraszam serdecznie, skupilam się na nim, a jest wspaniały: )
Wiem, że niektóre dziewczyny mogą mieć do mnie żal, że zniknelam.
I mam pytanie czy mogę powrócić do Was jako córka marnotrawna? ??

Pleni, GRATULUJĘ :biggrin2::biggrin2::biggrin2: i szybkiego powrotu do formy i do domku życzę :tak:&&&&&&&

ewel, cieszę się, że już kolki zażegnane :tak:my na szczęście tylko 2 tyg. się męczyłyśmy po zmianie mleka :realmad:u mnie też kiepsko z czasem, by tu zaglądać. Kaja od jakichś 2 tyg. śmieje się w głos i gaworzy na maxa :-) :) A dzisiaj pierwszy raz obróciła się sama z plecków na brzuszek - jestem mega dumna :biggrin2: dobrze, że byłam obok, bo twarzą w kocu wylądowała :rolleyes2:

mamcia-kobietka, witaj po przerwie :biggrin2: i oczywiście zostawaj ;-) ;)

Misia, zdrówka dla rodzinki &&&&&&&&&&&&&&&&& :happy2:

Renata, przykro mi [*]

IwiX, Kaja bardzo ulewa do tej pory a za 12 dni skończy 4 miesiące :baffled: od tygodnia dodaję do mleka nutrition - zagęszczacz i jest zdecydowanie lepiej. Śliniaki, które nosiła dzień i noc, zakładam już tylko do karmienia i to też nie zawsze :tak:

Kaję męczy katar, ostatnio nawet w nocy przeszkadza na tyle, że Kaja się wybudza już o 2:00-3:00 w nocy spała już do 4:00-5:00 a kilka razy nawet do 6:00. Mam nadzieję, że się na stałe nie przestawi na to wcześniejsze wstawanie... :baffled:

Pozdrawiam Was wszystkie :happy:

One More Time zdrówka dla Kai.No i dziękuję za ciepłe powitanie.
Ja właśnie skończyłam sprzątać zabawki.
Lada chwila mąż wróci z pracy, biorę się za naleśniki.
Potem tu wpadnę: )

reklama
mamcia kazdy kto ma dzidzia zrozumie Cie ;-) ja tez jestem wtedy kiedy mogę :-) pewnie ze zostan corko marnotrwna :-D

A my jemy kolacje ;-) i pozdrawiamy z Jasiem :-) ❤

Załączniki

• 1457718579535.jpg
    1457718579535.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 95
Do góry