angelstw
Przykro mi z powodu twojej straty jestem tez przekonana ze strata na półmetku jest jeszcze bardziej bolesna nawet sobie nie mogę tego wyobrazić ale twój aniołek czuwał nad toba i teraz masz w zamian zdrowa dzidzie która poczesci wynagradza wam poprzednie cierpienie
tak to było traumatyczne przeżycie. Tym bardziej że ciąża od samego początku była książkowa. Nie było łatwo, ale daliśmy radę. Traktuję tą stratę jako swego rodzaju próbę dla mojego małżeństwa. Przetrwaliśmy i mało tego mamy Szkraba który wynagradza cały ból i cierpienie po stracie Zuzi. A mój Aniołek jest w naszym życiu, czuwa nad nami i pamiętamy o nim
Ja zawsze dostawalam @ 30 - tego każdego miesiąca i tak się zastanawiam czy może być teraz tak ze.mogę się spodziewać właśnie kolo tego dnia miesiączki dziewczyny?
ja miałam zawsze cykle 27-28 dniowe. Po zabiegu pierwszą @ dostałam 33-34 dni po. A kolejnej już nie było po ciąży cykl skrócił się o 1-2 dni
Alza nasz stomatologu powiedz mi jak to jest z katarem przy ząbkowaniu? Moze byc? Jak tak to jak dlugo? Dziekuje z gory za odp :-)
Ostatnia edycja: