reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ivix a karmisz butlą?

Renata bardzo mi przykro :( Lekarze mówią, że zdrowa kobieta w życiu średnio zajdzie 12 razy w ciążę, z czego 3 razy poroni. I nie widzą w tym nic złego. A ile lat mają Twoje dzieciaczki? Ja odczekałam 3 cykle, zaszłam w ciążę w trzecim cyklu starań, czyli 6 cykli po poronieniu. Pierwszą miesiączkę dostałam chyba 5 tygodni po zabiegu.

Magdalena to dobrze że wszystko się jakoś uspokoiło :) No i widać serduszko :) W którym tygodniu jesteś?

Olasec O MATKO! Ty to dopiero miałaś przejścia! Masakra! To ja przy Tobie to Pikuś ;)

Doris skąd ja to znam... Jak po poronieniu wróciłam do pracy i wszyscy patrzyli na mój nierosnący brzuch... To było straszne :(

Wzięłam pierwszą tabletkę i... Naprawdę pomogła :) Jeszcze nie wiem, czy to nie był zbawienny wpływ popołudnia u mamusi. Ale czuję się o niebo lepiej :) Lekko mnie jeszcze mdli, ale mogę jeść i nie wymiotuję :)

reklama
Alza jak po tych nowych lekach?? Biedaku Ty...

Misia zdrówka dla całej rodzinki!!!

Renata witaj! Tak mi przykro... Nikt tak dobrze jak my nie wie jak się teraz czujesz :( My z mężem zaczęliśmy się starać od razu po pierwszej @ i za tydzień moj Skarb kończy 3 latka, a jutro zaczynam 6 tydzień mojej trzeciej ciąży.

Pleni ogromne gratulacje!!! Moja córka tez urodziła się w zielonych wodach... Zdrówka dla Was i czekamy na jakaś fotke :)

Pleni serdeczne gratulacje, bardzo bardzo sie ciesze! Oby Mikolaj rosl zdrowy i szczesliwy!

Renata witaj. Ja mialam usunieta ciaze pozamaciczna w lipcu, okres dostalam we wrzesniu a zaszlam w nastepna ciaze koncem grudnia.

Alza bardzo sie ciesze ze troche ci lepiej :)

Na tych prenatalnych we wtorek tak mnie pouciskal ze brzuch mnie boli do dzis :(

MisiaMonisia
Na pewno zostanę razem raźniej :-)
bertha będziemy się razem starać hehe a może po jakimś czasie wspólnie wyladujemy na forum dla przyszłych mam oczywisxie tutaj i tak będziemy zawitaly póki co w moim przypadku potrzebny czas :-)

Gloria6

Jak teraz u ciebie wszystko w porządku w kolejnej ciąży ? Mialas jakieś obawy pewnie strach jakiś był na poczatku raczej to chyba nieuniknione prawda? A robilas jakies badania ?

reklama
Do góry